Koza_c Odesláno 29. dubna Nahlásit Sdílet Odesláno 29. dubna Pěkný hodnocení. . Za mě kdo mi nejvíc negativně hodnotil vůni přitom já ji považuju za NUMBER ONE a lepší jsem do dnes necil je LV OMBRE NOMADE akorát to lidi okolo prostě nepobirají. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
KFL Odesláno 29. dubna Nahlásit Sdílet Odesláno 29. dubna Hodnocení bezvadný . Baví mě ta pestrost, jak je každej jinej a okolí taky . Já aktuálně jedu nejvíc trio Mortel Noir, Ormaie Toi Toi Toi a Raw Gold .. a zrovna RG se absolutně nemůžu nabažit. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Irma Bunt Odesláno 29. dubna Nahlásit Sdílet Odesláno 29. dubna Čtu kladné ohlasy na účinnost, na to já slyším. Má ten Speick něco (nejlépe sprej) bez parfemace? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
EpsteinBarr Odesláno 30. dubna Nahlásit Sdílet Odesláno 30. dubna Po prichode z prace som nasiel nekonecne dlho ocakavany balik z beuatinow. Netusim, akymi cestami-necestami ho vlacili z Holandska 10 dni, ale to je vedlajsie. Tak veta-dve k obsahu. Na 1805 Tonnerre BeauFort som sa seriozne tesil. Cely den som vonal fajn po Ganymede Extrait a nechcel som si príííípadne kazit vonu. Aj vdaka vystraham v referenciach som sa rozohodol pre bezpecny postup. Pouzil som na test tricko urcene na pratie. Laboratoriom bola práčovňa, ktora je oddelena od obyvacej casti domu. Pre istotu Jednym slovom...kurva, to bol masaker. Ak idete na opekacku a nechcete vonou „vycnievat“ pri brutalne zadymenom ohnisku z mokreho dreva. Ak planujete žhářství skutocne velkeho rozsahu a chcete istotu, ze vas nevystopuje ani ten najlepsie vycviceny policajny pes medzi prizerajucimi sa (lebo pride o cuch). Ak mate chut na vsetko udene z mäsiasrstva, ale drzite dietu, ale tajne oblizovanie tricka vam pride ok. Ako napisal jeden pan, vonia to ako utok piratov na drevenu lod prevazajucu mäso, ktora veselo hori. Vrelo odporucam Neviem co s tym. A to bol jeden odstrek na latku. Vaham, ci si ten parfem skusim aj na seba. Resp., v stredu je 1.maj a statny sviatok, takze to by mohlo stacit na vyvetranie ak necham otvorene okna a brnknem do SBS, nech nam vypnu alarm. Update: ledva som sa dnes zobudil, siel som rovno do práčovne ovonat tricko a cakal som zazrak. Nie, nekonal sa. Takze vdaka Jovoy Paris a La Liturgie Des Heures (liturgia hodin – denna povinna modlitba knazov) voniam tak, ze o chvilu ocakavam rad kolegov pred kancelariou s poziadavkami, ci sa mi mozu zverit, vyspovedat....a dufam aj v nejaky milodar. Na dalsie parfemy Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
KFL Odesláno 30. dubna Nahlásit Sdílet Odesláno 30. dubna Vzbudil jsi moji zvedavost, vybornej text . Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
EpsteinBarr Odesláno 30. dubna Nahlásit Sdílet Odesláno 30. dubna (upraveno) Dik za pozitivne hodnotenie. Verim, ze to nebude ako s hodinkami. Aj ked teda, v tejto oblasti za 2-3000 eur sa da urobit podstatne viac blbosti ako v hodinkovej. Ak zvedavost vzbudil Tonnerre, pokojne ti ho poslem na zrecenzovanie. Moze to byt taky "putovny" parfem Upraveno 30. dubna uživatelem EpsteinBarr Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bukoowsky Odesláno 30. dubna Nahlásit Sdílet Odesláno 30. dubna před 1 hodinou, EpsteinBarr napsal: Dik za pozitivne hodnotenie. Verim, ze to nebude ako s hodinkami. Aj ked teda, v tejto oblasti za 2-3000 eur sa da urobit podstatne viac blbosti ako v hodinkovej. Ak zvedavost vzbudil Tonnerre, pokojne ti ho poslem na zrecenzovanie. Moze to byt taky "putovny" parfem upoután touto diskuzí, četl jsem na Tonnerre řadu recenzí a nějak mě vnitřně nepřesvědčily, že to musím vyzkoušet On už Mortel Noir je dost bizar zážitek, jakkoliv se mi líbí...cokoliv a bit higher would be too high Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pavo_ Odesláno 30. dubna Nahlásit Sdílet Odesláno 30. dubna není to tak dávno co jsem objevil tohle vlákno, do teď jsem se potácel v mainstreamu (taková klasika Dior, Armani atd.) první set z ingredients objednán a už se chvěju nedočkavostí 1. Frederic Malle French Lover Eau de Parfum 2. Trudon Mortel Eau de Parfum 3. Byredo Gypsy Water Eau de Parfum 4. Frederic Malle Vetiver Extraordinaire Eau de Parfum 5. Kilian Bamboo Harmony Eau de Parfum díky @KFLa ostatním za recenze a rozšíření obzorů Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ragu Odesláno 30. dubna Nahlásit Sdílet Odesláno 30. dubna Stavil jsem se dneska do Ingredients...proč jsem to kurva dělal. Každopádně asi bych chtěl něco lehčího na léto, na zimu mám Ombre Leather. Zatím se mi nejvíc líbily Trudon Médie a Matiere Premiere Cologne Cédrat. Zkrátka dřevo, citrusy... Napadá vás ještě něco jinýho co zkusit? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ivan_989 Odesláno 30. dubna Nahlásit Sdílet Odesláno 30. dubna Nalistuj trochu dozadu, tiez som hľadal niečo na leto, padla kopa fajn tipov. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Muffik Odesláno 30. dubna Nahlásit Sdílet Odesláno 30. dubna (upraveno) Před časem jsem tu řešil parfémy na léto. V Ingredients mě zrovna nic neoslovilo, řekl jsem si, že zkusím Vavavoom. (Mimochodem víte, co ten název znamená?) Vybral jsem si podle popisu pár vzorků a požádal tým prodejny, ať to doplní dle jejich názoru dalšími letními vůněmi, aby byl sample set kompletní. Bral jsem to dost kriticky, z osmi vzorků mě zaujaly dva: Sel Marin od Heeley - úvodní citrusy po chvilce ustoupí moři a mořským řasám. Tohle rozhodně není univerzální (deodorantová) vodní vůně, ale přímo vůně mořské vody (což je de facto blbost, protože ta sama nevoní), pocit navozují ty trávy a řasy. Slanost přímo pod nosem, skoro na jazyku. Žádný Côte d'Azur Chill, pěkně drsná Normandie. Pro mě úžasná vůně moře, kterou jsem nikdy takhle intenzivně necítil. Doporučuji vyzkoušet. 8/10 Klubwasser od Wiener Blut (za mě z marketingového hlediska docela odvážný název na parfumérii) - tráva a koření v rozpáleném slunci, galbanum, horská louka porostlá bylinama a křáčím. Štípe do nosu a nepřestává. Klidně by mohla vyzvat na souboj Terre d'Hermes. 9/10 S těmi niche parfémy je trochu potíž, jak jsou často specifické a vyhraněné, aby vynikly a vyšvihly se nad záplavu designérských a mainstreamových vůní, jsou tím pádem i více kontroverzní, co se líbí vám, okolí zavrhuje, popřípadě naopak. Upraveno 30. dubna uživatelem Muffik Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
