koveras Odesláno 9. října Nahlásit Odesláno 9. října (upraveno) Hoši, skúšali ste niekto/máte Amouage Enclave? Nejaké dojmy? Upraveno 9. října uživatelem koveras
Muffik Odesláno 9. října Nahlásit Odesláno 9. října před 1 hodinou, ivan_989 napsal: No jo, zaplatím len benzín Ba-Praha-Ba poštovné ma vyjde lacnejšie a nemusím sa nikam trepať...len majú to také divne, ze si musím kúpiť parfem, k tomu mi dajú vzorku, a keď mi nesadne, neotvoreny parfem pošlem naspäť. Keď chcem 4-5 vzoriek, asi musim kupit 4-5 parfemov. Ale, šikovné vymyslené, dosť ľudí si to asi necha, ked už to majú Aha koukám, že to pro tebe není za rohem, na druhou stranu tyhle vopičárny s vracením snad za to nestojí. Při návštěvě dostaneš vzorky jeké chceš (pokud je mají, stane se, že některý zrovna není). A když si vezmu ceny vzorků na gentlessence, tak ten benzín vyjde pomalu levněji. Navíc docela fajn zážitek. Jen ten čas, no. Pokud se ovšem zmíníš manželce, ona ti ten čas rychle najde (a pojede s tebou). 1
ivan_989 Odesláno 9. října Nahlásit Odesláno 9. října před 40 minutami, Muffik napsal: Navíc docela fajn zážitek. Jen ten čas, no. V živote som v LV nebol. Tam sa tuším musím nejak objednávať , ze tam nemôžem barskedy len tak vrazit z ulice ze dobrý, idem okolo, zopár vzoriek by som si zobral, diky?
Hasňa Odesláno 9. října Nahlásit Odesláno 9. října TVL tebe musej bolet nohyTak hlásím, že před chvílí mi napsal kolega, že Addis Abeba taky nemá ani jeden.
Spongebob Odesláno 10. října Nahlásit Odesláno 10. října já teď chvilku nosím toto: je to údajně dámský, ale já to vidím jako unisex, hodně podobnej Aqua Di Gio třeba... citrusy no. Plus tady dřevitý tóny a to já rád .
ivan_989 Odesláno 10. října Nahlásit Odesláno 10. října Nasrat. Nech si svoje vzorky nechajú, ked ich nechcú predať a poslať . Dear Ivan, Thank you for contacting Louis Vuitton. Regarding your inquiry, we regret to inform you that we do not sell our samples separately. As you mentioned, you are entitled to select two complimentary samples with each perfume purchase. However, we do not offer samples outside of this arrangement. Alternatively, you are welcome to visit one of our stores to sample the perfumes in person. I hope this clarifies your question
YPO Odesláno 10. října Nahlásit Odesláno 10. října před 5 minutami, ivan_989 napsal: Nasrat. Nech si svoje vzorky nechajú, ked ich nechcú predať a poslať . Dear Ivan, Thank you for contacting Louis Vuitton. Regarding your inquiry, we regret to inform you that we do not sell our samples separately. As you mentioned, you are entitled to select two complimentary samples with each perfume purchase. However, we do not offer samples outside of this arrangement. Alternatively, you are welcome to visit one of our stores to sample the perfumes in person. I hope this clarifies your question No jo no. Můj dům moje pravidla. Se tím smiř. Když chceš vonět, tak zvedni prdel ze židle. 2
Andrew Odesláno 10. října Nahlásit Odesláno 10. října Zajeď si do Vídně a máš to, kolem parfémů LV je takový hype, že se jim vlastně ani moc nedivím, v dnešním světě.
ivan_989 Odesláno 10. října Nahlásit Odesláno 10. října před 40 minutami, YPO napsal: zvedni prdel ze židle. před 33 minutami, Andrew napsal: Zajeď si do Vídně a máš to V dnešnej dobe mam kvoli nejakej parfemovej vzorke cestovať do iných štátov? Keď si cez eshop kúpim secko od televízora cez boty po zimne svetre atd? To určite, od LV som si nikdy nic nekúpil a teraz si ani just nekúpim. A ich parfemy určite smrdia. 1
YPO Odesláno 10. října Nahlásit Odesláno 10. října před 10 minutami, ivan_989 napsal: A ich parfemy určite smrdia. Je to tak, mám dvě kabelky z allegra. Strašnej smrad. 1
ivan_989 Odesláno 10. října Nahlásit Odesláno 10. října Ma tak ten LV rozculil ze som si po väčšom pohári burčáku v návale emócií kúpil zanovny Roja Reckless pour homme. 40ml /50, dobra cena tak som neodolal. A hotovo.
