Přejít na obsah

Murphyho JAERMANN & STÜBI

Návštěvník Kamil

Doporučené příspěvky

Návštěvník Kamil

Krásný hodinky za krásnou cenu, ale zjevně neprodejný. Co kdybychom mu poradili, jak je prodat? Jsou koupený v CZ, 1. majitel, nehavarovaný, záruka na počet otáček, mnoho extras (já už jsem z toho kupování ojetého auta zblblý - taky bych potřeboval poradit :)). Já bych měl návrhy dva.

1. Zakopat je na zahradě a po 50letech vyndat jako NOS (když dealer říkal, že půjdou nahoru).

nebo

2. Přemalovat na číselníku toho divnýho ošklivýho psa s křídlama na korunku (to by se prodaly hned).

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Prestizni golfovou znacku bych prodaval na golfovym foru.

Tady frci z tech presahovych znacek jen pilotky a potapky. Hodinky jako Cartier, Vuitton, Chopard s presahem do dalsiho lifestylovyho luxusu tu proste nejdou, kazdy asi ma pocit, ze v ty cene je i kus te cilovky. A my tu prece mame radi value for money, cena vs. vykon...

Jenze tohle jsou uzasny zpracovany, sportovne odolny hodinky za dobrou cenu i bez toho golfovyho pozlatka.

Odkaz ke komentáři

Krásný hodinky za krásnou cenu, ale zjevně neprodejný. Co kdybychom mu poradili, jak je prodat? Jsou koupený v CZ, 1. majitel, nehavarovaný, záruka na počet otáček, mnoho extras (já už jsem z toho kupování ojetého auta zblblý - taky bych potřeboval poradit :)). Já bych měl návrhy dva.

1. Zakopat je na zahradě a po 50letech vyndat jako NOS (když dealer říkal, že půjdou nahoru).

nebo

2. Přemalovat na číselníku toho divnýho ošklivýho psa s křídlama na korunku (to by se prodaly hned).

Koukám, že uvažujeme stejně, snad to půjde aplikovat i na ostatní ležáky :unsure:

Odkaz ke komentáři

Zrovna v případě tvého Memovoxího ležáku by mi to přišlo docela škoda

Účel světí prostředky :D

Ale snad Kamil s Murphym odpustí... také jsem si říkal, jaké má člověk v ČR možnosti prodat dražší hodinky...?!

Chronomag je jasnej, chrono24 je fajn, ale asi tak jako já bych asi nekupoval hodinky z např. Ukrajiny, tak třeba něměc nebude kupovat hodinky od nás (pokud nejsou skutečně raritní). Aukro je na prodej takhle drahých věcí IMHO nevhodný (nebo prodal někdo hodinky nad 70.000,- na Aukru?), eBay má nějaký omezení do 500$. Co dál?

Koukal jsem, že v Praze funguje nějaký luxurytime.cz, kde berou hodinky snad i do komise, má někdo zkušenost? Nebo jaké jsou další možnosti, jak prodat dražší hodinky? Pokud se totiž vydaří prodej Memovoxů a já si koupím ty AP RO, tak ty už tady neveme nikdo, pokud je nedám za 1/3 cenu...

Upraveno uživatelem Andrew
Odkaz ke komentáři

Ty RO se dají s přehledem koupit za 50% maloobchodní ceny. Když dobře nakoupíš, nebudeš mít problém dobře prodat

Tos nám moc neporadil...co znamená dobře prodat?

Myslím, že s RO to bude stejné, jako s JLC, GP Honzy71, nebo murphyho J&S...není to Breitling, není to IWC, není to ROLEX. Chronomag jede ve značkových vlnách a pokud nepřijde na řadu některá ze jmenovaných značek, prodej je určitě složitější (když jsem sem přišel a chtěl poradit s Bčkama, tak mě málem kamenovali, Rolex byl zapovězený také a dnes - s nadsázkou - kdo neměl na ruce Rolex, jako by nebyl).

Tedy, jaké jsou další možnosti prodeje hodinek v ČR (třeba nějaké zkušenosti :) )

Edit: NO FLAME :)

Upraveno uživatelem Andrew
Odkaz ke komentáři

Já to myslel tak, že je to o štěstí a o tom trefit se do modelu, který se lidem líbí. A hlavní je dobře nakoupit, protože pak není problém se jich zbavit a nebolí to tolik, jako kdyby je člověk kupoval nové. Ale jinak obecně se to asi řešit nedá, některé hodinky okolo 50 tisíc se nedají prodat vůbec a naopak jiné za statisíce tady mizí jak chovanci z pasťáku. Je to asi o tom se trefit do vkusu. A zrovna AP si myslím, že by se prodaly rychle. Zrovna tak Pateky. Čistě proto, že si to bude leckdo jen tak z hecu chtít zkusit.

Abychom se vrátili k tématu, Jaermann mi nic neříká a asi je nás takových víc. Možná by stálo za to je dát někam do komise, tipů je na fóru dost

Odkaz ke komentáři

Myslím že je problém pouze a pouze v ceně. Prostě tento model není zrovna široce vyhledávaný, tomu musí být uzpůsobená i cena.

Pokud si za stejné peníze koupím VW Phateon, a Porsche 911, je jasné co se bude za tři, nebo pět let prodávat lépe a dráž....

Odkaz ke komentáři

Houby, dá je totiž mně! A vysvětlím proč. Já si je vezmu, udělám pár hezkých fotek, něco s nimi zažiju a pak je pošlu dál, třeba Kamilovi. A ten udělá to samé a pošle je dál. A tak vznikne nové "X to go", konkrétně Jaermann & Stübi to go :)

Odkaz ke komentáři

Návštěvník Kamil

Nebo jaké jsou další možnosti, jak prodat dražší hodinky?

Ještě jsou starožitnosti JHB v Panské 1, má tam docela výběr i obrat nejen starožitných, ale i téměř nových hodinek.
Odkaz ke komentáři

Kucíííí, já jsem trochu včera bumbal, a tak jsem toto vlákno našel až nyní :clap:

Včera jsem chtěl do inzerátu napsat "neblbněte, zadarmo je dát nemůžu", ale jak vidím, pletl jsem se.

Klidně bych je zadarmo vlastně mohl někomu dát :whistle:

Díky všem za návrhy!

1/ Na zahradu je nezakopu! Vracíme se v červnu po čtyřech letech do CZ a chceme mít zase psa. Předpokládám, že to bude zase mrcha hrabavá a tak to nebudu riskovat.

2/ Přemalování loga - to už jsem zkoušel, ale vypadalo to hrozně blbě. Namísto "Generali" jsem tam lepil "Allianz", dokonce i "Kooperativu", ale pořád to není ono...

3/ to Frantík, "kupovat něco vod Bulhara" - tady bude kámen úrazu, má pravdu kluk jeden ušatej. Sou to totiž fíky z trhu před chrámem Alexandra Něvského. Sázel jsem na to, že když je to méně známá značka, tak to nikdo nepozná. Franta je holt klasa, jeho jen tak nevojebu :oneeyed02:

4/ cena - jasný, asi by se za třicet prodaly (tedy ty pravý, ne levý), ale na to je mám zase docela rád. Mluvil jsem samozřejmě s prodejcem, kde jsem je kupoval a až se vrátím do CZ, zkusím je tam dát do komise. S garancí AD to bude asi ideální cesta.

A také bych si je mohl nadělit jako překvapení k narozeninám, bo zítra, 29.4. je mi "40" :cheers:

Odkaz ke komentáři

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...