Qwuiddo Odesláno 19. května 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. května 2012 Ahoj, nemáte prosím někdo tyto hodinky? Ten starší model?Chtěl bych si je vyzkoušet, nejlépe v Praze. Pozval bych vás na kávu/čaj/pivo!? Děkuji! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Qwuiddo Odesláno 21. května 2012 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 21. května 2012 Moc prosím, nechte mě je někdo zkusit na pracku! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sibirnaya Odesláno 21. května 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. května 2012 ja sem je mel, ale uz nemam, nicmene dotaz - kolik mas pracku? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Qwuiddo Odesláno 21. května 2012 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 21. května 2012 Mno tedka jsem docela pohublej takže nemám aktuálne změřené , ale odhadem aspon ~ 21cm Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Qwuiddo Odesláno 22. května 2012 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 22. května 2012 Rozšiřuji pozvání do restauračního zařízení i na další města kromě Prahy -> Kolín, Kutná hora, Poděbrady, Nymburk, Hradec Králové, Pardubice a kdekoliv na trase těchto měst. Děkuji za případné nabídky! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lib Odesláno 22. května 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. května 2012 Moc sanci bych tomu nedaval. Co ja vim, tak tady z Chronomagu je mel jenom sibirnaya a Jeremy Clarckson. A ten jezdi do Koline jen obcas a vzdycky jen na skok. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Qwuiddo Odesláno 23. května 2012 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 23. května 2012 Loni se tady prodali tři kusy co jsem tak hledal. A nebyly to ty samé. Bohužel prodejci mi neprozradi nynějšího majitele. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Qwuiddo Odesláno 23. května 2012 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 23. května 2012 Mno tak vloni oficialne asi jen jedny od nekazanky. 2010 se jich tu točilo hodně, zkusím napsat potenciálním majitelům. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
fobus Odesláno 23. května 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. května 2012 Ahoj...ja ich mám...a myslím, že s rukou 21 cm by si s nimi nemal problém...s vyskúšaním by som problém nemal...problémom je vzdialenosť Košice - Praha Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
fobus Odesláno 23. května 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. května 2012 Videl som ich u Dušáka na Pankráci...Arkády...ale už je to nejaký čas dozadu...tam by si ich skúsiť mohol...ak sú teda ešte v ponuke... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Seamaster Odesláno 23. května 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. května 2012 Podle me je pouzdro identicke s timto soucasnym modelem, Seamaster Aqua Terra XXL 231.13.49.10.06.001 Takze bych si tohle sel zkusit nekam k AD normalne. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jay Doll Odesláno 23. května 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. května 2012 A pokud to Qwuiddovi bude stačit, tak model Seamaster Aqua Terra XXL 231.13.49.10.06.001 je třeba i dnes ke shlédnutí v butiku Omega na Staroměstském náměstí v Praze, a to ve dvou provedeních, v oceli a ve zlatě Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Qwuiddo Odesláno 23. května 2012 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 23. května 2012 Dušák v Arkádách je tam má taky, ale právě jsem nevěděl jestli je pouzdro totožné, chtěl bych prostě zkusit přesně ty co se mi líbí Jinak díky chlapi! Fobus: Prave ze v nabidne uz nejsou odhadem tak kolem roku. Je tam novejsi model, ktery se mi vubec nelibi, koukal jsem se na nej v Arkadach nespocetnekrat. Nicmene, kdyby jsi uvazoval o prodeji nebo mel zajem o pripadnou vymenu, tak posli prosim SZ. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Qwuiddo Odesláno 28. května 2012 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 28. května 2012 Opravdu nikdo se nechce 'zbavit' těchto velkých hodinek? Smutně koukám. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Seamaster Odesláno 29. května 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. května 2012 V nedeli skoncily jedny na ebay v UK za 1650 liber. Chce to mit trosku sirsi zaber, u nas je jich vazne malo. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Qwuiddo Odesláno 3. června 2012 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 3. června 2012 Mno nikde jsem je v ukončených aukcích nenašel, podle me takovou trzni cenu ani nemaji. Na eBay nejaky Spanel vystavuje uz minimalne popate za 1900euro a stale mu nikdo neprihodil. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se