Andrew Odesláno 10. října Nahlásit Odesláno 10. října Hele, nějaké LV vzorky (ne odstřižky, skutečně vzorky, hodně vzorku) mam, mam od nich také dva flacony. Pokud bys něco chtěl vyměnit za něco zajímavého, pár kousků, všechno, můžeme se domluvit, já už mám v jejich kolekci vynbrano. Jinak tam mám za ta léta poměrně slusnej kredit a nemam to daleko, tak se tam muzu stavit i pro něco, co nemam. Tak si to rozmysli a dej vědět 1 1
Koza_c Odesláno 10. října Nahlásit Odesláno 10. října Před hodinou, Andrew napsal: Hele, nějaké LV vzorky (ne odstřižky, skutečně vzorky, hodně vzorku) mam, mam od nich také dva flacony. Pokud bys něco chtěl vyměnit za něco zajímavého, pár kousků, všechno, můžeme se domluvit, já už mám v jejich kolekci vynbrano. Jinak tam mám za ta léta poměrně slusnej kredit a nemam to daleko, tak se tam muzu stavit i pro něco, co nemam. Tak si to rozmysli a dej vědět Jeden flakon a asi z nejlepších LV vůní je Ombre Nomade, ale tuhle zimu ho už doděláš si myslim. Omluva za “plevel” a jen jsi mi to připomněl. .
Pege1012 Odesláno 11. října Nahlásit Odesláno 11. října před 5 hodinami, Koza_c napsal: Jeden flakon a asi z nejlepších LV vůní je Ombre Nomade, ale tuhle zimu ho už doděláš si myslim. Omluva za “plevel” a jen jsi mi to připomněl. . Taky jeden flakon za chvilku dodělám (ten je z roku 2022, druhý z roku 2020 mne teprve čeká. (Ombre Nomade není nikdy dost!)
Andrew Odesláno 11. října Nahlásit Odesláno 11. října před 9 hodinami, Koza_c napsal: Jeden flakon a asi z nejlepších LV vůní je Ombre Nomade, ale tuhle zimu ho už doděláš si myslim. Omluva za “plevel” a jen jsi mi to připomněl. . Ten tam nepočítám ale ještě trochu zbývá… koukam ale jo, zimu nepřežije
ivan_989 Odesláno 13. října Nahlásit Odesláno 13. října Ďakujem všetkým ochotným ktorí prejavili ochotu pomôcť mi získať LV vzorky. Nejako som si poradil a očakávam ze dorazia vzorky: Ombre Nomade, Pacific Chill, Afternoon Swim Nouveau Monde Imagination To som zvedavý. 2
Radek Cigi Odesláno 13. října Nahlásit Odesláno 13. října před 1 hodinou, ivan_989 napsal: Ďakujem všetkým ochotným ktorí prejavili ochotu pomôcť mi získať LV vzorky. Nejako som si poradil a očakávam ze dorazia vzorky: Ombre Nomade, Pacific Chill, Afternoon Swim Nouveau Monde Imagination To som zvedavý. Tak pak dej postřehy .
Koza_c Odesláno 14. října Nahlásit Odesláno 14. října Můj žebříček: Ombre Nomade - 1 celodenní výdrž až lidi okolo kolikrát odrazuje Pacific Chill - 4 svěží, ale neco mi v ni vadí Afternoon Swim - 2 svěží se super výdrží Nouveau Monde - 5 něco jako Ombre Nomade akorát víc pro ženy Imagination - 3 svěží která hodně voní lidem okolo, prijde mi jako fitnessovka Chybí mi tam L'immensite kořeněnosvěží ktery ma taky parádní projekci, šoupnul bych na 3 a hotové vybavené. 1
ivan_989 Odesláno 21. října Nahlásit Odesláno 21. října No, vzorky došli. A seller mi prihodil aj Les Sables Roses Louis Vuitton. O tom som nepočul, tak reku vyskúšam. Strekol som. Ruka mi začala voňať jak ruža. Potom po chvíli sa to... nezmenilo a voňal som jak ruža..a teraz furt je to jak ruža. Jediné k čomu to viem prirovnať su tie bulharské voňavky co voňajú jak ruža. Akože je v tom asi aj nejaké drevo a tak, ale v prvom rade je to ruža a v druhom ruža. Našťastie mam dve ruky a na druhu som skusil Imagination. A to je krása Svieže letne pohladenie Tam je cítiť svieže prímorské prostredie, vlhký vzduch... nikdy som nechápal co znamená ze parfem je aquatic. Teraz už viem. Je to aj ľahko korenené, svieže, aj nejaký citrus..a aquatic velmi, velmi prijemne prekvapenie. Osviezujuce v tom najlepsom zmysle (nemylit si s wc osviezovacom, to urcite nie). 2
ivan_989 Odesláno 22. října Nahlásit Odesláno 22. října Dnes Pacific Chill Louis Vuitton. Okamzite po streku to bola vona STAVNATEHO OVOCIA. Aromaticka, vesela vona, ako keby som mal v ustach odhryznute kusy broskyne, pomaranca a neviemcoho a posedaval v ovocnom sade pocas vrcholu sezony. Po par hodinach sa to zladilo s korenenou zlozkou a ostala to prijemna vona na letne prechadzky po meste ci vysedavanie na terasach kaviarni. 1
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se