Jump to content

Chorvatsko

Recommended Posts

před 2 hodinami, DavidLC napsal:

Jen pro info, ráno Primošten 15 stupňů, studený vítr a sluníčko. Za Sv.rokem už zataženo a prší, kosa, příště si beru k moři péřovku 😕🙂

A teplota vody?

V 13. 9. 2024 v 8:21, Igicz napsal:

Tak koukám, že termínem jsme se trefili úplně přesně. Den po odjezdu z Chorvatska začalo chcát… Cestou domů jsme věnovali celý den Bosně a byla to paráda. Kdo budete někdy v Chorvatsku někde na jihu, stopro si zajeďte ke Kravickým vodopádům. Člověk se tam může vykoupat, nažrat a vstupné je zdarma. Max 1 euro/hod za parking. Příroda je tam nádherná. Zastavili jsme se ještě v Mostaru a Sarajevu. Až na tu záplavu turistů v historických částech taky super.

IMG_3720-compressed.jpeg

IMG_3743-compressed.jpeg

IMG_3781-compressed.jpeg

IMG_3757-compressed.jpeg

IMG_3787-compressed.jpeg

IMG_3789-compressed.jpeg

Do Mostaru jsme si taky z Chorvatska odskočili, až na ty davy super.

Screenshot_20240914_190528_Gallery.jpg

Byli jsme tam letos poslední týden v srpnu a první týden v září. Klika, ještě bylo totální léto a vystačil jsem s jedním slabým trikem a plavkami. Pohoda byla v azurové vodě na Staré Bašce i jinde na Krku. Jezdíme tam  na Fíkový festival. 

Kdysi jsem tam jel přes Loiblpass v Rakousku, embéčkem v roce 95, letos jsem si to zkusil z nostalgie obráceně, z Loiblu dolů do Klagenfurtu, 😎, je to dost dobrý, horský úsek jak má být. 🤠

Stará Baška 24.jpg

Stará Baška2 24.jpg

Edited by eloga

před 7 hodinami, Geodet napsal:

A teplota vody?

Netuším, jeli jsme hned ráno, tipuji tak 2cm 😄.

Včera to šlo, ale jak jsem vylezl, kosa, vítr. Dneska bych tam nevlezl.... 

Jinak cesta s drobnou zastávkou, kdy se mi rozsvítily ventilky a dofukoval jsem, asi cca 14 hodin. Vítr, chcavec jaxviňa, jsem k.o. 😞

před 1 hodinou, eloga napsal:

Byli jsme tam letos poslední týden v srpnu a první týden v září. Klika, ještě bylo totální léto a vystačil jsem s jedním slabým trikem a plavkami. Pohoda byla v azurové vodě na Staré Bašce i jinde na Krku. Jezdíme tam  na Fíkový festival. 

Kdysi jsem tam jel přes Loiblpass v Rakousku, embéčkem v roce 95, letos jsem si to zkusil z nostalgie obráceně, z Loiblu dolů do Klagenfurtu, 😎, je to dost dobrý, horský úsek jak má být. 🤠

Stará Baška 24.jpg

Stará Baška2 24.jpg

Jj, to je šplhání a padák, taky jsme zkusili. Jinak počasí jsi měl ještě ideál, zkusím to takhle za rok 🫣