Honza.manta Odesláno 17. listopadu 2012 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 17. listopadu 2012 Sůl!! Jediná šance na vyčištění je nasypat na to trakař soli. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
straspol Odesláno 18. listopadu 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. listopadu 2012 Sůl!! Jediná šance na vyčištění je nasypat na to trakař soli.Pomáhá i bílé víno. Podle názoru mnoha odborníků, kteří se vínem zabývají profesionálně a dokáží jmenovat nejen druh, ale i oblast a ročník po jednom jediném doušku a poválení po patře, tedy podle těchto lidí, kteří vínem přímo žijí, jsou bílé koberce úplně na ho.no. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mischa Odesláno 19. listopadu 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. listopadu 2012 a vážení pacienti, prosím abyste si uvědomili, že součástí chrononemoci je kromě výrazných finančních injekcí nutných k léčení, tj. nejen nákupu nových kousků /pilulek/ a výdajů nutných na udržení vhodného pitného režimu též fyzická devastace organismu způsobená permanentní nevyspalostí a nespavostí jako takovou. Všimněte si kolegové některých dat příspěvků- straspol- 7:04. To je přece čas, kdy každý zdravý člověk spí. On už od 4 kodin ráno jen polehává, aby v 7 hodin vyskočil a ještě než se půjde vyčůrat a vyčistit zuby, musí zjistit, co je na chronomagu nového. A když k tomu přidáte smrtící kombinaci v podobě aukce končící třeba ve 2 ráno, je celý další pracovní den poznamenán útlumem jakékoli smysluplné činnosti, protože je třeba udržet alespoň zbytky sil pro následující večer a noc. Noční aukce jsem většinou řešil čekáním na její konec, které mi zpříjemňovala lahev a taktéž mi dodávala odvahy k závěrečnému kliknutí deset vteřin před ukončením aukce, resp. napsání částky potřebné pro získání nové pilulky.... Pak jsem zkoušel i druhou možnost, totiž jít spát a dát si budíka. To bylo ale doprovázeno divokými sny, ve kterých jsem kromě běžně /draze/ vyhrané aukce hodinky získával i jinou levnou koupí, nejčastěji však nálezem na ulici, napřed jsem našel hodinky jedny, o kus dál igelitový pytlík, kde už bylo více kusů, až po krabice a kufry různých velikostí plných hodinek. Je logické, že probuzení pak s sebou přinášelo těžkou psychickou depresí, která přeci jen tlumila odhodlanost zvítězit v noční aukci. Navíc, noční spánek byl velmi lehký, provázený velmi častým probouzením s následným úlekem, že budík nezazvonil a já to prosral a velmi častou kontrolou, jestli jsem buzení nastavil, jestli je budík správně nastaven a podobně. V případě, že jsem si nebyl jist, nařizoval jsem budíky dva, v případě důležitých akcí ještě v kombinaci s mobilem, pak tedy každé procitnutí bylo doprovázeno procedurou nepoměrně složitější, totiž kontrolou chodu a nastavení nejen jednoho budíku, ale daleko složitějším vzájemným porovnáváním parametrů dvou budíků v kombinaci s mobilním telefonem. Záměrně píši v čase minulém, neboť jsem se dnes ráno po úspěšně vyhrané aukci probudil, zjistil, kolik nová pilulka stála, musel jí přes internet zaplatit, přižemž nebylo možné nepodívat se na stav výrazně mínusového zůstatku na účtu. Takže jsem se vyléčil a budu již zdráv, neboť čekání na poštu, až nový kousek dorazí, kluci, to je Vám taková rozkoš.... Zdravotní stav se ale vždy výrazně zhorší, když vím, že na cestě nic není a já zústanu bez své pravidelné dávky. Takže teď jsem vyléčen, alespoň na dva dny, než bude nový kousek doma. A naprosto orgasmické jsou stavy, kdy jsou během jednoho týdne na cestě hodinky čerstvě vydražené, k tomu i ty, které nestihly dorazit před víkendem a někdy i takové, které doráží ještě dříve, než je zaplatím. K tomu je nutno i v pokročilém stádiu nemoci trénovat hlavu a udržet v ní, kolik kousků vydražených třeba před týdnem ještě není zaplacených, kdy je už nutné je zaplatit, aby je prodávající nevystavil znovu a my se vystavili možnosti, že je budeme muset vydražit znovu a třeba ještě dráž.... A ty počty, kdy se hledá nejlepší varianta