Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Odesláno

o víkendu se mi stala nepříjemná věc, trošku jsem v pátek odložil hodinky, protože jsem řezal dříví a v neděli koukám, že jsou zastavený, tak jsem seřídil čas i datum a natáhl je, ale od té doby nemůžu vychytata kdy nastavit datum tak abych ho nemusel vždy ve 12:00 a 24:00 kontrolovat.

Buď jsem úplně blbej nebo v tom je nějaký fígl, na který nemůžu přijít. Navíc se mi stává najednou i to, že se mi den přehodí z anglického na německý, což se nestávalo...

jedná se o Seiko SNZH63K1

díky za každou radu

PS: teď jsem je nastavil na FRI 13, tak uvidime

Odesláno

Jednoduché. Nastavuj čas tak dlouho, dokud nepřejedeš přes 12. Pokud se ti v tomto bodě nehýbe datum/den, víš, že hodinky mají 12 hodin a né půlnoc, kdy dochází k přeskočení datumu a dne. To že se ti přehodí den na německý je dáno právě tím, že sis nepohlídal noc/den při nastavování hodinek. Video ti pomůže :

Návštěvník Tomáš Drahoňovský
Odesláno

Resim u Seik casto stejny problem. Misto nemecke verze tam mam ale arabskou,coz je podle me jeste o neco vic k nastvani:) kazdopadne jsem to pravidelne musel delat tak napetkrat, az jsem se na to vyprdnul, a narizuju je klasicky, jako kdyby mela korunka jen jednu polohu, tj. Jedu rucickama, dokud nedojedu tam, kam chci. Nikdy se mi nestane, ze bych je nemel na ruce dele jak tyden, coz je asi tak nejdelsi lhuta, kterou se to toceni rucickama da vydrzet:) Aspon se nespletu.

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...