KFL Odesláno 30. dubna Nahlásit Sdílet Odesláno 30. dubna (upraveno) 2 hours ago, ragu said: Stavil jsem se dneska do Ingredients...proč jsem to kurva dělal. Každopádně asi bych chtěl něco lehčího na léto, na zimu mám Ombre Leather. Zatím se mi nejvíc líbily Trudon Médie a Matiere Premiere Cologne Cédrat. Zkrátka dřevo, citrusy... Napadá vás ještě něco jinýho co zkusit? Hele, stejnej dotaz jsem položil prodavači dneska a kromě toho Gris Chanel od BDK nebo Parisian Musc od Matiere Premiere (fajn, ale už toho mám zu viel) mě nic moc nezaujalo. Ale pravdou je, že, jak píšu níže, mi nabízel dost věcí, který už znám. -- Jinak já dneska vyrazil pro změnu do Ingredients s něžnou polovičkou, protože jsem dospěl k názoru, že musím očuchat i zbytek kolekce Thomas de Monaco, potom toho novýho Malleho s akné v názvu, a na tajňáka něco koupit taky jí (ne že by toho měla málo). Samozřejmě jsme toho načichali mnohem víc a litoval jsem prodavače, který nás vzal pod křídla. Primárně z toho důvodu, že na většinu jeho tipů jsem odpovídal buďto "to už mám/měl jsem" nebo "to znám a nelíbí se mi" . Myslím, že už se asi nechám diagnostikovat, protože jsem opouštěl krám se třema flakónama, čímž dosáhl počet mých flaštiček hranice, u které už radši nepočítám, abych se sám před sebou nestyděl. Pro sebe jsem si zase vzal Baccarat na doplnění portfolia a Thomas de Monaco - Fuego Futuro. Dojmy zatím extra popisovat nebudu, ale z jednoho cákance na ruce jsem žil celý odpoledne a je to strašně, strašně příjemná vůně. Lehčí, vlastně taková téměř letní, skoro bych řekl až lehounce sportovní. A jsem si téměř jist, že holčině výhledově pořídím Sol Salgado od téhož výrobce. Kromě toho jsme nasáli něco od Clive Christian (na dojezdu mi ty vůně přijdou vcelku na jedno brdo), nový značky BDK asi 3 modely (Gris Chanel jsem si vzal vzorek), klasicky jsem pak proběhl věci od Byreda, který jsem ještě nezkoušel a totéž Malle. U něj jsem objevil doposud nepoznaný model Noir Epices a musím říct, že mě dost zaujal. Prvních pět minut jsem měl dojem, že jsem na papírek nalil nějakej lehkej, kořeněnej a voňavej chlast - v pozitivním smyslu! Celá vůně působí takovým jiskřivým a hravým dojmem, jinak to nedokážu vyjádřit. Nic těžkýho, epickýho, zkrátka takový hezký a těkající potěšení. Papírek jsem pak bohužel vyhodil s ostatníma (chyba), takže až někdy půjdu zase okolo, musím zkusit zas. Upraveno 30. dubna uživatelem KFL Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
KFL Odesláno 30. dubna Nahlásit Sdílet Odesláno 30. dubna 7 hours ago, pavo_ said: není to tak dávno co jsem objevil tohle vlákno, do teď jsem se potácel v mainstreamu (taková klasika Dior, Armani atd.) první set z ingredients objednán a už se chvěju nedočkavostí 1. Frederic Malle French Lover Eau de Parfum 2. Trudon Mortel Eau de Parfum 3. Byredo Gypsy Water Eau de Parfum 4. Frederic Malle Vetiver Extraordinaire Eau de Parfum 5. Kilian Bamboo Harmony Eau de Parfum díky @KFLa ostatním za recenze a rozšíření obzorů Dobrej výběr, jen bacha na č. 3 a 4, je tam dost slabá výdrž. Ale vůně úžasný! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