kdy zajít k hodináři a vyzvednout pár kousků vyčištěných a opravených, jestli vyzvednout všechny kusy, nebo jen to nejnutnější a raději zaplatit nějakou aukci, ech, to je věc nesmírně složitá... A pak věc nejsmutnější, přímo tragická, to když dojde střelivo a není z čeho brát a člověk by se měl některého ze svých dětí vzdát, prostě něco prodad, abych měl na to nové. Já jsem to udělal už asi třikrát a budu must žít až do smrti s pocitem těžké viny. Možná by se to dalo ospravedlnit v případě, že bych jedn kousek nahradil tímtéž, ale v lepší kondici. I tak vidím lepším řešením ten horší kousek neprodávat s odůvodněním, že bude na nošení, nebo renovaci. Když se doma neplánovaně objeví trojče, i pro to mám důvod, neboť jeden kousek je na nošení a ty dva ve sbírce jsou dva, protože jeden má lepší stav pouzdra a ten druhý třeba cifru. Logicky se naskýtá myšlenka ze dvou kusů udělat jeden v super stavu, ale radím Vám pánové, nedělejte to. Důvod je prostý- pocitově zůstane jeden pěkný kus, ale ten druhý, ten už budeme vždy brát pouze jako zásobárnu náhradních dílů, potřebných uchovat pro servis a údržbu kousku, který máme "jen" na nošení. Ale ať počítám jak počítám, stále mi zůstávají kousky jen dva, nikoli tři, tak jak jsem byl zvyklý. Jeden ve sbírce, jeden na nošení a pak ty náhradní díly. Má to tedy za následek honbu za získáním chybějícího třetího kousku a ztrátu sil potřebných pro získání kousků úplně jiných, které potřebujeme nutněji, než ten třetí. A nedej Bůh, když ten třetí, chybějící kousek získáme a zjistíme, že je na něm i sebemenší odchylka, varianta od těch zbylých dvou kousků, to pak musíme napřít všechny síly, nutné ke získání dalších minimálně dvou kousků k té variantě a to tam prosím pořád chybí ten třetí, zoufale nutný a potřebný identický kousek. Omluvám se za svůj trochu delší příspěvek, psal jsem ho proto, abych oddálil svou návštěvu Aukra a ušetřil tak alespoň trochu chechtáků, nutných na doplnění tekutin v organismu. Kolega straspol tam teď sedí, jestli správně počítám, tak 5 hodin, jestli za tu dobu dvakrát, třikrát kliknul, při jeho bojovném srdci alespoň jeden kousek získal a ty které nezískal, ty tlačí a pálí v mysli, v srdci, v celém těle a při vzpomínce na ně až ztrácí vědomí, někdy mu brunátní obličej, to v případě, kdy si vybaví kamaráda, který si za pár dní bude v rukách pohrávat s kouskem, který on tak nutně potřeboval a nezískal. Totální kolaps nastává tehdy, kdy námi vytoužený kousek koupí někdo z nováčků, koho neznáme. Nastává naprostý chaos a zmatek spojený s nejistotou, zda to je jen náhodný kupec, nebo se nám rodí nová ryba v rybníce, nebo si někdo ze zkušených kolegů takticky založil nový účet. Varianta nové štiky je ta nejhorší a bohužel i nejčastější, neboť nová štika je mladá, silná, má neustále hlad a prázdné šuplíky, nadšení bez hranic a navíc, pánové, kešeň plnou chechtáků. Tomu se dá těžce vzdorovat, vemte si takovýho zeneka, já ho ještě neznám, /ahoj zeneko, máš můj obdiv/ kolegové ho taky neznali a přitom znám minimálně deset lidí, kteří by mu nejraději ustřelili hlavu. Co ten se nás natrápil, vůbec mi nepomáhala myšlenka, že to může být prima kluk /Primky sbíraj jen prima kluci/ a jeho odvahu, tu jsem neměl ani zamlada. My, zkušení harcovníci jsme vždy přihazovali ne více, než trojnásobek běžné ceny a to ne častěji, než pětkrát denně, zatímco on to tam solil po celých sloupcích, vynechával jen věci, které ani my tak nutně nepotřebujeme a jeho limit se pohyboval v několikanásobku naší nabídky. Já když někde viděl, že přihazuje, ani jsem se pak už nesnažil mu to alespoň trošku prodražit.....Ech získal jsem dalších cenných 15 minut. Jsem zdráv, dočista zdráv, minimálně do konce okurkové sezóny, tj, tak do 17 hodin, kdy se na Aukru začnou objevovat další potřebné kousky, nutné k přežití. Lahev na večer již mám....Hezký den všem chronopacientům i těm, kteří jsou normální, nebo si to jen myslí.... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Wanderer Odesláno 19. listopadu 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. listopadu 2012 Tak to mi odlehlo... je to furt dobrý...v porovnání s tímhle jsem naprosto zdráv... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mischa Odesláno 19. listopadu 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. listopadu 2012 To je hluboký omyl, čím více si připadáš zdráv, tím jsi nemocnější, čím déle se utvrzuješ ve své normálnosti, tí více zdrcující bude následný průběh nemoci. Aneb, čím více proti tomu bojuješ, tím horší bude vrcholná fáze té nemoci. Mě se docela osvědčilo nebránit se jí Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
odjinud Odesláno 19. listopadu 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. listopadu 2012 S ohledem na cenu primek je začínající sběratel - milonář na Aukru na zabití... to souhlas. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Wanderer Odesláno 19. listopadu 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. listopadu 2012 Nejhorší je, že Primky se mi původně vůbec nelíbily a v poslední době zjišťuju, že ty starší modely mají něco do sebe... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mischa Odesláno 19. listopadu 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. listopadu 2012 To je otázka Tvého osobnostního zrání a také stádia Tvé choroby. Zanedlouho nepohrdneš obyčejnýma Primkama z osmdesátých let, pak bude následovat hon na ukrutně hnusné modely z počátku let devadesátých.... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
VintageLover Odesláno 19. listopadu 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. listopadu 2012 a vážení pacienti, prosím abyste si uvědomili, že součástí chrononemoci je kromě výrazných finančních injekcí nutných k léčení, tj. nejen nákupu nových kousků /pilulek/ a výdajů nutných na udržení vhodného pitného režimu též fyzická devastace organismu způsobená permanentní nevyspalostí a nespavostí jako takovou. Všimněte si kolegové některých dat příspěvků- straspol- 7:04. To je přece čas, kdy každý zdravý člověk spí. On už od 4 kodin ráno jen polehává, aby v 7 hodin vyskočil a ještě než se půjde vyčůrat a vyčistit zuby, musí zjistit, co je na chronomagu nového. A když k tomu přidáte smrtící kombinaci v podobě aukce končící třeba ve 2 ráno, je celý další pracovní den poznamenán útlumem jakékoli smysluplné činnosti, protože je třeba udržet alespoň zbytky sil pro následující večer a noc. Noční aukce jsem většinou řešil čekáním na její konec, které mi zpříjemňovala lahev a taktéž mi dodávala odvahy k závěrečnému kliknutí deset vteřin před ukončením aukce, resp. napsání částky potřebné pro získání nové pilulky.... Pak jsem zkoušel i druhou možnost, totiž jít spát a dát si budíka. To bylo ale doprovázeno divokými sny, ve kterých jsem kromě běžně /draze/ vyhrané aukce hodinky získával i jinou levnou koupí, nejčastěji však nálezem na ulici, napřed jsem našel hodinky jedny, o kus dál igelitový pytlík, kde už bylo více kusů, až po krabice a kufry různých velikostí plných hodinek. Je logické, že probuzení pak s sebou přinášelo těžkou psychickou depresí, která přeci jen tlumila odhodlanost zvítězit v noční aukci. Navíc, noční spánek byl velmi lehký, provázený velmi častým probouzením s následným úlekem, že budík nezazvonil a já to prosral a velmi častou kontrolou, jestli jsem buzení nastavil, jestli je budík správně nastaven a podobně. V případě, že jsem si nebyl jist, nařizoval jsem budíky dva, v případě důležitých akcí ještě v kombinaci s mobilem, pak tedy každé procitnutí bylo doprovázeno procedurou nepoměrně složitější, totiž kontrolou chodu a nastavení nejen jednoho budíku, ale daleko složitějším vzájemným porovnáváním parametrů dvou budíků v kombinaci s mobilním telefonem. Záměrně píši v čase minulém, neboť jsem se dnes ráno po úspěšně vyhrané aukci probudil, zjistil, kolik nová pilulka stála, musel jí přes internet zaplatit, přižemž nebylo možné nepodívat se na stav výrazně mínusového zůstatku na účtu. Takže jsem se vyléčil a budu již zdráv, neboť čekání na