Přejít na obsah

Padělek Monaco?


tolja

Doporučené příspěvky

Dobrý den všem.Narazil jsem na nabídku hodinek Tag Monaco.Podle mne to jsou padělky,ale nejsem odborník.Mohl by někdo mou domněnku potvrdit,nebo vyvrátit dle přiložených fotek?

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Díky Viktore.Ty tlačítka stopek jsou fakt jasný,ale naděje umírá poslední,a tak jsem si to raději nechal potvrdit.A já si myslel,že budu mít lehce jetý monaka za 3k =( ,:lol:

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

  • po 3 týdnech...

Toljo,tak stejné jsem dostal nabídkou z Hostišové (Zlínsko),jako málo použité ZA 3.5 tis..V Brně u ťamanů jsou tyto a jiné za max patnáct kilo.Záruka chodu je do doby než odejdeš ze skladu.Adresa,kde se tyto mrdky dají koupit,je VELKOOBCHOD S ELEKTRONIKOU A TEXTILEM v Brne Slatina ,naproti AAA.To je jen pro ty ,co nemají strach,že jim z toho ruce olezou.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Podobně jsem kamarádovi měnil baterku v zaručeně orig. Patek a to v celozlatém pouzdře. :lol: Aby se dosálo přibližně stejné měrné hmotnosti, byl v hodinkách mimo tohoto el. strojku umístěn kovový ingot vyrovnávající tento deficit :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

To je divny, to by pak museli cikani prodavat pod nakupkou (coz by me teda az tak moc neprekvapilo :-))) ). Jinak se bavite o kategorii B? Predpokladam, ze A (taky ty nejpresnejsi) budou asi drazsi, co? Jak zacinam pomalu shanet ty Monaca, tak jsem si radsi o replikach neco precet, abych pak nenaletel... U starsich hodinek je to holt vzdycky riziko

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Jo v Bangkoku, tam jsou k vidění věci, poflakovali jsme se po Chinatown a najednou bác - ulice ověšená hodinkama, nuvěřitelné kousky tam měli, ale dost pochybuju, že to je thajská výroba, myslím že jde o import od severních sousedů, za 14 dní tam zas jedem, uvažuju že se nechám zlákat a koupím nějaké zvěrstvo :). Kromě toho ovšem budu koukat i po normálních strojích, zvláště některá Seika jsou pouze v Asii.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Návštěvník Kamil

Už zase zapomněl vypnout CapsLock, já se z něj zblázním!:) A MBK není v Bangkoku PŘÍMO naproti čínské čtvrti.

 

Měl bych tu citaci:

Mahboonkrong Centre (MBK). You can get there by Skytrain which has certainly revolutionised travel along Sukhumvit Road in this city. Change at Siam station and take the short line to National Stadium. The elevated walkway will take you into Tokyu store, which you can exit into MBK. On the 3rd floor of MBK, towards the south side and away from the Tokyu department store, is a small booth called Aim & Ohm where a friendly husband and wife team are authorised dealers for new Oris, Seiko, Zenith, Eterna, Maurice Lacroix, Charriol, Tissot and Mido. Buy with confidence here. I have bought Seiko automatics, Zenith, Omega and Oris watches here. The shop often has IWC, Brietling and Omega watches also. Good discounts are offered readily. The overheads are low and this is passed on in the pricing. Swatch are also sold nearby. MBK has many cheap copy watches which are obviously copies after a moments inspection (Hey, this is Bangkok!). Some of them have automatic and mechanical movements. There are also several other booths on the 3rd floor close to the Tokyu department store, where many used used watches are for sale.

Wichai Watch (used watches) is on the 4th floor of MBK at the hotel end of the complex. There is a market area and the shop is at the back against one of the walls. Wichai now has a watchmaker set up in a booth nearby also. Another friendly fellow who speaks good English and always has a varied selection of used watches. So many that it is possible to overlook some gems! I have bought some vintage Seikos here and Wichai always has a great supply of those hard to find Seiko bracelets and end links.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

JESTLI SI MYSLIS ZE TATO VOLBA JE SPRAVNA,TEDY FAKE, NERES CHINA TOWN ALE PRIMO NAPROTI JE '' mbk'' NECO CO JE NESKUTECNE NEBO SPISE NEPREDSTAVITELNE VELIKOSTI I NABIDKOU. ZDAREC Long

tady nejde o správnou volbu, ale o tu srandu,při minulých návštěvách jsem tam viděl věci, které by tady myslím pobavily spoustu lidí, modely, které kdyby viděli pánové z firem, jejichž logo je na cifernících, tak omdlí nebo se smíchem roztrhnou. to už byly imitace imitací.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Jasně v Bangkoku je plno padělků, ale každýmu kdo tam jede doporučuju vystoupit ze Skytrainu na Siam square a tam je obchodňák jmenuje se Siam Paragon, až vejdete do vnitř tak pochopíte, že to co jste dosud viděli je nic proti hodinkám, které jsou tam, jen pro ilustraci na jednom jediném patře jsou 2 různé a velké speciálky jen firmy Patek Philipe, dveře tam otvírají borci v livreji a v garážích je to samej Jagurár a S Classe, Bangkok má mnoho tváří stejně jako celá Asie, jen v Africe je všude bída :(

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
×
×
  • Vytvořit...