Přejít na obsah

97 hlasů

1. 1. Budem sedlak ked si kupim Potapky a nepotapam?

• Prosím přihlaste se nebo zaregistrujte, abyste mohl hlasovat v této anketě .

Doporučené příspěvky

Odesláno

Ked si kupim potapky nebodaj s ventilom a možnosťami pre potápačov len preto že v lete budem aj pri bazéne a zaplavam si, budem za veľkého sedlaka? Chcem niečo vodotesne ale s milagussami sa nejako neviem odhodlat ze budem liezť do vody a pohybovať sa v outdoore preto nejaké lacnejšie športové potapky že by som si zaobstaral ?

...

Odesláno (upraveno)

Ne, zařadíš se mezi asi 99% uživatelů potápěčských hodinek, kterí nejsou potápěči.

Můžeš provozovat tzv. kancldiving

Upraveno uživatelem Vit
Odesláno (upraveno)

presiel som tuna vsetky (alebo teda hodne) vlakien o potapkach, ale neviem sa z toho vymotat. Moja predstava tak do 500 ?. Urcite nechcem seiko (nepytajte sa ma preco, neviem to poriadne racionalne zdovodnit), urcite nechcem bodkovane indexy, urcite nechcem chrono, urcite chcem datum. Max 42mm. Radsej klasicky ako moderny dizajn. Nie mohutny vyzor. Take, aby som s tym mohol ist aj do krcmy a nevyzeral, ako keby som sa prave vynoril. Akoze principialne to nemusia byt potapky, proste nieco s cim dokazem v pohode plavat v bazene a nebude mi smutno, ked tym niekam buchnem a skrabnem to. Ale nech to vyzera ako hodinky a nie ako jednorazovy gumeny smejd alebo povinna vybava hlbkoveho potapaca.

mozno taketo Orient Automatic "Sporty" FEM7C003B alebo keby to bolo mensie tak Orient Automatic "Deep" CEM75001B

Upraveno uživatelem ivan_989
Odesláno

Výsledky hlasovania ma na jednej strane ukludnili a potvrdili opravnenost plánovanej kúpy čo je dobre a na druhej strane ma utvrdili v tom že miniem ďalšie peniaze na hodinky čo nie je úplne že najlepšie. Dakujem za doterajšie tipy zatiaľ sa mi najviac páči archimede Outdoor. Keby boli o 1-2mm väčšie bol by som ešte radšej... Takze definitívne rozhodnutie ešte nepadlo.

Odesláno

Výsledky hlasovania ma na jednej strane ukludnili a potvrdili opravnenost plánovanej kúpy čo je dobre a na druhej strane ma utvrdili v tom že miniem ďalšie peniaze na hodinky čo nie je úplne že najlepšie. Dakujem za doterajšie tipy zatiaľ sa mi najviac páči archimede Outdoor. Keby boli o 1-2mm väčšie bol by som ešte radšej... Takze definitívne rozhodnutie ešte nepadlo.

Tak když se ti nechce moc investovat,tak proč nesnížíš rozpočet?I za poloviční rozpočet bys koupil solidní potápky...Když nechceš Seiko,tak zkus třeba Citizeny,řekl bych,že mají dost povedených kousků...

Ale to je jen moje úvaha,když ti vadí investice a přitom za poloviční rozpočet koupíš výborné hodinky,si myslímPosted Image

Odesláno

Jedeme dal, moja prosba o pomoc nadalej trva, uvedomil som si dalsie kriterium. Asi budem dost casto prehadzovat obutie kovovy tah/guma resp. kaucuk, cize nejaky rychloupinaci system by ma velmi potesil (nie, iwc kvoli tomu neplanujem). A zaradil som do zoznamu kandidatov aj seiko (ked to bola dobra znacka pre Bonda, tak bude aj pre mna). Tmavomodry / modry cifernik je plus. Ci to bude quartz alebo mechanika nehra rolu. A to ze mam strop 500 ? je jedna vec a to ze mi budu vyhovovat hodinky za 140 ? po ktorych skocim hned vec druha.

• po 2 týdnech...
Odesláno

Zaujaly mě orienty na tahu co jsou v bazaru na fóru, ale odradila mě ta poškozená luneta.

Zkusil jsem je pohledat a našel jsem Toto , mám užší zápěstí, takže 41mm bude lepší (ty na fóru jsou 42).

Podle 2 měsíce staré recenze obchodu by to mělo být ok. Při nákupu nad 100? dovoz zdarma, tak si k tomu přihodím krabičku na stávající hodinky a budu spokojen :)

Odesláno
Mrkni na tyto Orienty 300 CFD0C001B v prodejním vlákně (to jsou jiné Orienty než ty zmíněné v předchozím příspěvku). Momentálně jsou to profi-divery s nejlepším poměrem výkon/cena prodávané tady na fóru. Sice vlastně jejich vlastností nikdy plně nevyužiješ, ale to ti asi vadit nebude. :snorkle:
Odesláno

Petr_P dik za tip, ale bodkovane indexy su pre mna k..o. kriterium, ako som pisal uplne na zaciatku, bodky sa mi skratka nepacia.

Joxerus: tu stranku som preliezol, a ten mozel co pises ma tiez zaujal...je to jeden z kandidatov na leto, aj keby mali vydrzat len jednu sezonu :)

Odesláno

Hmm...

zaujimava uloha.

Fortis Marinemaster..potapky nepotapaky, ktore v teste nechali za sebou "skutocne" potapky...

pozri sa sem..

alebo nieco z tzv butikovych..Crepas, Helson, Armida....Zinex/Zixen....ale to sme uz pri potapkach nezriedka aj s HE.

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...