Přejít na obsah

Breitling Navitimer kalibr 23 vs 01


Rybiz

Doporučené příspěvky

Panove,

nejak jsem se shledl v modelu Navitimer - a co hur, libi se mi oba modely jak Navitimer 01 tak i starsi model s kalibrem 23. Laicky vidim rozdil v rezerve chodu a to je asi vse. Krome faktu, ze Navitimer 01 je drazsi, tak nevim ktery volit. Brzy pojedu do Swiss (Zenevy) tak bych je asi poridil.

A zde je prostor pro vas, jaky z techto modelu a proc by jste volili?

diky za nazor!

Zdenek

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Ahoj,

 

kalibr 23 je obycejna upravena ETA, neni špatná, ma i certifikat. Tento strojek najdeš ale i v jiných hodinkách za mnohem nižší ceny. 01 je vlastní vývoj a vyroba Breitling taky s certifikací, prakticky kromě větší rezervy chodu, můžeš i přímo povytažením korunky přestavovat nezávisle na poloze ručiček datum , což u 23 není možné. Jinak si myslím, že 01 je velmi dobry stroj, kterou nemůžeš s 23 srovnavat.

 

Pouzdro hodinek cal. 01 je o 1 mm v průměru větší.

 

Breitling Navitimer kal 23 se podle mě už aktuálně nevyrábí, ale dá se asi někde sehnat, ze starých skladových zásob, tak že kupuješ hodinky nové, nenošené, ale už neaktuální.

 

Cenový rozdíl mezi 23 a 01 je a vždycky bude, ale myslím si když budeš mít štěstí, tak ten cenový rozdíl v poslední době se hodně zredukoval v porovnání, s tím když s modelem 01 přišel Breitling jako s novinkou.

 

Tak přeju šťastný výběr....

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

  • po měsíci...

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
×
×
  • Vytvořit...