poštu, až nový kousek dorazí, kluci, to je Vám taková rozkoš.... Zdravotní stav se ale vždy výrazně zhorší, když vím, že na cestě nic není a já zústanu bez své pravidelné dávky. Takže teď jsem vyléčen, alespoň na dva dny, než bude nový kousek doma. A naprosto orgasmické jsou stavy, kdy jsou během jednoho týdne na cestě hodinky čerstvě vydražené, k tomu i ty, které nestihly dorazit před víkendem a někdy i takové, které doráží ještě dříve, než je zaplatím. K tomu je nutno i v pokročilém stádiu nemoci trénovat hlavu a udržet v ní, kolik kousků vydražených třeba před týdnem ještě není zaplacených, kdy je už nutné je zaplatit, aby je prodávající nevystavil znovu a my se vystavili možnosti, že je budeme muset vydražit znovu a třeba ještě dráž.... A ty počty, kdy se hledá nejlepší varianta kdy zajít k hodináři a vyzvednout pár kousků vyčištěných a opravených, jestli vyzvednout všechny kusy, nebo jen to nejnutnější a raději zaplatit nějakou aukci, ech, to je věc nesmírně složitá... A pak věc nejsmutnější, přímo tragická, to když dojde střelivo a není z čeho brát a člověk by se měl některého ze svých dětí vzdát, prostě něco prodad, abych měl na to nové. Já jsem to udělal už asi třikrát a budu must žít až do smrti s pocitem těžké viny. Možná by se to dalo ospravedlnit v případě, že bych jedn kousek nahradil tímtéž, ale v lepší kondici. I tak vidím lepším řešením ten horší kousek neprodávat s odůvodněním, že bude na nošení, nebo renovaci. Když se doma neplánovaně objeví trojče, i pro to mám důvod, neboť jeden kousek je na nošení a ty dva ve sbírce jsou dva, protože jeden má lepší stav pouzdra a ten druhý třeba cifru. Logicky se naskýtá myšlenka ze dvou kusů udělat jeden v super stavu, ale radím Vám pánové, nedělejte to. Důvod je prostý- pocitově zůstane jeden pěkný kus, ale ten druhý, ten už budeme vždy brát pouze jako zásobárnu náhradních dílů, potřebných uchovat pro servis a údržbu kousku, který máme "jen" na nošení. Ale ať počítám jak počítám, stále mi zůstávají kousky jen dva, nikoli tři, tak jak jsem byl zvyklý. Jeden ve sbírce, jeden na nošení a pak ty náhradní díly. Má to tedy za následek honbu za získáním chybějícího třetího kousku a ztrátu sil potřebných pro získání kousků úplně jiných, které potřebujeme nutněji, než ten třetí. A nedej Bůh, když ten třetí, chybějící kousek získáme a zjistíme, že je na něm i sebemenší odchylka, varianta od těch zbylých dvou kousků, to pak musíme napřít všechny síly, nutné ke získání dalších minimálně dvou kousků k té variantě a to tam prosím pořád chybí ten třetí, zoufale nutný a potřebný identický kousek. Omluvám se za svůj trochu delší příspěvek, psal jsem ho proto, abych oddálil svou návštěvu Aukra a ušetřil tak alespoň trochu chechtáků, nutných na doplnění tekutin v organismu. Kolega straspol tam teď sedí, jestli správně počítám, tak 5 hodin, jestli za tu dobu dvakrát, třikrát kliknul, při jeho bojovném srdci alespoň jeden kousek získal a ty které nezískal, ty tlačí a pálí v mysli, v srdci, v celém těle a při vzpomínce na ně až ztrácí vědomí, někdy mu brunátní obličej, to v případě, kdy si vybaví kamaráda, který si za pár dní bude v rukách pohrávat s kouskem, který on tak nutně potřeboval a nezískal. Totální kolaps nastává tehdy, kdy námi vytoužený kousek koupí někdo z nováčků, koho neznáme. Nastává naprostý chaos a zmatek spojený s nejistotou, zda to je jen náhodný kupec, nebo se nám rodí nová ryba v rybníce, nebo si někdo ze zkušených kolegů takticky založil nový účet. Varianta nové štiky je ta nejhorší a bohužel i nejčastější, neboť nová štika je mladá, silná, má neustále hlad a prázdné šuplíky, nadšení bez hranic a navíc, pánové, kešeň plnou chechtáků. Tomu se dá těžce vzdorovat, vemte si takovýho zeneka, já ho ještě neznám, /ahoj zeneko, máš můj obdiv/ kolegové ho taky neznali a přitom znám minimálně deset lidí, kteří by mu nejraději ustřelili hlavu. Co ten se nás natrápil, vůbec mi nepomáhala myšlenka, že to může být prima kluk /Primky sbíraj jen prima kluci/ a jeho odvahu, tu jsem neměl