ZdenekS Odesláno 2. července 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. července 2012 Slušné fotky.Co řemen už jsi něco zkoušel nebo něco plánuješ ??? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Micey Odesláno 2. července 2012 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 2. července 2012 Zdenku dík, valná většina mobilem.. zjistil jsem že je fuk čim fotíš, hlavně, když je dobrý světlo:) Řemen jsem ještě nezkoušel, jsem na dovolený.. až přijedu, pořeším omegáckou sponu a pak se uvidí, uměl bych si představit klasickýho krokodýla nebo třeba ještěrku. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Micey Odesláno 2. července 2012 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 2. července 2012 To byste nevěřili, jak je tady hnusně. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
StanoBare Odesláno 2. července 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. července 2012 A to ide vnímať škaredé počasie s tak krásnymi hodinkami? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lib Odesláno 2. července 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. července 2012 To byste nevěřili, jak je tady hnusně. Aqua Terra, ne? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Micey Odesláno 2. července 2012 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 2. července 2012 lib: No jo, poučení pro příště, nebrat si je na dovolenou:) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
hulk Odesláno 3. července 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. července 2012 Mě se strašně líbí tyhle s těmi tmavými indexy...ale pak jsem zjistil, že jsou z platiny a stojí přes 60 tis. doláčů Podle mě jsou to nejhezčí Omegy Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Micey Odesláno 3. července 2012 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 3. července 2012 (upraveno) hulk: Jakej je to přesně model, nějaký ref. číslo/víc fotek? Zajímaly by mě ty tmavý indexy, tady na tý fotce vypadaj celkem normálně stříbrně.. EDIT: No ikdyž, fakt jsou tmavý koukám, včetně ruček. Upraveno 3. července 2012 uživatelem Micey Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
hulk Odesláno 3. července 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. července 2012 Je to přesná barevná inverze těch "normálních" Aqua Terra...hned když jsem je viděl, tak jsem se zamiloval...ale pak jsem zjistil, že takovéto dělají jen v té platině...na internetu moc dalších fotek není (ono se jicha asi taky moc neprodalo...) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Micey Odesláno 6. července 2012 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 6. července 2012 I lesknout se ten cifr umí. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Micey Odesláno 8. července 2012 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 8. července 2012 Ještě nějakou tu mobilovku.. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
railmaster Odesláno 8. července 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. července 2012 Jednoznačne, hodinky mesiaca! Rolexáci prepáčte. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
amateur Odesláno 8. července 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. července 2012 podle mě nejhezčí omegy... gratulace.. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Micey Odesláno 14. července 2012 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 14. července 2012 (upraveno) Konečně jsem se dostal k foťáku. EDIT:To sklo jsem teda mohl kapku odpatlat, koukám. Upraveno 14. července 2012 uživatelem Micey Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
honza71 Odesláno 14. července 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. července 2012 Něco mi tu uniklo. A zrovna takový krásky. Jsou parádní, gratuluji.Omega AT se v žebříčku mého zájmu posouvají dlouhodobě výš a výš.Nemaj totiž daleko k ideálním hodinkám. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
semi001 Odesláno 16. července 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. července 2012 Úžasný hodinky v kombinaci s úžasnými fotkami, takhle bych chtěl taky jednou fotit :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Micey Odesláno 16. července 2012 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 16. července 2012 Dík, ale co se týče těch fotek, jsi příliš laskav. Fotěj se skoro samy:) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
organic Odesláno 16. července 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. července 2012 Mě se strašně líbí tyhle s těmi tmavými indexy...ale pak jsem zjistil, že jsou z platiny a stojí přes 60 tis. doláčů Podle mě jsou to nejhezčí Omegy Month-date datumovka je nádherná. Líbí se mi tvar, fonty...prostě perfetto. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
semi001 Odesláno 16. července 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. července 2012 Dík, ale co se týče těch fotek, jsi příliš laskav. Fotěj se skoro samy:) Tomu rozumím, jsou moc hezký. A docela rád bych se i pokochal tím krásným kalibrem, kdyby tě omrzelo fotit ze předu :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Micey Odesláno 16. července 2012 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 16. července 2012 semi001: To já bych taky rád, jenže mi překáží tah, vystěžejkovač nemám a u spony mi to nějak rozpojit nende:) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se