KFL Odesláno 1. května Nahlásit Sdílet Odesláno 1. května Ještě přidám jednu pozitivní zkušenost s Ingredients ze včerejška. Mám za to, že si to krám zaslouží. Disclaimer: nejsem nijak s touhle firmou spřátelenej ani spřaženej, jen tam dost často nakupuju, protože jsem magor Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Karussell Odesláno 2. května Nahlásit Sdílet Odesláno 2. května Tak jsem po vyléčené rýmě asi 14 dní zpět naskočil zpět do testování vzorků a podávám report Thomas de Monaco Raw Gold Extrait de Parfum Z recenzí místních zkušených borců jsem očekával, že mě ojedou za den aspoň tři dívky, z čehož dvě budu znát méně jak 5 minut. Tak to se nestalo a já to musel celej den nějak zmáknout, protože.... je to šílenej brutál, na mě těžký, zimní, večerní, fatální... přes den mě to obtěžovalo intenzitou, není to pro mě Matiere Premiere Bois d'Ebene Eau de Parfum Dřevitý a přesto lehce nasládlý, lehce těžší, ale ne extrémně, líbí se mi, ale ke mě se nehodí Kilian Bamboo Harmony Eau de Parfum Momentálně velkej favorit na nákup nějaké svěží, citrusové vůně, dlouho vydrží a je to zajímavej mix citrusů a pepře, co tomu dává šmrnc, moc dobrý, fakt moc! Všem, kdo touží po něčem citrusovým, ale ne jen vonítku na záchod, doporučuju vyzkoušet, @ragu Kintsugi Perfumes Deus Eau de Parfum Násládlý, smrdící jako zkažený vejce, nespotřebuju ani ten vzorek Diptyque Oyédo Eau de Toilette Stráááášně sladký, hodně ovocný, nic víc, nic míň, taky to už na sebe nevezmu.... Maison Francis Kurkdjian Aqua Celestia Eau de Toilette Taky moc fajn citrusová vůně, jen tolik nevydrží a Kilian má proti ní navíc ten pepřovej šmrnc, tady to po vyprchání citrusu spíš převáží do nasládlýho černýho rybízu Frederic Malle L´Eau d´Hiver Eau de Toilette Krásná pudrová vůně, přijde mi to jako takový to pohlazení, když máte blbej den, do tohodle se oblečete a je Vám dobře Maison Francis Kurkdjian Aqua Vitae Eau de Toilette Svěží a citrusová, bohužel Kilian nastavil benchmark a tudíž je bez šance Maison Crivelli Citrus Batikanga Eau de Parfum Citrus rychle vyprchá a pak je tam spíš chilli, ale pro mě nezábavný a moc "hořký"... Maison Francis Kurkdjian Grand Soir Eau de Parfum Luxusní, těžší vůně na večerní a formální příležitosti, daily bych to nosit nezvládnul... Tím ovšem story nekončí, skočil jsem do Ingredients koupit si už dřív vybranej Baccarat(miluju!) a současně se s již nabytou začátečnickou zkušeností posunout s pozorováním zase dál . Vyzkoušel jsem toho víc, zaujalo mě následující: Ganymede, taková kořeněná, specifická vůně, ale ne moc těžká, budu testovat vzorek. Další vzorek mám MFK Aqua Media, další pokus o citrus, ale asi až moc výraznej a štiplavej. BDK Vanilla Leather taky zajímavý, zkuste Nejvíc mě asi zaujal Crivelli a jeho Hibiscus, moc zajímavá a jedinečná vůně, budu testovat a taky vyhodnotím. Suma sumárum, zůstávám u comba MFK Baccarat, Amyris homme extrait a Aqua Vitae Forte, sháním něco citrusovýho a tam to vidím na Kiliana, předběhnout ho může už asi jen ten Hibiscus. A jak říká klasik, pak už sem nevlezu (ano, je to stejný, jako s hodinkama...) Last but not least jsem se díval i po nějakých dámských a nádherná je BDK 312 SAINT-HONORÉ, z té jsem totálně paf a v závěsu je MFK Amyris femme Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bukoowsky Odesláno 3. května Nahlásit Sdílet Odesláno 3. května před 10 hodinami, Karussell napsal: Tak jsem po vyléčené rýmě asi 14 dní zpět naskočil zpět do testování vzorků a podávám