Přejít na obsah

zdrazovani

Návštěvník dlubix

Doporučené příspěvky

OBĚŽNÍK

NAVÝŠENÍ CEN V CENÍKU ROLEX

Vážení pánové,

v důsledku rozhodnutí Centrální švýcarské banky, týkajícího se politiky udržování kurzu Frank/Euro, bychom Vás chtěli informovat, že momentálně postavujeme platnost informací uvedených v našem oběžníku ze dne 23.12.2014.

Vyčkáme, dokud nebudeme znát nový směnný kurz, abychom se mohli definitivně rozhodnout, jaké navýšení, případně jaká další opatření budeme uplatňovat.

Budeme se snažit Vás o této záležitosti informovat co nejdříve.

Děkuji za překlad...

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

....koukám že se tady při honění......(.myslím tím lidově zaběhlém "honění triček" ) vyrojili nějací "samozvani" pracháči :-)......

....rád bych jen dodal,že v evropě a i u nás je až do odvolání u zboží s korunkou ve znaku stop na udělování slev a to platí bez vyjímky mimo symbolických slev typu 2-3% při platbě v hotovosti něčeho dražšího

....můžete se se mnou dohadovat,můžete se mnou nesouhlasit,ale je to asi tak vše co s tím můžete v tuto chvíli dělat :-)

Upraveno uživatelem Street Glide
Odkaz ke komentáři

Omlouvám se zájemcům, ale sprostředkovatelství nenabízím. Slevu jsem si vysloužil mnohočetným nákupem a přátelským vztahem ...  :) Každopádně u hodinek, snad víc než kde jinde platí, že kvalitní věci nejsou levné. A buď na ně člověk má, nebo ne ... moje hodinková cesta je plná "drahých" nákupů, ztrát z prodejů, ale co ... rakev nemá kapsy a za prachy si nekoupíš ani vteřinu života navíc  :)

Blablabla. Tak aspon prosim napis kolko percent je ta zlava . Nech viem co sa chape pod vyraznou zlavou v nasich podmienkach.

Jarette, priatelu, vsak mu uz mozem jednu yebnut? prosimprosim.. prosííím..!

Odkaz ke komentáři

To si vyprosim. Fyzicke vyhrazky sa mi bridia, nepripadaju mi ani vtipne, ani konverzacne hodnotne. Mierni sa laskavo.

mas pravdu, zostanme u hodnotneho, rokmi prevereneho "blablabla" :)

RLX DeepSea ... 10400EUR :D .... tak to už je nikdy, NIKDY, neprodám :D

tak ja si ich pre zmenu zrejme uz nikdy, NIKDY nekupim :)

Odkaz ke komentáři

Pokud porovnám nový a starý ceník, tak vychází cenová repozice v Německu v průměru na 6 -7 %.

Uvidíme jak zareagují AD v ČR a jaký bude rozdíl v cenách 2014/2015 u nás.

Upraveno uživatelem dabelM
Odkaz ke komentáři

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...