ani zamlada. My, zkušení harcovníci jsme vždy přihazovali ne více, než trojnásobek běžné ceny a to ne častěji, než pětkrát denně, zatímco on to tam solil po celých sloupcích, vynechával jen věci, které ani my tak nutně nepotřebujeme a jeho limit se pohyboval v několikanásobku naší nabídky. Já když někde viděl, že přihazuje, ani jsem se pak už nesnažil mu to alespoň trošku prodražit.....Ech získal jsem dalších cenných 15 minut. Jsem zdráv, dočista zdráv, minimálně do konce okurkové sezóny, tj, tak do 17 hodin, kdy se na Aukru začnou objevovat další potřebné kousky, nutné k přežití. Lahev na večer již mám....Hezký den všem chronopacientům i těm, kteří jsou normální, nebo si to jen myslí.... Stačilo mně přečíst si začátek, pak jsem se podíval na hodinky, potom na energiťák, který mám položený na stole a teď si říkám, stálo mi to včera (dneska) za to, jít ve 3 ráno spát, když jsem musel v 8 vstávat ? A odpověď zní: ANO, zase jsem se totiž něco nového hodinkového dozvěděl. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Honza.manta Odesláno 19. listopadu 2012 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 19. listopadu 2012 a vážení pacienti, prosím abyste si uvědomili, že součástí chrononemoci je kromě výrazných finančních injekcí nutných k léčení, tj. nejen nákupu nových kousků /pilulek/ a výdajů ...trochu jsem to prokrátil... Ech získal jsem dalších cenných 15 minut. Jsem zdráv, dočista zdráv, minimálně do konce okurkové sezóny, tj, tak do 17 hodin, kdy se na Aukru začnou objevovat další potřebné kousky, nutné k přežití. Lahev na večer již mám....Hezký den všem chronopacientům i těm, kteří jsou normální, nebo si to jen myslí.... Já myslel, že přes den nepiješ ... ? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
stanik73 Odesláno 19. listopadu 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. listopadu 2012 Hezký den všem chronopacientům i těm, kteří jsou normální, nebo si to jen myslí.... Mischo, takto krásně sepsanou anamnézu uzná každý posudkový lékař.......Jdi do toho, na částečný invalidní důchod by to mělo stačit . Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
odjinud Odesláno 20. listopadu 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. listopadu 2012 Nejhorší je, že Primky se mi původně vůbec nelíbily a v poslední době zjišťuju, že ty starší modely mají něco do sebe... Co Primky, mě pomalu ale jistě začínají přitahovat i ruské hodinky, kterých je asi 5-10x více druhů než Prim. A nakonec, jak se znám, ještě začnu s NDR hodinkama... Začne to nenápadně - náhodná výhodná koupě v bazaru. Pak si řeknete, že teda koupíte pár jo známých modelů a víc nic... a jde to tak dál. Takže už mám doma asi 15 ruských kousků a v merku další, které prostě "musím" mít. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Beladona Odesláno 20. listopadu 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. listopadu 2012 Co Primky, mě pomalu ale jistě začínají přitahovat i ruské hodinky, kterých je asi 5-10x více druhů než Prim. A nakonec, jak se znám, ještě začnu s NDR hodinkama... Začne to nenápadně - náhodná výhodná koupě v bazaru. Pak si řeknete, že teda koupíte pár jo známých modelů a víc nic... a jde to tak dál. Takže už mám doma asi 15 ruských kousků a v merku další, které prostě "musím" mít.No, nedávno jsem se ubránil dvěma pěkným poljotům (tolik krásných Primek mi přece ještě chybí:-)), jedny s budíkem, druhé jako nové s divokým designem konce 80 let. Nejdřív jsem si blahopřál k zásadovosti, a teď už týden přemýšlím, jaká že to byla fatální chyba. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Honza.manta Odesláno 20. listopadu 2012 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 20. listopadu 2012 Co Primky, mě pomalu ale jistě začínají přitahovat i ruské hodinky, kterých je asi 5-10x více druhů než Prim. A nakonec, jak se znám, ještě začnu s NDR hodinkama... Začne to nenápadně - náhodná výhodná koupě v bazaru. Pak si řeknete, že teda koupíte pár jo známých modelů a víc nic... a jde to tak dál. Takže už mám doma asi 15 ruských kousků a v merku další, které prostě "musím" mít.Mně se doma pár rusáků válí - většinou koupené v konvolutu s primkama - jedny dokonce s vojenským věnováním(českým), v rámci léčby závislosti bych ti je mohl přenechat, než k nim začnu shánět bratříčky. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
