Přejít na obsah

HEUER Monaco


Peta-Biker

Doporučené příspěvky

Návštěvník LukeD

Díky za to opětovné nahrání souborů. Už jednou se mi zde při pročítání jiné recenze stalo, že mě to k nim nepustilo, a tehdy jsem si myslel, že je chyba na mé straně, resp. že nemám dostatečný počet příspěvků, nebo tak něco.

 

Ještě větší poděkování ti ovšem patří za recenzi (i když spíše než recenzí bych ji nazval okénkem do historie hodinek Monaco, potažmo tvé vlastní pokud jde o hodinky), díky které jsem se dozvěděl spoustu zajímavých věcí, o kterých jsem až doposud neměl ani šajn. Mimo jiné jsem také zjistil, že existují také další barevné verze tohoto přitažlivého chronografu. Po pravdě mne asi nejvíc dostal v bílé variantě CW2118, přestože jsem si původně myslel, že modrou nemůže nic překonat. Jo, a stříbrný model CAW211c z roku 2011 s oranžovými indexy a lumi na ručičkách má také něco do sebe.

 

Můžu se, prosím, zeptat na podrobnosti ohledně prodeje nápisu "Chronomatic" Breitlingu? Docela by mě zajímalo, proč k tomu došlo, jaká byla tehdy pozice firem Heuer a Breitling na trhu, proč o to Breitling stál atd. Tedy pokud o tom tady někdo ví něco bližšího.

Upraveno uživatelem LukeD
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

  • Odpovědi 62
  • Vytvořeno
  • Poslední odpověď

Uživatelé s nejvíce příspěvky v tomto témátu

Uživatelé s nejvíce příspěvky v tomto témátu

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se

×
×
  • Vytvořit...