Návštěvník eloga Odesláno 24. září Nahlásit Odesláno 24. září Tak se mi zdá, že to začíná "červenat". To bude událost...
gandalf Odesláno 24. září Autor Nahlásit Odesláno 24. září Ono to nakonec dorzaje. Buď na kytce, nebo doma ....
Návštěvník eloga Odesláno 25. září Nahlásit Odesláno 25. září OK, svatá pravda. Dal jsem jednu kytku na parapet doma a hned je to znát, venku je mimo posledního víkendu kosa, kledra, kaltna a to hlavně v noci. Nic moc, takže nějakých zralých tónů není moc znát, ale červená se to v počátku, tak to nakonec zdárně dopadne. Bude to něco z Habanero Family, asi Red. To mi úplně stačí... Dlouho jse s tím nezabýval, kvůli náletům breberek, to mi s*alo a výpadek je znát. Ale tohle jsem nechtěl nechat ujít... Díky
Návštěvník eloga Odesláno 2. října Nahlásit Odesláno 2. října Nojo, tak podle tohoto přehledu to bude červené Habanero na /99%/. Zatím jem to nekoštoval, vyčkávám až to zčervená všechno.
gandalf Odesláno 3. října Autor Nahlásit Odesláno 3. října Nějaké zralé chilli jsem sklidil, z venkovního udělal skoro 2 kg chu-nan pasty /už fermentuje/. Nezralé jsem včera zakryl netkanou textilií a jak jsem se koukal, tak to ranní mrazík přečkalo bez úhony. Je ho tam ještě skoro 3/4 zeleného a tak doufám, že něco ještě dozhraje. Hlavně jsem se nezbavil přebytků v květináčích ... Jak tak na ten obrázek koukám tak jsem to mohl rozhrnout, aby toho bylo více 4 1 4
M.K. Odesláno 21. října Nahlásit Odesláno 21. října Taky nám to tu všude překáží Aspoň že náš hlodavec se má kde vyblbnout (je to zvláštní druh činchilly). 1
gandalf Odesláno 21. října Autor Nahlásit Odesláno 21. října (upraveno) Paráda i ten hlodavec Já suším o 106. Jo v neděli jsem je kolem do Ejpovic Pasty chu nan jsem udělal skoro 2 kila, ale už jsem asi kilo rozdal. Upraveno 21. října uživatelem gandalf doplnění
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se