African Odesláno 14. října Autor Nahlásit Odesláno 14. října 1 hour ago, Harwey said: Ty mede, tak snad bude nová lajna na tuhle fešandu....Mára je divoch největší
bcmike Odesláno 14. října Nahlásit Odesláno 14. října Držím klukům palce, letos už bylo tragédií více než dost
Zdenek1307 Odesláno 16. října Nahlásit Odesláno 16. října V 11. 10. 2025 v 21:03, Zdenek1307 napsal: Já jsem z toho úplně na větvi! Ty ceny vychází fakt parádně. 14 dní, vychází to zase na 852 E pro dva zpáteční Teď teda strašně váhám, jsem rak, chtěl jsem si koupit hodinky Nakonec nic. Úplně se mi nechtělo řešit ty přestupy.
African Odesláno 22. října Autor Nahlásit Odesláno 22. října 6 hours ago, Harwey said: Masakr...to dává na FB? Já už se budu snad na stará kolena (věk Máry ) muset registrovat abych byl trochu v obraze.
Harwey Odesláno 22. října Nahlásit Odesláno 22. října Ano FB, minimalne za tie fotky stoji prihlasit sa
African Odesláno 24. října Autor Nahlásit Odesláno 24. října (upraveno) On 10/22/2025 at 9:38 PM, Harwey said: Ano FB, minimalne za tie fotky stoji prihlasit sa Tak jsem se ukecal, jsem nově přihlášený pouhou hodinu na FB, sosám Máru a už se mi dělá z těch lidí šoufl.... prostě to nesmím číst Upraveno 24. října uživatelem African
African Odesláno 24. října Autor Nahlásit Odesláno 24. října 2 minutes ago, Harwey said: Je to smutne, zial. Komenty radsej necitat. Přesně Jinak hafo zajímavých zahraničních projetků, je tam upřímně o dlouhých deštivých večerech co sosat.... 1
vzduch Odesláno 25. října Nahlásit Odesláno 25. října Taky kopečky. Sice malé, ale naše. Podzimní Pálava. 1
African Odesláno čtvrtek v 11:38 Autor Nahlásit Odesláno čtvrtek v 11:38 14 hours ago, Harwey said: To počasí tam teď stojí za starou belu
African Odesláno čtvrtek v 18:48 Autor Nahlásit Odesláno čtvrtek v 18:48 Tak nám ty letenky trochu klesli, nejlépe to vychází asi z Krakova. Už to se mnou zase šíje a Nepálští bratři mi nabídli první sedmu Himlung Himal, ale to zabere pět týdnů a znamená to prodat Rolexky No uvidíme, mám uši poslední dobou v horách, tak spíše Lobuche Peak pohladí moji dušičku a bude to bohatě stačit 2
African Odesláno čtvrtek v 19:06 Autor Nahlásit Odesláno čtvrtek v 19:06 Chtěl jsem napsat velmi problémové uši a ne uši v horách Ve zkratce, v šesti už se můžu bolestí posrat, tak si sedmu nedokážu moc živě představit...
Prochy68 Odesláno čtvrtek v 19:14 Nahlásit Odesláno čtvrtek v 19:14 A já si říkal z toho prvního prispevku, co v těch horách posloucháš 1
enGiN Odesláno čtvrtek v 20:20 Nahlásit Odesláno čtvrtek v 20:20 Před hodinou, African napsal: Tak nám ty letenky trochu klesli, nejlépe to vychází asi z Krakova. Už to se mnou zase šíje a Nepálští bratři mi nabídli první sedmu Himlung Himal, ale to zabere pět týdnů a znamená to prodat Rolexky No uvidíme, mám uši poslední dobou v horách, tak spíše Lobuche Peak pohladí moji dušičku a bude to bohatě stačit Himlung Himal bych někdy chtěl dát, je to trošku srdcovka. Base Camp je kousek od vesničky Phu a to je opravdu úžasné místo! Posílám pár fotek. Trek Nar-Phu bylo moje seznámení s Nepálem asi před osmi lety, na to nezapomenu. Od té doby jsem v Phu byl ještě jednou a změny tam naštěstí moc rychle nepostupují Himal je ale čím dál oblíbenější... 2
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se