Přejít na obsah

Tudor Pelagos Diver Titanium 42mm


Baker

Doporučené příspěvky

titan ako material je pevnejsi ako ocel aj viac odolny voci skriabancom ako ocel (vraj) ale vlasocnice na nom vidno viac. je to dane vlastnostami najvrchnejsej vrstvy. Na druhu stranu titanu tie vlasocnice seknu, nie je to lesteny povech takze pohoda. ja ich uz mam na ruke viac menej 5 mesiacov vkuse a mam par vlasocnic, asi rovnako vela ako na rolexoch s 904 ocelou.

 

co sa tyka presnosti tak to nejak neriesim, pride mi ze idu presne :) co je fakt super je 70hodin rezerva. odlozim ich v piatok z ruky a v pondelok v pohode davam na ruku a neriesim...

 

fakt co vsetko do toho tudor za tie prachy napchal nema velmi obdobu. podobne to vidim u sinnu, ti to maju tiez technologicky zmaknute, ale cenovo sa to dost priblizuje tudoru a nemas v tom inhouse...

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

  • Odpovědi 58
  • Vytvořeno
  • Poslední odpověď

Uživatelé s nejvíce příspěvky v tomto témátu

Uživatelé s nejvíce příspěvky v tomto témátu

Ano existuju povrchove upravy titanu ale ako kazda povrchova uprava maju zasadnu chybu, ze sice vydrzia viac, ale na koniec sa vzdy stane nieco co nevydrzia a to potom na rozdiel od plneho materialu bez povrchovky neide rozlestit.

 

Inak Pelagos s inhausom je naozaj to najlepsie co sa da momentalne za tieto peniaze zohnat. Samo len do chvile nez do toho niekto zase nezacne pliest Seiko :) Potom by nam to mohli lahko naburat napriklad SBDB017 alebo vlastne aj take shoguny ak by sme netrvali na rezerve chodu.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

suhlasim ze mm300 su tazky konkurent. mal som obe, ale pelagosy su viac univerzaly a hlavne ma presvedcila keramicka luneta. keby som vsak mal obmedzeny rozpocet do ktoreho sa musim vojst, a nestaci mi na pelagosy, tak idem do mm300. ak by bol este nizsi tak shoguny a ak este nizsi tak turtle padi :)

mame radi vsetky pekne a fajne hodinky, na znacke az tak nesejde...

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Len pre istotu, nie ze by MM300 (SBDX017) neboli super hodinky, ale s Pelagosom porovnanie predsa len neznesu. To SBDB017 je uplne ina kava.... titan a GMT springdrive, take poor mans Grand Seiko,... podobne ako Pelagos je poor mans rlx. (Tie shoguny som tam dal len pre to ze su titanove. a pravda "inhaus" maju tiez ale,...no vsak viete )

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Zdar, diky všem. Premejslim, jestli ty pochybnosti o titanu jako o materiálu sem nedávám jen proto, ze doufám, ze mi to na tom základě rozmluvite - ale to jsem se dost přepočítal.. Jsem tady na fóru chvilku - a je na straně jedné nesmírně povzbuzující objevit tolik spolutrpících pacientů, na stranu druhou však však cítím, jak se na té hodinkové spirále tocim stále rychleji.. Dost humoru, resp. pokusů o nej, udělám to jako vzdycky - přestanu na ne vejrat na webu a za vylohou a zajdu do krámu a vyzkousim je na ruce - a rozhodnuto bude ráz dva at uz tak ci onak. Diky, diky jeste jednou.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

  • po měsících...

Ahoj, chápu to správně že v té sponě tahu jsou takové pružinky co ten tah drží upnutý na ruce, ale umožňují expanzi při změně objemu ruky během dne ? Má s tím prosím někdo osobní zkušenost, jak příjemně se toto nosí? Jestli hodinky drží jako přibité, ale zároveň nijak neškrtí? Musím říct že tohle řešení je hodně zajímavé. Nevíte někdo jestli se něco takového dá pořídit jako aftermarket třeba i k jiným hodinkám? Já jsem tedy na nic takového nenarazil, bohužel. Případně se omlouvám za OffTopic. Díky

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Ty polohy jsou tam 4, ale jinak ma kolega pravdu. Musis ho omluvit, uz nejakej patek je nema:-)

 

 

Jdou tam tři polohy, první dvě jsou 'napevno', třetí na pružinky. Ano je to pohodlné, ano drží to,ano je to super řešení.

 

Díky borci, tak jednou ke mně třeba také zavítají, já tahy k hodinkám tedy preferuji a tady se tím pádem asi snoubí klady tahu s pohodlím řemenu. Ještě aby to umělo dýchat jako perlon (že by mesh se sponou a pružinkama = díra na trhu ? :)

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

  • Po roku...

Chlapi netusite jestli se da koupit puldilek na tah?

Mikroadjustace na maximum je malo pridani celeho dilku moc

:D Mam stejny problem. Kdybych vymenil dilek za puldilek, bylo by to dokonale. Nicmeme se obavam, ze dostupne dily budou pouze ty, ktere jsou jiz souvasti hodinek.

Upraveno uživatelem krabicka3
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

  • po 2 týdnech...

jsou parádní. jak jsou na tom s vnitřkem oproti potápkám od omegy 300M?

To uplne nevim, ale reknu ti, ze jsem super presne (pri beznem noseni +1s / den), maji 70h rezervu chodu (to myslim Omegy nemaj), a maji silikonovy vlasec, takze jsou dost odolne proti zmagnetovani.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se

×
×
  • Vytvořit...