xcelsion Odesláno 20. listopadu 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. listopadu 2012 Pití to jen zhoršuje - já pak vždycky s hrůzou koukám ráno do mailu, na co všechno jsem v noci přihodil. Přihazovat v noci a se sklenkou, to je snad nejhorší kombinace Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kuncák7 Odesláno 20. listopadu 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. listopadu 2012 Zaplať za to, vaší prim závislosti jsem se ubránil ( bohužel mám závislost na rusáky ( poljot ) a v poslední době na kousky od firmy orient ). No a co jsem znovu projel tohle vlákno, tak jdu zjišťovat, kolik budíků kde mám ( odhadem cca 12 ), snad to není začínající záislost Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Chosé24 Odesláno 20. listopadu 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. listopadu 2012 Zaplať za to, vaší prim závislosti jsem se ubránil ( bohužel mám závislost na rusáky ( poljot ) a v poslední době na kousky od firmy orient ). No a co jsem znovu projel tohle vlákno, tak jdu zjišťovat, kolik budíků kde mám ( odhadem cca 12 ), snad to není začínající záislost No na to se spolehni.A nejhorší možná kombinace je ta sklenka/nebudme troškaři -láhev/a větší barák... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jeronimo Odesláno 20. listopadu 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. listopadu 2012 Taky mám pár kousků CCCP, JAPAN, SWISS. Pár Rusáků pošlu pryč, Japonce taky, Švýcary si nechám. Úspěšně jsem se ubránil Budíkům, ale dostaly se ke mě jedny velmi elegantní dámské, zlacené Primky s černým cifrem a Incablockem. Co s nima?. Jsou hezké, ale když si je nechám bodu jim muset shánět sestřičky... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Chosé24 Odesláno 21. listopadu 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. listopadu 2012 a vážení pacienti, prosím abyste si uvědomili, že součástí chrononemoci je kromě výrazných finančních injekcí nutných k léčení, tj. nejen nákupu nových kousků /pilulek/ a výdajů nutných na udržení vhodného pitného režimu též fyzická devastace organismu způsobená permanentní nevyspalostí a nespavostí jako takovou. Všimněte si kolegové některých dat příspěvků- straspol- 7:04. To je přece čas, kdy každý zdravý člověk spí. On už od 4 kodin ráno jen polehává, aby v 7 hodin vyskočil a ještě než se půjde vyčůrat a vyčistit zuby, musí zjistit, co je na chronomagu nového. A když k tomu přidáte smrtící kombinaci v podobě aukce končící třeba ve 2 ráno, je celý další pracovní den poznamenán útlumem jakékoli smysluplné činnosti, protože je třeba udržet alespoň zbytky sil pro následující večer a noc. Noční aukce jsem většinou řešil čekáním na její konec, které mi zpříjemňovala lahev a taktéž mi dodávala odvahy k závěrečnému kliknutí deset vteřin před ukončením aukce, resp. napsání částky potřebné pro získání nové pilulky.... Pak jsem zkoušel i druhou možnost, totiž jít spát a dát si budíka. To bylo ale doprovázeno divokými sny, ve kterých jsem kromě běžně /draze/ vyhrané aukce hodinky získával i jinou levnou koupí, nejčastěji však nálezem na ulici, napřed jsem našel hodinky jedny, o kus dál igelitový pytlík, kde už bylo více kusů, až po krabice a kufry různých velikostí plných hodinek. Je logické, že probuzení pak s sebou přinášelo těžkou psychickou depresí, která přeci jen tlumila odhodlanost zvítězit v noční aukci. Navíc, noční spánek byl velmi lehký, provázený velmi častým probouzením s následným úlekem, že budík nezazvonil a já to prosral a velmi častou kontrolou, jestli jsem buzení nastavil, jestli je budík správně nastaven a podobně. V případě, že jsem si nebyl jist, nařizoval jsem budíky