panedge Odesláno 8. března 2012 Nahlásit Odesláno 8. března 2012 (upraveno) Tak,protože 312 nejsou ničím novým a většina z místních členů je zná,spíš bych chtěl napsat,proč jsem si je vybral a moji cestu k nim.Takže,4 měsíce jsem trpělivě studoval forum a všemožný info na netu a přemejšlel,kudy dál.Volby byly jen dvě,a to buď Panerai nebo Rolex.Panerai se mi líbil podstatně dřív,prakticky už to je pár let,kdežto Rolex až nějak loni na podzim,ale se vší parádou.Nutno říct,že ani jedny Panerai nebo Rolex jsem naživo v životě neviděl,takže jsem se rozhododoval na základě obrázků Finále bylo jasný,buď Submariner nebo Panerai 312.Věděl jsem,že se to rozhodne v obchodě,až si je nasadím na ruku.A v jedný sekundě jsem věděl,že to budou 312.Jakkoliv se mi Rolex líbí,tak ani náhodou bych nezkousl velikost.Když jsem si dal na ruku PAM,tak jsem hned věděl,že to je vono.A proč 312 je jasný-čistý,bez zbytečnejch komplikací,vlastní kalibr.Sednou mi skvěle na ruku,kochám se pouzdrem a jsem šťastnej Jinak co se týče nákupu,jak už jsem někde psal,kupoval jsem u Wempe Dresden-přístup jejich a českých AD se nedá ani porovnat,cena byla mnohem lepší Navíc Drážďany jsou hezký město,včera tam bylo slunečno,10 stupňů,sedli jsme si s manželkou na zahrádku,dali jsme si skvělej oběd...prostě good.Fotky jsou hrozný,není světlo a já doma fotit vůbec neumím.Edit:chci ještě poděkovat Cyrilovi,který mě navedl,kde kupovat a čeho se vyvarovat a vůbec mu díky za všechno.Tombedovi díky za fotky 312,který dává na forum,vlastně tyhle dva mě připravili o prachy Upraveno 8. března 2012 uživatelem panedge
mrakodrap Odesláno 8. března 2012 Nahlásit Odesláno 8. března 2012 Parádní hodinky a pěkný příběh. Gratuluji.
lolohh Odesláno 8. března 2012 Nahlásit Odesláno 8. března 2012 cena byla mnohem lepší Gratuluji k parádním hodinkám. O kolik jsou levnější než v Carollinu?
lolohh Odesláno 8. března 2012 Nahlásit Odesláno 8. března 2012 lolohh-o 17 tisíc Tak to je velmi slušná úspora! Jsem zvědav, jak dopadneš s řemenama. Přeju ti, abys nedopadl tak jako já
Chorche Odesláno 8. března 2012 Nahlásit Odesláno 8. března 2012 Ještě jednou obrovská gratulace, parádní hodinky!
Dantechno Odesláno 8. března 2012 Nahlásit Odesláno 8. března 2012 Taky gratuluju - jsou fakt fajnovy. Ted te ceka nakupovani remenu
bandicoot Odesláno 8. března 2012 Nahlásit Odesláno 8. března 2012 Tak ještě jednou, gratulace. Tohle by mohla být u mě jedna z dalších cest.
Frantik Odesláno 8. března 2012 Nahlásit Odesláno 8. března 2012 Tak vitej do klubu Tech 17 tisic ale neber jako usporu, protoze to behem nekolika tydnu nasypes do remenu.....................ale tak to ma byt Jsou krasny! PAM forever!
panedge Odesláno 8. března 2012 Autor Nahlásit Odesláno 8. března 2012 Dantechno-na to se právě těším Bandicoot-já myslím,že by to byla dobrá cesta,mimochodem koukal jsem tam na tvoje potápky IWC,jsou taky super Díky za gratulace,ještě doplním,že jako present jsem nedostal kšiltofku,ale koženou peněženku Wempe,pěkný
Chosef76 Odesláno 8. března 2012 Nahlásit Odesláno 8. března 2012 Díky za inspiraci, tyhle hodinky jsou skvělý. Gratuluji a těším se na další "řemenové " fotografie. Na čas saturováno
Peta-Biker Odesláno 8. března 2012 Nahlásit Odesláno 8. března 2012 Jaký byl cenový rozdíl mezi Suby a 312? Jinak gratulace.
panedge Odesláno 8. března 2012 Autor Nahlásit Odesláno 8. března 2012 Peto já nevím čoveče,na Panerai jsem měl rozjednanou cenu už po mailu,Rolex jsem si dával jen na ruku a protože jsem hned věděl,že ne,tak jsem se na cenu neptal.Ale je to kolem 800 euro.
bandicoot Odesláno 8. března 2012 Nahlásit Odesláno 8. března 2012 jsem tam na tvoje potápky IWC,jsou taky super Všechny jsou super... IWC, Panerai, Rolex... Kurwa...
parre Odesláno 8. března 2012 Nahlásit Odesláno 8. března 2012 moc hezký hodinky, gratuluju!Je fakt že jsem taky chvíli byl pro Panerai a zrovna 312, už to bylo na spadnutí... ale pak jsem zničeho nic spadl na stranu RLX...To se tak prostě děje...
panedge Odesláno 8. března 2012 Autor Nahlásit Odesláno 8. března 2012 Jinak hned kousek od Wempeho je další obchod,kde maj plnou vitrínu Rolexů...škoda,moc se mi líběj,jak já jsem se doma užíral,co chci víc,hrozný muka.Ještě celou cestu mi to šrotovalo,abych neudělal chybu,ale jak jsem věděl,je potřeba si to osahat,nasadit na ruku a hned je jasno.Až dneska jsem se uklidnil a užívám si toho příjemnýho pocitu z nových hodinek.
Kairos Odesláno 8. března 2012 Nahlásit Odesláno 8. března 2012 Moc hezké,já bych volil stejně.Tmavý cifr a s tmavou datumovkou na kterou je krásný, kapkou nerušený průhled,udělals moc dobře
volfda Odesláno 8. března 2012 Nahlásit Odesláno 8. března 2012 Super volba, gratuluji Dva roky zpátky jsem na tom byl jako ty, RLX vs. PAM 312. Pomohli mi ve Wempe Dresden a skončil jsem jak s RLX, tak i s PAM. Pán mi tam jasně řekl, že by to chtělo mít oboje
Hoonza Odesláno 8. března 2012 Nahlásit Odesláno 8. března 2012 Jsou super a vyborne ti sedi, takze jsi udelal dobre. Ja bych taky hrabnul po tehle.
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se