panedge Odesláno 29. května 2012 Nahlásit Odesláno 29. května 2012 misso- me treba je u prd.ele,jestli si nekdo mysli,ze je to fejk,kupuju si hodinky pro svoje poteseni.
misoo Odesláno 29. května 2012 Nahlásit Odesláno 29. května 2012 jj to je svata pravda a tiez sa tym riadim, no trochu mi aj zalezi co si o mne (aj hodinkach) myslia ini. to by som sa potom s nimi verejne nechvalil...
Pafelik Odesláno 29. května 2012 Autor Nahlásit Odesláno 29. května 2012 Mě osobně kritika vůbec nevadí a nic si samozřejmě nepřeju mazat! Každý má tady právo napsat, co chce. Jen jsem vyjádřil svůj názor na to, proč zde není více negativních příspěvků. Není to určitě způsobeno tím, že by lidé byli neupřímní... Já například nemám žádný vztah k ruským hodinkám. Neznamená to ale, že půjdu do vlákna šťastného majitele nových ruských hodinek a hodinky mu zkrizuju. Mám na to právo, on možná rád vyslyší kritiku, ale já bych to neudělal. Přispívám do chlubicích vláken pouze, když chci nákup pochválit a nepovažuji to za neupřímnost.
Pafelik Odesláno 29. května 2012 Autor Nahlásit Odesláno 29. května 2012 jj to je svata pravda a tiez sa tym riadim, no trochu mi aj zalezi co si o mne (aj hodinkach) myslia ini. to by som sa potom s nimi verejne nechvalil... Já to mám tak, že mi je úplně jedno, co si o mých hodinkách myslí lidi na ulici. Celkově mě lidi spíš pěkně s erou. Ale tady na Chronomagu, je hodně lidí, který mám rád a kterých si vážím a jejich názor mě zajímá a případná pochvala těší.
Street Glide Odesláno 29. května 2012 Nahlásit Odesláno 29. května 2012 ....když mi někdo pochválí hodinky,je to příjemné,ale na druhou stranu bysme s kámošema nedělali nic jiného,než si pořád chválili hodinky :-)))))....... nejdůležitější je pro mne to,co si o těch hodinkách myslím já a jak se cítím,když je mám na ruce !
lolohh Odesláno 29. května 2012 Nahlásit Odesláno 29. května 2012 ...Celkově mě lidi spíš pěkně s erou... Taky nemám lidi rád!
Pafelik Odesláno 29. května 2012 Autor Nahlásit Odesláno 29. května 2012 ...nejdůležitější je pro mne to,co si o těch hodinkách myslím já a jak se cítím,když je mám na ruce ! Tesat do kamene!!!
lib Odesláno 29. května 2012 Nahlásit Odesláno 29. května 2012 Tak jsem kvůli Vám dnes oprášil svetr alias "svetřík".... No konecne! A ve svetriku Ti taky sednou mnohem lip!
Cyber Odesláno 29. května 2012 Nahlásit Odesláno 29. května 2012 fuuu to som tu jediny s opacnym nazorom ? pre mna su to potapky ako tisice inych... pre 99% ludi su to proste defaultne hodinky ktore ma kazdy druhy, pre zvysnych 0,9% co sa vyznaju spoznaju rolex a hned si myslia ze "jejda, urcite fejky"... ale radsej uprimne ako falosne chvalit, nie a teraz do mna!! zelam nech robia radost! V jednom mas pravdu. Ano jsou tisíce podobnych ktere by rady vypadaly jako Suby. Ale Suby jsou jen jedny. A my, kterych je podle Tebe 0,9%, fejky poznáme na dva metry, v tomhle se velmi mylis. Vypada to že iWC uz ma sbaleno ))
Murphy97 Odesláno 29. května 2012 Nahlásit Odesláno 29. května 2012 Tak hura! Pavle, gratuluji. Do BG je ale neber, byla by to skoda...Hodne stesti v Borovtzi!!!
misoo Odesláno 29. května 2012 Nahlásit Odesláno 29. května 2012 (upraveno) V jednom mas pravdu. Ano jsou tisíce podobnych ktere by rady vypadaly jako Suby. Ale Suby jsou jen jedny. A my, kterych je podle Tebe 0,9%, fejky poznáme na dva metry, v tomhle se velmi mylis.to verim ze odbornik ich spozna ci uz od fejkov alebo ostatnych podobnych... to ale neni tych 0,9 ale tych zvysnych 0,1 ale co ocenujem a musim tu napisat, je (ak je to tak, ale tipujem ze urcite hej) ze "suby" boli prve a zalozili tuto obrovsku maniu a ze ich napodobnuje tolko vyrobcov. toto fakt cenim a davam klobuk dolu, lebo byt v niecom (v comkolvek, aj ked to sam neuznavam) prvy a zalozit trend, tomu sa hovori legenda Upraveno 29. května 2012 uživatelem misoo
relativ Odesláno 4. června 2012 Nahlásit Odesláno 4. června 2012 Nie som fanda Rolex, ale po prečítaní tohto vlákna som sa prichytil, že si píšem číslo 116610.
Pafelik Odesláno 15. května 2013 Autor Nahlásit Odesláno 15. května 2013 Tak jsem dneska pořídil Rubber B. Co na to říkáte? Já musím říct, že zpracování řemenu je hodně dobrý (úroveň řemenů od AP apod.) a vůbec nemám pocit, že bych dal na hodinky něco, co na ně nepatří. Myslím si, že je to celkem slušná alternativa k tahu. Na cestě mám ještě jeden NATO strap, ale obávám se, že to nebude nic pro mě.
Cyril Odesláno 15. května 2013 Nahlásit Odesláno 15. května 2013 Tak jsem dneska pořídil Rubber B. Co na to říkáte? Já musím říct, že zpracování řemenu je hodně dobrý (úroveň řemenů od AP apod.) a vůbec nemám pocit, že bych dal na hodinky něco, co na ně nepatří. Myslím si, že je to celkem slušná alternativa k tahu. Na cestě mám ještě jeden NATO strap, ale obávám se, že to nebude nic pro mě.Ta guma se mi fakt líbí! Asi ji bud taky potřebovat. Kam na ni? Dík Cyril.
Pafelik Odesláno 15. května 2013 Autor Nahlásit Odesláno 15. května 2013 Občas se tady vyskytne. Nedávno tady jedna byla v prodejní sekci. Jinak tady: http://rubberb.com/en/rolex-watch-band-products/rolex-submariner-ceramic-glidelock-clasp
SCIFI Odesláno 15. května 2013 Nahlásit Odesláno 15. května 2013 Jojo pasuje to na Suby mnohem líp. Fakt to sedne dobře.
Street Glide Odesláno 15. května 2013 Nahlásit Odesláno 15. května 2013 ......co bys chtěl víc ???? :-))).......není univerzálnějších hodinek než jsou Submariner :-)))))))
Jsilver Odesláno 16. května 2013 Nahlásit Odesláno 16. května 2013 Guma jim slusi, me se libi vice nez tah
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se