dva, v případě důležitých akcí ještě v kombinaci s mobilem, pak tedy každé procitnutí bylo doprovázeno procedurou nepoměrně složitější, totiž kontrolou chodu a nastavení nejen jednoho budíku, ale daleko složitějším vzájemným porovnáváním parametrů dvou budíků v kombinaci s mobilním telefonem. Záměrně píši v čase minulém, neboť jsem se dnes ráno po úspěšně vyhrané aukci probudil, zjistil, kolik nová pilulka stála, musel jí přes internet zaplatit, přižemž nebylo možné nepodívat se na stav výrazně mínusového zůstatku na účtu. Takže jsem se vyléčil a budu již zdráv, neboť čekání na poštu, až nový kousek dorazí, kluci, to je Vám taková rozkoš.... Zdravotní stav se ale vždy výrazně zhorší, když vím, že na cestě nic není a já zústanu bez své pravidelné dávky. Takže teď jsem vyléčen, alespoň na dva dny, než bude nový kousek doma. A naprosto orgasmické jsou stavy, kdy jsou během jednoho týdne na cestě hodinky čerstvě vydražené, k tomu i ty, které nestihly dorazit před víkendem a někdy i takové, které doráží ještě dříve, než je zaplatím. K tomu je nutno i v pokročilém stádiu nemoci trénovat hlavu a udržet v ní, kolik kousků vydražených třeba před týdnem ještě není zaplacených, kdy je už nutné je zaplatit, aby je prodávající nevystavil znovu a my se vystavili možnosti, že je budeme muset vydražit znovu a třeba ještě dráž.... A ty počty, kdy se hledá nejlepší varianta kdy zajít k hodináři a vyzvednout pár kousků vyčištěných a opravených, jestli vyzvednout všechny kusy, nebo jen to nejnutnější a raději zaplatit nějakou aukci, ech, to je věc nesmírně složitá... A pak věc nejsmutnější, přímo tragická, to když dojde střelivo a není z čeho brát a člověk by se měl některého ze svých dětí vzdát, prostě něco prodad, abych měl na to nové. Já jsem to udělal už asi třikrát a budu must žít až do smrti s pocitem těžké viny. Možná by se to dalo ospravedlnit v případě, že bych jedn kousek nahradil tímtéž, ale v lepší kondici. I tak vidím lepším řešením ten horší kousek neprodávat s odůvodněním, že bude na nošení, nebo renovaci. Když se doma neplánovaně objeví trojče, i pro to mám důvod, neboť jeden kousek je na nošení a ty dva ve sbírce jsou dva, protože jeden má lepší stav pouzdra a ten druhý třeba cifru. Logicky se naskýtá myšlenka ze dvou kusů udělat jeden v super stavu, ale radím Vám pánové, nedělejte to. Důvod je prostý- pocitově zůstane jeden pěkný kus, ale ten druhý, ten už budeme vždy brát pouze jako zásobárnu náhradních dílů, potřebných uchovat pro servis a údržbu kousku, který máme "jen" na nošení. Ale ať počítám jak počítám, stále mi zůstávají kousky jen dva, nikoli tři, tak jak jsem byl zvyklý. Jeden ve sbírce, jeden na nošení a pak ty náhradní díly. Má to tedy za následek honbu za získáním chybějícího třetího kousku a ztrátu sil potřebných pro získání kousků úplně jiných, které potřebujeme nutněji, než ten třetí. A nedej Bůh, když ten třetí, chybějící kousek získáme a zjistíme, že je na něm i sebemenší odchylka, varianta od těch zbylých dvou kousků, to pak musíme napřít všechny síly, nutné ke získání dalších minimálně dvou kousků k té variantě a to tam prosím pořád chybí ten třetí, zoufale nutný a potřebný identický kousek. Omluvám se za svůj trochu delší příspěvek, psal jsem ho proto, abych oddálil svou návštěvu Aukra a ušetřil tak alespoň trochu chechtáků, nutných na doplnění tekutin v organismu. Kolega straspol tam teď sedí, jestli správně počítám, tak 5 hodin, jestli za tu dobu dvakrát, třikrát kliknul, při jeho bojovném srdci alespoň jeden kousek získal a ty které nezískal, ty tlačí a pálí v mysli, v srdci, v celém těle a při vzpomínce na ně až ztrácí vědomí, někdy mu brunátní obličej, to v případě, kdy si vybaví kamaráda, který si za pár dní bude v rukách pohrávat s kouskem, který on tak nutně potřeboval a nezískal. Totální kolaps nastává tehdy, kdy námi vytoužený kousek koupí někdo z nováčků, koho neznáme. Nastává naprostý chaos a zmatek spojený s nejistotou, zda to je jen náhodný kupec, nebo se nám rodí nová ryba v rybníce, nebo