Přejít na obsah

Vintage look


Doporučené příspěvky

Zdravím,

rád bych od zdejších znaých členů získal pár tipů na hodinky na léto. Sám si totiž nedokážu tak úplně správně vybrat a hodně kousků mi zůstává skryto.

Takže zadání - vintage look - určitě tmavý cifr, hodinky ke kterým padne nějaký parádní řemen od místních mistrů. Co se hodinek týká - určitě ne chrono, ani klasické pilotky Archimede/Steinhart. Co se mi hodně líbí a hledám je něco do stylu Longines Legend Diver nebo look jaký tady často postuje člen Jankoxxx (tuším kdysi jeho Sinn, teď za boha nemůžu najít).

Co se strojku týká nemám žádné preference, možná by se s ohledem na cenu snesl i quartz. Limit je určitě do 10k Kč, takže quartz bude asi převládat.

Díky všem za nápady :smile_anim: sám nemám tak dobrou představivost na kombinování hodinky/řemen. Občas tu vidím nějaké pro mě svým způsobem nudné kousky a se správným řemenem najednou mají neskutečný styl.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Díky za tipy, nicméně nejsem moc fanda do takhle "vyparáděné" lunety. Podařilo se mi najít pro inspiraci například Sinn nebo možná bude lepší cesta vzít to jako opravdové vintage a porozhlédnout se na Aukro? Tohle taky není zlé - tenhle look hledám :smile_anim:

 

Posted Image

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
×
×
  • Vytvořit...