Stýf Odesláno 23. března 2012 Nahlásit Odesláno 23. března 2012 Než jsem koupil od bandiho hodinky,ochotně odpovědel na všechny moje otázky,skvěle komunikoval přes SZ ,detailně nafotil,upozornil na fakt drobné škrábance ,navrlh dobrou cenu,rychle odeslal balík...Až když jsem měl jeho hodinky na ruce a mohl si je podrobně prohlédnou odeslal jsem peníze (takhle velkorysé řešení mi nabídnul),nebo jsem je mohl vrátit.Prostě vstřícnost, ochota a k tomu férové jednání to v dnešní době není rozhodně málo.Utvrdil mě,že jsem tady na fóru ve společnosti správných lidí. Díky bandi !
gougy Odesláno 23. března 2012 Nahlásit Odesláno 23. března 2012 Bandiho je těžké doporučit, stojí to peníze, čas, nervy, hodinky, pak totéž dokola, ještě člověk kolikrát letí přes půl města na rychlý oběd a odnese si digitálky, nebo dělá to, že jednoho seznámí s jiným a to taky končí výměnou závaží na zápěstí a tak podobně. Jak balí zboží, to nevím, nějak si mě vždycky našel..Prostě nebezpečnej chlap.
martin.L Odesláno 23. března 2012 Nahlásit Odesláno 23. března 2012 Než jsem koupil od bandiho hodinky,ochotně odpovědel na všechny moje otázky,skvěle komunikoval přes SZ ,detailně nafotil,upozornil na fakt drobné škrábance ,navrlh dobrou cenu,rychle odeslal balík...Až když jsem měl jeho hodinky na ruce a mohl si je podrobně prohlédnou odeslal jsem peníze (takhle velkorysé řešení mi nabídnul),nebo jsem je mohl vrátit. Prostě vstřícnost, ochota a k tomu férové jednání to v dnešní době není rozhodně málo.Utvrdil mě,že jsem tady na fóru ve společnosti správných lidí. Díky bandi ! Som rad že aj v dnešnej dobe sa najdu predajcovia s takym pristupom.. Na tomto fore by nejaka dôvera mala fungovať..1 !!
Murphy97 Odesláno 17. dubna 2012 Nahlásit Odesláno 17. dubna 2012 No, a kdyz uz jsem u toho hodnoceni, Bandiho take nelze nez pochvalit To je proste vzdy na pohodu - vstricnost, ochota, casova prizpusobivost a predevsim duvera!Jen houst! Diky, Pavle!
sect Odesláno 17. května 2012 Nahlásit Odesláno 17. května 2012 Bandiho musím taky doporučit, je to přesně to, co se mi na vztazích mezi některými členy tohoto fóra líbí. V pátek v hospodě se mi zalíbily jeho hodinky a dohodli jsme se na jejich prodeji. I když jsem si je chtěl vzít až za týden (dnes) kdy se opět dostanu do Prahy a budu mu moct předat peníze, trval na tom ať si je odvezu hned. Na to že jsme se viděli v podstatě 3 x u piva a jednalo se o nemalou částku, byl jeho přístup - vem si hodinky a pak mi dáš peníze - obdivuhodný. Takže Bandi ještě naposledy díky za hodinky, ale taky za přístup a kdykoliv s Tebou udělám jakýkoliv další obchod.
bandicoot Odesláno 17. května 2012 Nahlásit Odesláno 17. května 2012 Mi casa su casa. Ale ono vlastne se vsema se zname pokud vubec osobne, tak maximalne z nejakych tech piv. Akorat root admina znam 20 let
Baker Odesláno 17. května 2012 Nahlásit Odesláno 17. května 2012 Ale jen se mnou jsi boural... Tys boural s nama voIe
organic Odesláno 17. května 2012 Nahlásit Odesláno 17. května 2012 S bandicootem jsem se viděl poprvé v životě a po pěti pivech jsme si vyměnili Schafhauseny za 100 litrů. Prostě je to zatraceně důvěryhodnej parchant Ale to tu každej ví.
tombed Odesláno 17. května 2012 Nahlásit Odesláno 17. května 2012 Tys boural s nama voIe a jo, já tě přes airbagy neviděl
bedja Odesláno 3. ledna 2013 Nahlásit Odesláno 3. ledna 2013 ..bandi samo 100%.. a navíc jsem se pokochal krásnýma IWCčkama..
carpaccio Odesláno 3. ledna 2013 Nahlásit Odesláno 3. ledna 2013 Luxusní fliegery mi přivedly nějakého chlapíka, se kterým je radost obchodovat, i když jde o korunovou položku. Děkuji jim za to a toho pána doporučuji.
blam Odesláno 3. června 2013 Nahlásit Odesláno 3. června 2013 Moc děkuji za obchod. Rychlost, férovost, výborná komunikace. Všem vřele doporučuji.
patprom Odesláno 2. října 2013 Nahlásit Odesláno 2. října 2013 Tímto děkuji Pavlovi za příkladnou transakci. Děkuji velmi a doporučuji k dalším obchodům.
CEGY Odesláno 6. května 2014 Nahlásit Odesláno 6. května 2014 Jednalo se pouze o drobnost, ale pristup prikladny. Diky za pokec a kafe.
vE13Lius Odesláno 9. listopadu 2014 Nahlásit Odesláno 9. listopadu 2014 (upraveno) Rád bych poděkoval za bezproblémový obchod a Bandicoota rozhodně doporučil, už je to dávno, co jsem G-čka od Bandiho koupil, už je to dávno, co jsem je prodal, ale stále si na příkladný průběh prodeje vzpomínám. Ještě jednou děkuji. Upraveno 9. listopadu 2014 uživatelem Vencalekl
lucid Odesláno 30. prosince 2014 Nahlásit Odesláno 30. prosince 2014 Má hluboká úklona. Sice se jednalo o ne-hodinkovou záležitost, ale radost byla stejně veliká, možná i větší. Přesně tak si představuji obchodování s gentlemanem. Vstřícnost, solidnost a spolehlivost. Ještě jednou velké díky!
Návštěvník Odesláno 28. dubna 2015 Nahlásit Odesláno 28. dubna 2015 člověk mu pošle řemen a von furt otravuje s placením, ať mu pošlu číslo účtu. A když mu ho pošlu, tak do půlhodiny zaplatí. To sou lidi, todlencto
Dzos Odesláno 19. června 2015 Nahlásit Odesláno 19. června 2015 Musím potvrdit chválu předchozích hodnotitelů. Ochota a rychlá domluva, dostal jsem plno fotografií, k tomu byly popsány všechny chybičky na hodinkách a to nejsou vlastně ani vidět. Obratem mi byly hodinky zaslány a balíček jsem dostal dřív, než byly peníze na účtě Gentleman každým coulem.Squalý obchod
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se