si někdo ze zkušených kolegů takticky založil nový účet. Varianta nové štiky je ta nejhorší a bohužel i nejčastější, neboť nová štika je mladá, silná, má neustále hlad a prázdné šuplíky, nadšení bez hranic a navíc, pánové, kešeň plnou chechtáků. Tomu se dá těžce vzdorovat, vemte si takovýho zeneka, já ho ještě neznám, /ahoj zeneko, máš můj obdiv/ kolegové ho taky neznali a přitom znám minimálně deset lidí, kteří by mu nejraději ustřelili hlavu. Co ten se nás natrápil, vůbec mi nepomáhala myšlenka, že to může být prima kluk /Primky sbíraj jen prima kluci/ a jeho odvahu, tu jsem neměl ani zamlada. My, zkušení harcovníci jsme vždy přihazovali ne více, než trojnásobek běžné ceny a to ne častěji, než pětkrát denně, zatímco on to tam solil po celých sloupcích, vynechával jen věci, které ani my tak nutně nepotřebujeme a jeho limit se pohyboval v několikanásobku naší nabídky. Já když někde viděl, že přihazuje, ani jsem se pak už nesnažil mu to alespoň trošku prodražit.....Ech získal jsem dalších cenných 15 minut. Jsem zdráv, dočista zdráv, minimálně do konce okurkové sezóny, tj, tak do 17 hodin, kdy se na Aukru začnou objevovat další potřebné kousky, nutné k přežití. Lahev na večer již mám....Hezký den všem chronopacientům i těm, kteří jsou normální, nebo si to jen myslí....No zaplat P.B.za konečně krásnej příspěvek ,který se zabývá ne jen diagnostikou,ale i therapií..no i když terapie se zase odvíjí od anorektické kešeně,takže anor. kešen se opět musí přeléčit domácím ležákem/to se nejedná o ležícího pacouše/to zn.pilotní IWC.Lemanie ,Eterna,Longines,Omega,Breitle,Lange beobachtky 1.sv.,Lange 2.sv.stopky/2krát já vul/atd Fšechno přecedí na /alespon já, na kapesní/ nebo jiné a po 25 letech bude hledat zed,kterou ještě nikdo hlavou nestihl otlouct.Jinak M.congrat.....já tleskám,sice jednou rukou,je jasný co mám v druhý.. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
straspol Odesláno 21. listopadu 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. listopadu 2012 (upraveno) Mischo, tak to se Ti vážně povedlo- to jsi psal podle mne, žejo? No, ze začátku jsem se smál, asi tak v půlce mě humor přešel, a když jsem to dočetl, popadnul mě takovej splín, že jsem se musel jít pomazlit s krabičkama. Vyndal jsem pár sportů a automatů, nějaký traktory, pak jsem se pohrabal v padesátkách a najednou koukám, helehele, já tady mám ještě jeden strojek s elastblokem, cifr celkem k ničemu ale stroj pěknej, tak hurá, to už mám tři. Tak se mi trochu ulevilo, jak se mi vyplavily ty endorfiny, pomazlil jsem spartaky, dal jsem pusinku na dobrou noc na eltonskou pětkošestku a šel jsem si nalít skleničku vína. U jedné nezůstalo, a když jsem už měl tak nějak příjemně ,,nakoupeno", najednou jsem si uvědomil, že jsem úplně zapomněl na aukci, o kterou mi strašně šlo. Tak jsem se honem vrhnul na Aukro- no znáš to, v tom strašnym stavu pětkrát blbě zadáš heslo, čtyřikrát klikneš někam úplně blbě, otevřeš pět aukcí cos nechtěl a třikrát Ti upadne v rozčilení myš ze stolu, vysypou se z ní baterky, z ložnice vyleze manželka a ptá se co je to za rámus, jestli sis neublížil a proč ještě nespíš a proč už se na to Aukro nevybodneš, když děti potřebujou nový botičky, a pak najednou koukáš, že aukce je už samozřejmě dávno v PR.ELI a ZASE ji vyhrál MANTA a měl to tak NESMYSLNĚ LACINĚ že mít ho v tu chvíli po ruce, asi bych šel na dvacet let bručet. A to já ty černý automaty ZOUFALE potřebuju!!!! Endorfiny nenávratně zmizely, flašku jsem samozřejmě dopil. V okamžiku, kdy jsem měl jít spát, jsem jako DE.IL sednul k Aukru a vyklikal si tam několik naprosto nesmyslných hodinek, který nepotřebuju, už je mám, v lepších stavech a koupil jsem je levněji a samozřejmě mi to v mém žalu nikterak nepomohlo, spíš to moje zoufalství ještě prohloubilo. Ráno jsem se probudil se zbytkovým alkoholem a morální kocovinou a žena se mi vysmála ... Jo. Asi jsem závislej. Ale mně se to líbí. Upraveno 21. listopadu 2012 uživatelem straspol Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se