LainCoubert Posted March 9, 2022 Report Share Posted March 9, 2022 V 8. 3. 2022 v 7:56, Willie McBride napsal: Strojček (trošku sú špinavé ) Spredu (pán od ktorého som ich kupoval mal na predaj viac kúskov, tieto ma oslovili aj iným strojčekom, pri ktorom sa ručičky nastavujú stlačením malého čudlíka hore namiesto povytiahnutia korunky) Krása! Gratuluji Link to comment Share on other sites More sharing options...
bronek Posted March 9, 2022 Report Share Posted March 9, 2022 Krásný stav a dobrá volba značky. Ať ti šlapou! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sherkey Posted March 26, 2022 Report Share Posted March 26, 2022 Mám z nich radost. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Stodic Posted September 28, 2022 Report Share Posted September 28, 2022 Když jede zase jednou s kamarády na kole.... Link to comment Share on other sites More sharing options...
bohus76 Posted September 28, 2022 Report Share Posted September 28, 2022 Krása,tož ukažte i oblečení a kola ,ať se pokocháme pořádně. Co to máte za vyjížďku ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Stodic Posted September 28, 2022 Report Share Posted September 28, 2022 před 4 hodinami, bohus76 napsal: Krása,tož ukažte i oblečení a kola ,ať se pokocháme pořádně. Co to máte za vyjížďku ? Taková obyčejná "pánská jízda ". Link to comment Share on other sites More sharing options...
bohus76 Posted September 28, 2022 Report Share Posted September 28, 2022 Parádní,má to styl Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lobber Posted October 5, 2022 Report Share Posted October 5, 2022 (edited) Super…. skládám teď při volném čase 2štanglovku od Bati … A taky bych s ni někam pak takhle vyrazil … Edited October 5, 2022 by Lobber Foto od Štěrba.cz Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lobber Posted October 5, 2022 Report Share Posted October 5, 2022 (edited) Imho… teď jsme s bráchou čirou náhodou sledovali stejnou Aukro aukci …. Tak čekám, kdo se první pochlubí tímto kouskem :0) Edited October 5, 2022 by Lobber Link to comment Share on other sites More sharing options...
Stodic Posted October 8, 2022 Report Share Posted October 8, 2022 V 5. 10. 2022 v 21:58, Lobber napsal: Super…. skládám teď při volném čase 2štanglovku od Bati … A taky bych s ni někam pak takhle vyrazil … Krásný kolo a moc pěkná renovace..určitě by si Tvůj pěkný veterán zasloužil nějaký výlet! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lobber Posted October 9, 2022 Report Share Posted October 9, 2022 Děkuji, když jsem to kolo viděl musel jsem ho mít … Je ve zbídačeném stavu. Zatím jsem se dostal jen ke kompletnímu rozebrání do posledního šroubu a očištění od rzi… Až bude čas a nálada. Hlavně ten čas, tak se do toho pustím s velkou chutí …. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Honzat Posted October 10, 2022 Report Share Posted October 10, 2022 Také jsem sháněl historické kolo, nakonec jsem si postavil repliku - na fotce ještě není odladěná. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Stodic Posted October 12, 2022 Report Share Posted October 12, 2022 V 9. 10. 2022 v 10:14, Lobber napsal: Děkuji, když jsem to kolo viděl musel jsem ho mít … Je ve zbídačeném stavu. Zatím jsem se dostal jen ke kompletnímu rozebrání do posledního šroubu a očištění od rzi… Až bude čas a nálada. Hlavně ten čas, tak se do toho pustím s velkou chutí …. To jsi dobrej...já na takovou důkladnou renovaci nemám schopnosti, ani čas. Nicméně mě neustále udivuje kolik toho ty starý kola vydrží! Jezdíme s klukama už asi 12 let 2 x do roka na víkend plus jednou za rok "závod" kolem Jičína, tam dostávají kola fakt na frak. Klobouk dolů před fachmanama, co ty kola skoro před 100 lety vyráběli! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Stodic Posted October 12, 2022 Report Share Posted October 12, 2022 V 10. 10. 2022 v 7:23, Honzat napsal: Také jsem sháněl historické kolo, nakonec jsem si postavil repliku - na fotce ještě není odladěná. Pěkně vymazlené, hlavně ať dělá bycikl radost. Link to comment Share on other sites More sharing options...
BlindWatchmaker Posted November 7, 2022 Report Share Posted November 7, 2022 Ahoj všem, snažil jsem se prohledat fórum, ale bezúspěšně, tak zkusím dotaz. Sehnal jsem si cibulový Omegy, jako míval praděda, a jsou v plastovém obalu, který je chrání proti otloukání. Bohužel je prasklý, i když drží. Netušíte, jestli existuje nějaká novější alternativa (s výjimkou nákupu tříplášťovek)? Hodinky nemám u sebe, ale kdyžtak později nafotím. Jakub Link to comment Share on other sites More sharing options...
Zemic Posted November 14, 2022 Report Share Posted November 14, 2022 V 7. 11. 2022 v 11:38, BlindWatchmaker napsal: Ahoj všem, snažil jsem se prohledat fórum, ale bezúspěšně, tak zkusím dotaz. Sehnal jsem si cibulový Omegy, jako míval praděda, a jsou v plastovém obalu, který je chrání proti otloukání. Bohužel je prasklý, i když drží. Netušíte, jestli existuje nějaká novější alternativa (s výjimkou nákupu tříplášťovek)? Hodinky nemám u sebe, ale kdyžtak později nafotím. Jakub A proč mít starý kapsáče Omega v plastovým obalu? Ten vezmi a vyhoď ho... Předpokládám, že ty kapsáče máš někde uložený nebo vystavený. Link to comment Share on other sites More sharing options...
BlindWatchmaker Posted November 15, 2022 Report Share Posted November 15, 2022 V 14. 11. 2022 v 10:28, Zemic napsal: A proč mít starý kapsáče Omega v plastovým obalu? Ten vezmi a vyhoď ho... Předpokládám, že ty kapsáče máš někde uložený nebo vystavený. Ahoj Zemiči, díky za názor, ale nějak musím říct, že bych spíš občas ponosil jako raritku. Tady je vidět to pouzdro a přijde mi to povedený, jen kdyby to bylo v trochu lepším stavu. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Eiffel08 Posted December 12, 2022 Report Share Posted December 12, 2022 Zdravím, přidám jedny Omegy a poděkuji Jirkovi, že je vrátil do života, jako vždy skvělá práce mistře Link to comment Share on other sites More sharing options...
Jiří9 Posted December 12, 2022 Report Share Posted December 12, 2022 Děkuji Luboši . Jsem rád, že došly v pořádku Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts