Harlequin Odesláno 24. dubna 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. dubna 2012 (upraveno) IWC Chronograph Edition Antoine de Saint Exupéry. Jedná se o novou pětisetkusovou edici z růžového zlata. Hodinky jsou poháněné in-hous kalibrem s označením 89361. Na dýnku je rytina letounu Lightning P-38 v němž byl naposledy Antoine de Saint Exupéry vidět 31. července 1944, když vykonával průzkumný let nad Francií. Letadlo se našlo v roce 2003 u břehu Marseille, ale to už bych se víc bavil o letectví než o hodinkách. Edit zmenšení obrázku Upraveno 24. dubna 2012 uživatelem Harlequin Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bandicoot Odesláno 24. dubna 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. dubna 2012 Tak tohle je naprosto v pořádku. Hnědá ladí se zlatou, číslice plastický, datumka je schovaná. Sloučený sčítač, 2 inverzní subcifry a v nich soustředný číslice z toho dělají pro mě geniání hodinky. Nevadí mi na nich vůbec nic. Krásný hodinky. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
stopa99 Odesláno 24. dubna 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. dubna 2012 Aj za mna ano... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
panedge Odesláno 24. dubna 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. dubna 2012 Ty sou fakt dobry,uplne je vidim na svy ruce v lete na zahradce u lahve vina,dobryho jidla,slunce zapada,more sumi... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kuncák7 Odesláno 24. dubna 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. dubna 2012 Absolutně vyvážený- nic mě netluče do očí, prostě dokonalost sama. Já je spíš vidím na nějaké recepci, prostě k obleku. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kazaam Odesláno 24. dubna 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. dubna 2012 tomu říkám "DOKONALOST" Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
taurus Odesláno 24. dubna 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. dubna 2012 Musím se v práci víc snažit abych to si taky mohl stoupnout do fronty Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Frantik Odesláno 24. dubna 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. dubna 2012 Mě teda přijdou nic moc. Hrouda zlata jako pocta Exuperymu?!?! No nevím. Letecky hodinky proste nemaj bejt ve zlaté. Ty modely v oceli byly mnohem hezčí, vyvazenejsi. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
gas Odesláno 24. dubna 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. dubna 2012 dokonale, k te hnede zlato sedne, klidne bych se nechal ukecat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jacob Odesláno 24. dubna 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. dubna 2012 (upraveno) Jo, tak ty jsou moc pěkné. Jsou nádherně sladěné. Jinak to letadlo se myslím našlo v roce 2000. EDIT: jo, tak podle Wiki to byl květen 2000. Upraveno 24. dubna 2012 uživatelem jacob Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hasňa Odesláno 24. dubna 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. dubna 2012 Za me ne. Zlato nemusim, pokud se nejedna o oblekove Langy, nebo Pateky, chrono nemusim taky, takze nic. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Chorche Odesláno 24. dubna 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. dubna 2012 Za mě naprostá pecka. Není nic, co bych jim vytknul, jsou úplně dokonalý. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lib Odesláno 24. dubna 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. dubna 2012 Nemaj vterinovku. Za normalniho provozu jsou to pro me mrtvy hodinky. Chrono to nezachrani. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Chumpus Odesláno 24. dubna 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. dubna 2012 lib: na spodním subciferníku je průběžná vteřinovka Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lib Odesláno 24. dubna 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. dubna 2012 lib: na spodním subciferníku je průběžná vteřinovka Fakt uz to tak vypada, kdyz jsem is to ted na mobilu zvetsil. Ale stejne jsou zlutezlaty, takze nic pro me. (Puvodne jsem chtel napsat hnusny ) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Harlequin Odesláno 25. dubna 2012 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 25. dubna 2012 Omlouvám se příznivcům letectví za pochybení. Údaj o nalezení letadla jsem čerpal z článku, který byl přímo jako text u hodinek Antoine de Saint Exupéry. Za textové chyby původního autora neručím nebo jak se to píše a sám jsem si nic neprověřoval, moje chyba . Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hasňa Odesláno 30. dubna 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. dubna 2012 http://www.gentlemansgadgets.com/iwc-chronograph-edition-antoine-de-saint-exupery/ Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se