African Odesláno 6. července 2022 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 6. července 2022 Před hodinou, KFL napsal: Taky zaplevelim... Poprvé v životě Seceda. Dechberoucí! Pecka Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
miliusportos Odesláno 6. července 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. července 2022 Taky zaplevelim... Poprvé v životě Seceda. Dechberoucí!ParádaOdesláno z mého SM-N986B pomocí Tapatalk Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
eloga Odesláno 6. července 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. července 2022 African ok, dobrá zpráva, to jsme na tom stejně, díky. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hasňa Odesláno 6. července 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. července 2022 Taky zaplevelim... Poprvé v životě Seceda. Dechberoucí!Naše oblíbené místo. V zimě. Rifugio Fermeda má nejlepší domácí těstoviny se zvěřinovým ragú. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
African Odesláno 7. července 2022 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 7. července 2022 A je to tady https://sport.aktualne.cz/ostatni-sporty/kam-se-chystaji-cesti-horolezci-v-roce-2021/r~ac05ccba3b7b11ebaabd0cc47ab5f122/v~sl:9a2385f759749a182feca4c9adc2c675/ Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
African Odesláno 7. července 2022 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 7. července 2022 (upraveno) Nějako mi to blbne, každopádně kluci odlétají příští týden https://sport.aktualne.cz/ostatni-sporty/holecek-petrecek-groh-maserbrum/r~429182b2f91411eca873ac1f6b220ee8/ Upraveno 7. července 2022 uživatelem African Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Emiliano Odesláno 7. července 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. července 2022 To by byl moc pěkný úspěch. Přijde mi to teda už hodně ambiciózní. I na poměry Máry. Ale kdo jsem já, abych to hodnotil. Tak snad se vrátí živí a zdraví. Budu jim držet palce. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Zdenek1307 Odesláno 8. července 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. července 2022 před 17 hodinami, Emiliano napsal: To by byl moc pěkný úspěch. Přijde mi to teda už hodně ambiciózní. I na poměry Máry. Ale kdo jsem já, abych to hodnotil. Tak snad se vrátí živí a zdraví. Budu jim držet palce. Z této výpravy mám trochu obavy. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Emiliano Odesláno 8. července 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. července 2022 Právě teď, Zdenek1307 napsal: Z této výpravy mám trochu obavy. Ostatně stejně jako z Márových několika posledních... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Zdenek1307 Odesláno 8. července 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. července 2022 V 4. 7. 2022 v 14:08, African napsal: Při té dnešní rychlosti oteplování a postupného tání ledovců začne být všude v námi milovaných destinacích velmi nebezpečno, bohužel taková je realita. Je to samozřejmě velká tragédie Nedávno se dělo něco podobného v Tatrách... Kamenná lavina Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Zdenek1307 Odesláno 8. července 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. července 2022 PS: postupné oteplování, klimatická změna atd. To se jen pořád dokola píše a říká, ale skutek utek... viz Kaiser-Franz-Josefs-Höhe, kde čekají kolony zaparkovaných aut a motorek na dojetí až k vyhlídce. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Robertilos Odesláno 17. července 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. července 2022 Včera okruh v Roháčích přes sedlo Zábrať do Baníkovského sedla a kolem Roháčského vodopádu dolů. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
African Odesláno 17. července 2022 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 17. července 2022 před 1 minutou, Robertilos napsal: Včera okruh v Roháčích přes sedlo Zábrať do Baníkovského sedla a kolem Roháčského vodopádu dolů. Super a moc hezké fotky Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Prochy68 Odesláno 17. července 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. července 2022 Rohace jsou super, hned bych vyrazil kdyz to vidim.Odesláno z mého SM-T505 pomocí Tapatalk Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Harwey Odesláno 17. července 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. července 2022 Este Turracher See. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MaS Odesláno 17. července 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. července 2022 Rakouské Alpy - Narozdíl od mé ženy a dcerky nejsem žádný velký horal a kopce mne většinou nechávají poměrně chladným, ale kruci ... někdy to vážně má něco do sebe ... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tom4 Odesláno 17. července 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. července 2022 Někdy jsou ty šutry naskládané / naházené tak, že člověk ani moc neví co tím jako příroda chce říct? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Zdenek1307 Odesláno 21. července 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. července 2022 V 17. 7. 2022 v 17:29, Robertilos napsal: Včera okruh v Roháčích přes sedlo Zábrať do Baníkovského sedla a kolem Roháčského vodopádu dolů. Krásná pozvánka Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Maro Odesláno 24. července 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. července 2022 Překvapilo mě, jak málo tu je lidí. Ale vedro je tu teda nesnesitelné. Corsica Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tom4 Odesláno 24. července 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. července 2022 Večerní Mont Blanc z Chamonix na dobrou noc Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se