Přejít na obsah

Chilli


Doporučené příspěvky

V bytě můžeš teoreticky pěstovat všechny druhy chilli. Problém je ale u některých druhů jednak velká náročnost na prostor a hlavně světlo /musel bys jim svítit/ a výživu. Jednak si můžeš na vyzkoušení pořídit chilli "z Lidlu", nebo zkusit pěstování od semínka. Je celá řada odrůd, co doma  docela slušně plodí /musíš ale pravidelně přihnojovat, bez toho to nejde a přesazovat/. Jsou to všechno trvalky, můžeš je tvarovat i jako bonsaje. Jestli snášíš opravdu ostré chilli, tak ti doporučuji to Sibiřské domácí, Bolivian Bonsai, nebo Calico /ty jsou slabší/. Semínka ti můžu dát.

Já doma zkouším hydroponii, zatím se mi podařilo vyladit "vodu" na silný růst /má už kolem metru/, teď musím ještě vychytat živiny na květ a plod.

Ale neuváženě jsem použil sazenice 7POT a to jsou dost náročný kytky. Kdybych dal třeba Habanera, nebo Jamajský, tak by to bylo jednodušší.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Proto jsem chtěl fotku - připomínalo mi to i 7POT, ale ta semínka jsem neposílal. Ale plody jo, jako vzorek na ochutnání. Njn jsou to potvory nevěrný. Jsou drsný? Ono je tam sousta tvarů plodů https://www.google.cz/search?q=7+pot+chili&biw=1050&bih=629&tbm=isch&tbo=u&source=univ&sa=X&ved=0CC0QsARqFQoTCMHwz5qX7ccCFeprcgodcXIBsw#imgrc=_

https://www.google.cz/search?q=7+pot+brain+strain&biw=1050&bih=629&tbm=isch&tbo=u&source=univ&sa=X&ved=0CCIQsARqFQoTCKCKv--X7ccCFcKpcgodcSAGGQ

Upraveno uživatelem gandalf
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
×
×
  • Vytvořit...