panedge Odesláno 10. března 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. března 2015 Datumka se mi tam silne nelibi. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Micey Odesláno 10. března 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. března 2015 Tak se mi to líbí! Vidiš, tý jsem si ani nevšiml.. ale nějak mě nerozčiluje, já mám vůbec dojem, že se tady ten datumovkovej problém přeceňuje - v reálů to má pár mm a když je v barvě cifru.. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tano Odesláno 10. března 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. března 2015 Za mne imho vse v poho, jen ta zubata luneta bude asi trpet. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Micey Odesláno 10. března 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. března 2015 Ty do toho nekecej, tobě se líbí všechno. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tano Odesláno 10. března 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. března 2015 Ty do toho nekecej, tobě se líbí všechno.Ok . Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se