report Thomas de Monaco Raw Gold Extrait de Parfum Z recenzí místních zkušených borců jsem očekával, že mě ojedou za den aspoň tři dívky, z čehož dvě budu znát méně jak 5 minut. Tak to se nestalo a já to musel celej den nějak zmáknout, protože.... je to šílenej brutál, na mě těžký, zimní, večerní, fatální... přes den mě to obtěžovalo intenzitou, není to pro mě Matiere Premiere Bois d'Ebene Eau de Parfum Dřevitý a přesto lehce nasládlý, lehce těžší, ale ne extrémně, líbí se mi, ale ke mě se nehodí Kilian Bamboo Harmony Eau de Parfum Momentálně velkej favorit na nákup nějaké svěží, citrusové vůně, dlouho vydrží a je to zajímavej mix citrusů a pepře, co tomu dává šmrnc, moc dobrý, fakt moc! Všem, kdo touží po něčem citrusovým, ale ne jen vonítku na záchod, doporučuju vyzkoušet, @ragu Kintsugi Perfumes Deus Eau de Parfum Násládlý, smrdící jako zkažený vejce, nespotřebuju ani ten vzorek Diptyque Oyédo Eau de Toilette Stráááášně sladký, hodně ovocný, nic víc, nic míň, taky to už na sebe nevezmu.... Maison Francis Kurkdjian Aqua Celestia Eau de Toilette Taky moc fajn citrusová vůně, jen tolik nevydrží a Kilian má proti ní navíc ten pepřovej šmrnc, tady to po vyprchání citrusu spíš převáží do nasládlýho černýho rybízu Frederic Malle L´Eau d´Hiver Eau de Toilette Krásná pudrová vůně, přijde mi to jako takový to pohlazení, když máte blbej den, do tohodle se oblečete a je Vám dobře Maison Francis Kurkdjian Aqua Vitae Eau de Toilette Svěží a citrusová, bohužel Kilian nastavil benchmark a tudíž je bez šance Maison Crivelli Citrus Batikanga Eau de Parfum Citrus rychle vyprchá a pak je tam spíš chilli, ale pro mě nezábavný a moc "hořký"... Maison Francis Kurkdjian Grand Soir Eau de Parfum Luxusní, těžší vůně na večerní a formální příležitosti, daily bych to nosit nezvládnul... Tím ovšem story nekončí, skočil jsem do Ingredients koupit si už dřív vybranej Baccarat(miluju!) a současně se s již nabytou začátečnickou zkušeností posunout s pozorováním zase dál . Vyzkoušel jsem toho víc, zaujalo mě následující: Ganymede, taková kořeněná, specifická vůně, ale ne moc těžká, budu testovat vzorek. Další vzorek mám MFK Aqua Media, další pokus o citrus, ale asi až moc výraznej a štiplavej. BDK Vanilla Leather taky zajímavý, zkuste Nejvíc mě asi zaujal Crivelli a jeho Hibiscus, moc zajímavá a jedinečná vůně, budu testovat a taky vyhodnotím. Suma sumárum, zůstávám u comba MFK Baccarat, Amyris homme extrait a Aqua Vitae Forte, sháním něco citrusovýho a tam to vidím na Kiliana, předběhnout ho může už asi jen ten Hibiscus. A jak říká klasik, pak už sem nevlezu (ano, je to stejný, jako s hodinkama...) Last but not least jsem se díval i po nějakých dámských a nádherná je BDK 312 SAINT-HONORÉ, z té jsem totálně paf a v závěsu je MFK Amyris femme Dobrá smršť a zjevně podobný vkus Raw Gold je složením vlastně strašně zajímavý a sedí ke mně (spousta dřeva v mnoha permutacích), jen je tam tolik sladkého (vanilka), že mu to nedokážu odpustit a neumím se v tom koupat dlouhodobě, pořád mě to otravuje. Tohle naopak dokážu odpustit Baccaratu, ze kterého vykrystalizoval můj velký favorit a zdroj nepochopení, proč jsem se tomu tak dlouho bránil - je božský a je vtipné, jak si v té vůni každý najde jako hlavní složku něco úplně jiného. Co mě překvapilo, jak přicházející teplé počasí zahýbalo s mým rádoby ukotveným přesvědčením, týkajícím se například Frederic Malle Synthetic Jungle - dokud bylo chladněji, bavila mě na tom ta nevšednost, ale pořád mi to evokovalo zapařenou posekanou trávu a nic jiného jsem v tom ani po čase nedokázal vyhrabat. Jen se oteplilo a začalo venku všechno kvést, stal se z toho kulervoucí dryák vůní, které byly najednou všude okolo a tohle naprosto beze zbytku zapadlo - je těžší než taky dokonalé Bamboo Harmony, ale na jaro/léto je to pro mě další adept do stálého portfolia. Bois d'Ebene Eau de Parfum je pro mě už vítěz, došlo na flakon - tohle je za mě ta méně výrazná vůně dřeva, kterou si umím představit celý rok, bez ohledu na počasí a teplotu, pokud nechci okolí oblbovat a polarizovat kousky jako je Baccarat a Mortel Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Irma Bunt Odesláno 3. května Nahlásit Sdílet Odesláno 3. května V 30. 4. 2024 v 21:06, KFL napsal: ..... Malle. U něj jsem objevil doposud nepoznaný model Noir Epices a musím říct, že mě dost zaujal. Prvních pět minut jsem měl dojem, že jsem na papírek nalil nějakej lehkej, kořeněnej a voňavej chlast - v pozitivním smyslu! Celá vůně působí takovým jiskřivým a hravým dojmem, jinak to nedokážu vyjádřit. Nic těžkýho, epickýho, zkrátka takový hezký a těkající potěšení. Papírek jsem pak bohužel vyhodil s ostatníma (chyba), takže až někdy půjdu zase okolo, musím zkusit zas. Doufal jsem, že tuhle vůni nikdy nezmíníš, aby zůstala "niche" mezi niche parfémy Kdysi mi ji vybrala žena, zprvu jsem byl skeptický, ale dnes je to moje top vůně. Nosím na podzim a v zimě. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
KFL Odesláno 5. května Nahlásit Sdílet Odesláno 5. května Noir Epices je pecka, ale nakonec na muj vkus prilis damsky (aspon pri testu na kuzi), takze ho vynecham. Jinak timto koncim proaktivni testovaci participaci v tomto vlakne a prohlasuji za sebe tema a nakupy vonavek za vyresene, a sbirku za kompletni .Na obrazku porad chybi 5 ks, ktere mam v Praze (Malle Musc ravageur, Kintsugi Santal, MFK Amyris homme, Crivelli Citrus Batikanga a posledni si ani nevzpomenu). Jinymi slovy - v nejlepsim prestat, byt tak o 10 flakonu pozde . Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
EpsteinBarr Odesláno 6. května Nahlásit Sdílet Odesláno 6. května @KFL Ale prestan s takymi napadmi Nebyt nahodnej navstevy tohoto vlakna, kde prave ako posledny prispevok bola tvoja recenzia (ktora ma, ako kazda dalsia od teba neskutocne bavila), tak si zijem v spokojnosti s CK One a Bleu de Chanel Podobne, ako ked som pred cca desatrocim prisiel na chronomag a vdaka Instantovi som o chvilu mal MM300, o rok GS divery a nasledne dalsich asi 5ks GS... @Laika ma ban a teraz to tu ma viest kto? V ziadnom pripade tymto neznizujem znalosti a zapalenie pre parfemy u clenov @Bukowsky a @ivan_989 a dalsich Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ivan_989 Odesláno 6. května Nahlásit Sdílet Odesláno 6. května Co sa mňa týka, kludne ich znizuj Včera som sa zasytil hodinkami, a dnes mi volal kuriér (parfemove vzorky). Z tych desiatok co mam, vyberiem jednu-dve, max 3 a to prejde do flakonov. A bude kľud. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se