Přejít na obsah

Chilli


Doporučené příspěvky

Zazimovat kytky jde, ale já bych je nechal /a taky je nechávám/ přes zimu růst a plodit. Kytku máš pěknou, silnou, mladou, tak jí občas trochu přihnoj a nech jí růst. Jak velký máš ten květináč? Optimální by byl tak 3-5 litrů. Kdybys jí chtěl "zimovat", tak bys musel drasticky stříhat, uložit jí na nějaký čas do chladu, hlídat aby nevyschla, potom jí opaterně "budit" ..... Zastřihnul bych jí příští rok, ale nezimoval, jen zmladil. Bacha na přelití.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Díky moc za poradu. Kytky jsem tak před měsícem dost drasticky ostříhal - po přesazení se objevily mšice. Trocha chemie jim ale pastvinu zrušila. 

Květináč má průměr 20cm, řekl bych že je OK. Ještě se zeptám čím hnojit. Používal jsem produkt s explicitním názvem Hovno, který mi už došel. 

A poslední dotaz, nevadí kytkám teplo od spodu z radiátorů? Moje paní občas z obýváku dělá saunu. 

Předem díky! 

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Můžeš přiměřeně používat jakékoli kombinované tekuté hnojivo. Kdybys jim chtěl dopřát, tak dražší řešení je Chilli Focus. Teplo by jim vadit nemělo, brzo bys to poznal na listech. Horší by bylo otevřené okno - průvan. Ty mšice jsou zajímvý - čas od času se doma ukážou, kde se berou netuším - taky to občas stříknu. Snad z kořenů.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

  • po 2 týdnech...

Po návratu z bazénu jsem dostal hned ve dveřích facku, naštěstí jenom do čichovýho nervu... Takže kromě nasušených, zmražených a čerstvých/sežraných máme ještě pastu. Nakonec to nebyla špatná sezóna a všechno manželky zásluha...

pasta1.jpg

pasta.jpg

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
×
×
  • Vytvořit...