Přejít na obsah

Junghans max bill Damen


MarvinX

Doporučené příspěvky

Řada max bill od firmy Junghans zatím obsahovala pouze pánské modely hodinek, firma Junghans se to rozhodla změnit a nabídnout bauhaus klasiku i našim něžnějším polovičkám, konrétně modely Junghans max bill Damen.

 

Základní údaje

- Průměr pouzdra 32,7 mm

- Rozteč nožiček 15 mm

- Quartzový strojek Junghans J643.29 s ukazatelem data

- Ocelové pouzdro ve variantách: ocel / masivní zlato

- Sférické plastové sklíčko

- Dýnko plné

- Kožený řemínek z telecí kůže (barevná matová, černá nebo černá leštěná) / Ocelový řemínek milánského typu

- Vodotěsnost 30m / 3 atm

 

Datum uvedení na trh: červenec 2012

 

Hodinky Junghans max bill Damen zatím nejsou v prodeji, měl jsem možnost je zatím jen krátce vyzkoušet, takže prosím vše co dále píši berte jen jako mé prvotní dojmy z těchto hodinek.

 

Tyto hodinky jsou klasickým zástupcem své řady, čistý design, klasické linie, vše funčkní a praktické, modely max bill jsou zde na fóru hodně známe, takže nemá smysl se rozepisovat o čistotě číselníku, proporcích a tvarech, to vše je shodné s pánskými modely, ale přece jen mají jednu zvláštní vlastnost, kterou zde zmínit musím, tyto hodinky, promiňte mi ten výraz, tyto hodinky jsou roztomilé.

 

Představte si zmenšené max billy (průměr pouzdra je typicky ženský 32,7 mm) opatřené barevným koženým řemínkem, působí to jemně, žensky, roztomile :) Nevím nakolik se k bauhas stylu hodí roztomilost, růžovou funkcionalistickou vilu bych asi nepřekousl, ale v tomto případě mi to nevadí. Velmi praktické je použití quartzového strojku, moudré rozhodnutí.

 

Ideální hodinky na "takové to běžné domácí nošení", ve společnosti ostudu také neudělají a v kavárně u kávy a zákusku budou působit decentním a přitom elegantním dojmem. A to je asi vše co mohu zatím k těmto hodinkám napsat.

post-727-058623700 1335947353.jpg

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Vážení kolegové, dovoluji si vás pozvat na "Představení současné kompletní kolekce hodinek Junghans včetně předpremiéry novinek roku 2012", kterou pořádáme v Praze 15. května 2012.

Všechny hodinky si budete moci naživo prohlédnout a vyzkoušet. Více informací v samostném vláknu věnovaném této akci http://forum.chronom...na-vlastni-oci/

 

MarvinX

HODINKY-JUNGHANS.cz

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

  • po měsících...

MarvinX: Pekné fotky, tie pastelové farby im pristanú viac. Tá hnedá je taká kapučíno, alebo viac do oranžova? Mohol by si zmerať aké dĺžky má remienok.

 

Díky Milane za pochavlu.

 

Ta hnědá je oficiálně oranžová, ale opravdu velice, velice jemná s nádechem do late maciato :) Prostě velice světle broskvová nebo laté s hodně mléka. Přesné určení barvy je v tomto případě už pod mé chlapské rozlišovací schopnosti :)

Co se týká délky řemínku, zde ti mohu posloužit mnohem lépe, to zvládnu, je to 11,5 cm + 7,5 cm.

 

PS: Do SZ jsem ti psal o možnosti prohlédnout si kolekci v Bratislavě, tak se prosím koukni do zpráv.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

  • po 2 týdnech...

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
×
×
  • Vytvořit...