Přejít na obsah

Elektronická cigareta - co vám chutná?


Doporučené příspěvky

Chlapci zase jste mi odskocili od tematu, nereste komu co urve hlavu, explodovat muze i baterie mobilu treba rovnou u ucha. Jde o to nesetrit a koupit si kvalitni ecigatetu! Prosim vratme se k vasim zkusenostem s liquidy :-)

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

  • Odpovědi 65
  • Vytvořeno
  • Poslední odpověď

Uživatelé s nejvíce příspěvky v tomto témátu

Uživatelé s nejvíce příspěvky v tomto témátu

Přesně tak... Média v ČR na něčí objednávku (a není tak těžké uhodnout na čí) rozpoutala hon na čarodejnice a někteří se toho chytají i tady - nic ve zlém... A přitom stačí trochu zagooglovat, rozbory "tak hrozně moc škodlivých" e-liquidů jsou třeba tady . Ale to jen tak na okraj, jak psal e-kolega Petrson, vraťme se k tématu. :smile_anim:

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Pred chvili jsem si na zaklade dobrych referenci na netu koupil eliquid LIQUA Tiramisu a musim uznat, ze jako chutovka vyborne! Asi to neni na neustale koureni, ale jako mnamka super :-) Mam jej s 18 mg nikotinu.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Po několika experimentech jsem se usadil u Turkish Tobacco značky Liqua, výrobce Ritchy. K tomu výplodu výše, který mi sděluje, že moudrý úředník ví líp než já, co mám kouřit, bych jen připodotkl, že mi není jasné, jak mi mohou uškodit výpary ze směsi rostlinného glycerolu, propylen-glykolu a vody :)

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

  • po měsících...

http://zena.centrum....phtml?id=753590

 

Je pravda že většina lidi které to zkusila bud přecházi na klasiku a nebo s tim končí uplně?

 

Není.

 

Edit: článek je snůška nesmyslů, začátek odporuje konci (chemikálie versus vodní pára). Spíš je to PR kvůli spotřební dani.

Upraveno uživatelem Foundryman
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Deci základu za 380,- Kč + příchuť za 80,- Kč, míchám to sám. Tohle množství mi vydrží cca měsíc.

Ty odpaříš deci za měsíc? Fíha. Já vaporizuju týden a jsem na 15 mililitrech. Zatím jsem neexperimentoval a jedu Dekang Dessert, ale objednal jsem Liqua French Pipe 24mg.

Ještě k tomu článku výše. Je to sice napsáno dost nepřátelsky a tendenčně, ale něco bude na tom, že čím více nikotínu do plic narveš, tím více stimuluješ tvorbu endorfinů a prohlubuješ závislost. A jelikož e-cígo svádí k tomu hulit všude a tím víc (aspoň u mně), mám pocit, že ve srovnání s 5-ti motanými čvaňháky denně teď do těla dostávám více nikotinu a koleduju si o prohloubení závislosti. Pozitivní je, že člověk nevdechuje produkty spalování papíru a tabákového listí, ale např. diethylenglykol nebo nitrosaminy, které vznikají spalováním e-liquidu taky nejsou žádná hitparáda.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Ještě dotaz, nezkoušel si hulit jenom ten základ? Jestli jo, je to hodně hnusný? Kde se to dá koupit?

 

Nezkoušel, kupuju ho v kamenném krámě v Hrušovanech u Brna, mám to kousek.

Ten základ obsahuje glycerin a polypropylenglykol, je to to samé, co se používá k vytváření "kouře" třeba na diskotékách. Takže kdyby to skutečně škodilo, dávno by po tom dozorci vyjeli. Ne, že by se nesnažili, ta hrozba pro výběr spotřební daně začíná být s technickým zdokonalením e-cigaret akutní.

Krom toho nejsem majetkem žádného úředníka ani politika a všem podobným obskurním existencím je kulový po tom, co dýchám nebo nedýchám. Argument obtěžování okolí, používaný u klasických cigaret, tady padá.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

  • po měsíci...

Někde jsem se dočetl, že Liqua French Pipe je dobrota, tak jsem na netu koupil 30ml a vůbec mi to nechutná. Sm.dí to jak nošený fusekle. Tak jsem dneska navštívil obchod Marion na Zličíně a koupil Liqua Citrus mix a to mi hrozně chutná. Asi zkusím příště i pomeranč nebo něco takovýho.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

French Pipe Tobacco mi jednou prodali jako alternativu Lucky Strike. Kdyz jsem si tim znehodnotil (smrad nesel vyprat) atik slo to do suflete, kdych se chtel nahodou nekomu v budoucnu pomstit. Je to pry alternativa fajfek, jak je pamatujeme u dedecku. Smrad a chut neskutecne hnusna:-(((

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Já jsem teď od kamaráda ochutnal French pipe tobacco od Ritchy Liqua. Je pravda, že to sm.dí jak ponožky, ale ta chuť je opravdu velice zajímavá. Asi přejdu na tabákovou řadu této značky. Ohlasy jsou na všechny tyto tabákové liquidy stejné. Smrad jak použité uleželé ponožky, ale chuť O.K.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se

×
×
  • Vytvořit...