African Posted January 4 Author Report Share Posted January 4 před 35 minutami, wawrik napsal: No fajn, ďalšie vlákno, ktoré prestávam sledovať Zachvíľu už nebude čo čítať na celom fóre. Si myslím, že nejdůležitější je se z toho zbytečného humbuku všude okolo zbytečně neposrat a zůstat trochu nad věcí Link to comment Share on other sites More sharing options...
African Posted January 9 Author Report Share Posted January 9 Aj, tak na Gerlachu to nedopadlo vůbec dobře tentokrát https://www.tvnoviny.sk/domace/2048928_tragedia-v-tatrach-pri-vystupe-na-gerlachovsky-stit-zahynuli-traja-horolezci-z-polska Link to comment Share on other sites More sharing options...
Thomas Posted January 9 Report Share Posted January 9 V 4. 1. 2022 v 20:23, Berbatow napsal: Everest prý zdolalo málo černochů. https://www.idnes.cz/zpravy/zahranicni/cernosi-everest-horolezectvi-rasismus-diverzita-kolonialismus.A220103_104503_zahranicni_jhr Odesláno z mého SM-G781B pomocí Tapatalk Kokosy na sněhu… Link to comment Share on other sites More sharing options...
dan83 Posted January 9 Report Share Posted January 9 Panove, mate nekdo zkusenost s vystupem na Kazbek v Gruzii? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Prochy68 Posted January 10 Report Share Posted January 10 Tak dnes jsem musel vyuzit dopomocSent from my iPhone using Tapatalk Link to comment Share on other sites More sharing options...
African Posted January 10 Author Report Share Posted January 10 před 12 hodinami, dan83 napsal: Panove, mate nekdo zkusenost s vystupem na Kazbek v Gruzii? Nejlépe letět sám za sebe a lézt z lokálama, kteří mají nebo aspoň měli když jsem projížděl Gruzii fajnové ceny a dobré zkušenosti. Konec konců mají kancl pod kopcem Zkus je kontaktovat, mluví i dobře anglicky. Link to comment Share on other sites More sharing options...
African Posted January 11 Author Report Share Posted January 11 Kdy plánuješ na tu fešandu vyrazit a jedeš v partě? Na říjen mám domluvený Matterhorn, ale kdyby náhodou nedopadl, možná bych se na otočku také urval. Gruzie je famózní záležitost Link to comment Share on other sites More sharing options...
pebe Posted January 11 Report Share Posted January 11 dneska jsme se loudali @African v revíru Link to comment Share on other sites More sharing options...
African Posted January 11 Author Report Share Posted January 11 před 12 minutami, pebe napsal: dneska jsme se loudali @African v revíru Link to comment Share on other sites More sharing options...
African Posted January 12 Author Report Share Posted January 12 Poslušně hlásím, že je nová live kamera na letišti v Lukle Link to comment Share on other sites More sharing options...
dan83 Posted January 12 Report Share Posted January 12 před 18 hodinami, African napsal: Kdy plánuješ na tu fešandu vyrazit a jedeš v partě? Na říjen mám domluvený Matterhorn, ale kdyby náhodou nedopadl, možná bych se na otočku také urval. Gruzie je famózní záležitost Plan je polovina cervna. Mam trochu obavy z te nad.vysky a z ledovce, tak vysoko jsem jeste nebyl. Pojede cca 8lidi. Link to comment Share on other sites More sharing options...
African Posted January 12 Author Report Share Posted January 12 před 35 minutami, dan83 napsal: Plan je polovina cervna. Mam trochu obavy z te nad.vysky a z ledovce, tak vysoko jsem jeste nebyl. Pojede cca 8lidi. Určitě se spojte s mountainfreaks a domluvte si to, hlavně termín. Bez průvodce je to nesmysl, Kazbegi není technicky těžký, ale je tam často velmi špatné počasí, těžká orientace, nebezpečné trhliny, ledový svah kde musíte být navázaný a v mačkách hodně opatrný a hlavně se guide postará o Vaši dobrou aklimatizaci. Tyhle kopce jsou nejvíc zrádné, protože vypadají lehce a lákají hafo turistů bez řádného vybavení a zkušeností, něco jako Mont Blanc kde zgebne ročně zbytečně desítky lidí. Navíc Vám můžou zařídit i vybavení s kterým se pak nemusíte zbytečně tahat... Celá Gruzie je fantastická, krásná příroda a super lidi, určitě si to užijete Link to comment Share on other sites More sharing options...
quest987 Posted January 13 Report Share Posted January 13 kupoval někdo něco tady https://www.azuresrc.com ? je to košer? Mají zajímavé ceny. Link to comment Share on other sites More sharing options...
African Posted January 13 Author Report Share Posted January 13 před 48 minutami, quest987 napsal: kupoval někdo něco tady https://www.azuresrc.com ? je to košer? Mají zajímavé ceny. Ty ceny smdrděj na sto mílí Ale pokud to je pravda, tak Trango botky které u nás stojí bůro a u nich se prodávají za 1600 beru hned troje.... Link to comment Share on other sites More sharing options...
quest987 Posted January 13 Report Share Posted January 13 (edited) no právě . je to divné, ale hlavně mají celé size run, což je taky divné. Ale celý ten web působí poměrně normálně a celku seriózně. tak nevím tak jsem se díval na web lasportivy a ten vypadá prakticky identicky jako to azuresrc.com Takže to nebo košér. Radši ruce pryč. Edited January 13 by quest987 Link to comment Share on other sites More sharing options...
African Posted January 13 Author Report Share Posted January 13 před 8 hodinami, quest987 napsal: no právě . je to divné, ale hlavně mají celé size run, což je taky divné. Ale celý ten web působí poměrně normálně a celku seriózně. tak nevím tak jsem se díval na web lasportivy a ten vypadá prakticky identicky jako to azuresrc.com Takže to nebo košér. Radši ruce pryč. Určitě Podobných obchodů ať už oblečení, hodinek, nebo nářadí najdeš hafo. Kamarád takhle objednal Aku sadu nářadí DeWALT, která stojí u nás 32 tisíc za pouhých 6 tisíc Chodili mu tracking SMS jak má zboží na cestě, pak že je na celnici a pak hurá asi po měsíci že mu ho budou doručovat, no a nikdo nezazvonil Je to smutný a k nasrání, člověk musí být stále na pozoru. Link to comment Share on other sites More sharing options...
African Posted January 16 Author Report Share Posted January 16 Ovšem tohle je pecka, byl jsem smutný když vysílání skončilo před rokem z nějakých důvodů a už to zase maká, takže live Everest, Lhotse, Ama Dablam Link to comment Share on other sites More sharing options...
vzduch Posted January 16 Report Share Posted January 16 Asi sem. Nějaký tip na plynový outdoorový vařič? Naše kopce s dcerkou na pohodu Link to comment Share on other sites More sharing options...
Z. Paul Posted January 16 Report Share Posted January 16 VAR 2 je jistota ja mám MSR pocket rocket a taky super. Jestli chceš investovat za krásu a promakanost tak JetBoil Link to comment Share on other sites More sharing options...
Oplt Posted January 16 Report Share Posted January 16 Já mám taky už léta MSR ale na benzín. Maká jak má. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts