frederini Odesláno 19. července 2012 Nahlásit Odesláno 19. července 2012 Dobrý den všem, Rád bych požádal zkušené o radu. Sháněl jsem dlouho Zenith ve stylu 70.let za dostupnou cenu, až jsem jako náhradu v podobném stylu koupil Storm Lexton.. Lextony považuji za povedené a vybočující z extravagance Storm, ale už to není ono Rád bych sehnal něco v podobném stylu do cca 20 tis., pokud možno strohé, se zapuštěným ciferníkem podobně jako na zmíněných hodinkách a jednolitě působícím řemínkem. Zajímavé jsou některé Festiny apod., ale také to není to pravé. Díky moc za radu, FV
Bison Odesláno 19. července 2012 Nahlásit Odesláno 19. července 2012 Co třeba Cimier? Bohužel s cenou do 20k jen quartz.
frederini Odesláno 19. července 2012 Autor Nahlásit Odesláno 19. července 2012 Krásné, díky za tip, ale měl jsem představu o něčem více hrubém, broušená matná ocel, ostřejší hrany. Tyhle jsou takové lesklé s oblinami
Petr Svenda Odesláno 19. července 2012 Nahlásit Odesláno 19. července 2012 Certina DS podium chrono square, ale za tu cenu take quartz. Viz napr.: http://www.goldeligius.cz/eshop/244371.certina-ds-podium-square-c001-517-11-047-00/
NIGHTinGALE Odesláno 19. července 2012 Nahlásit Odesláno 19. července 2012 Tyhle automaty jsou sice za cca. dvojnásobek tvého limitu, ale jsou dokonalý.
maccin Odesláno 19. července 2012 Nahlásit Odesláno 19. července 2012 Na Amazonu jsou k mání se slevou Hamiltony / jen nevím jestli se líbí, mě osobně moc ne/
frederini Odesláno 19. července 2012 Autor Nahlásit Odesláno 19. července 2012 díky moc, Certiny jsou zatím nejblíž v rámci rozpočtu ...a Maurice Lacroix jsou nádherné
Bison Odesláno 20. července 2012 Nahlásit Odesláno 20. července 2012 Sice to není chrono - Baume & Mercier v prodejním vlákně by možná také stály za úvahu? - http://forum.chronomag.cz/index.php?/topic/50729-baume-mercier-hampton-classic/
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se