Přejít na obsah

kovový tah vs. chlupatá ruka


Doporučené příspěvky

já nemuluvím o ceně, ale o zkušenosti, že mi přišel více příjemný. Ale mám ho na vintage hodinkách a za 30 let pořád funguje a je mi příjemný. Neříkám, že je kvalitnější, ale mě osobně více sedí na ruce.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

  • po 2 týdnech...

Neboť mám rovněž chlupaté zápěstí,tak vím o čem mluvím.Skrze kovové tahy jsem začal nosit kožené řemeny.Pro mě byl nejhorší tah z Orientek a Festin.Festiny jsem rovnou vyhodil(nic proti značce),ale vždy při sjetí ze zápěstí,mi utrhli pár chloupků,to už bylo na mě moc.

Jenže po pár-ti letech jsem objevil Longiny Conquest s ocelovým tahem.Dosti se mi líbili a pořád líbí.Jsou masivní a taktéž ten tah je dosti macatý,ale všechny chlupy jsou na svém místě.Měl jsem maximálně problém si zvyknout na tu váhu.

Ještě vzpomínám,že jsem měl cirka před 17-ti lety Prim Sport2 s kovovým tahem,vyráběli ho v Trenčíně v kovotexu,ten neměl chybu.Škoda,že jsem ho ztratil.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

  • Po roku...

ja jsem si prosel takovou tu relativne klasickou cestu a musim konstatovat, ze na tahu se kvalita takove te vyssi stredni tridy proti lowendu projevuje brutalne. puvodne jsem nechapal, proc nekdo nosi kovovy tah, kdyz to trha chlupy a vypada to blbe (klasicky nezuzeny tah treba od steinhartu), no a pak jsem dal na ruku Omegy SMP a pozdeji Rolex SD a remen, gumu nebo nato mam uz jen tak pro kratkodobe rozptyleni. Je to diametralni rozdil. Netaha to, vypada to skvele a neni temer co zlepsovat. Jestli umi u Pateku nebo nekoho podobneho ve vyssim segmentu delat lepsi tahy nez tyto netusim, ale moc si uz neumim predstavit, co by tam chteli v pohodlnosti noseni zlepsovat :)

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Za celý život mi bral chlupy přesně jeden tah, na nějakých levných Seikách na střední. Dál už nikdy žádný - pro příklad pár tahů, které tu mám po ruce. Každý je úplně jiný, nezatahal ale ani jeden, podle mě u jen trochu slušných hodinek na to nemá nárok a pokud tahá, má výrobce máslo na hlavě.

post-15259-0-22139500-1371650326_thumb.jpg

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

  • po měsíci...
Návštěvník MraMor

Presne tak ako sa píše v príspevku nadomnou. Nie je tah tako tah. Ruku nemám síce tak chlpatú ako uživateľ ale pokial som mal možnosť tak som si volil hodinky s kovým tahem. Každý bol iný ale v podstate bez problémový.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
×
×
  • Vytvořit...