straspol Odesláno 22. prosince 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. prosince 2013 Tak jsem konečně našel řemínek, o kterém si myslím, že naší poslední limitce bude šlušet. Moje milovaná dceruška chytila zajímavou inspiraci při tvorbě vánočního pečiva. Trochu se bojím, jestli jsem jí nenakazil. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
villain83 Odesláno 22. prosince 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. prosince 2013 Sedi urcite lip,nez ta predchozi. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
straspol Odesláno 22. prosince 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. prosince 2013 (upraveno) Sedi urcite lip,nez ta predchozi.Já vím pořád to není úplně ono... Upraveno 22. prosince 2013 uživatelem straspol Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Nodus Odesláno 22. prosince 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. prosince 2013 (upraveno) pro straspol (481) Je dobré mít doma podporu, ne? edit: proč mi nejde citovat? Upraveno 22. prosince 2013 uživatelem Nodus Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
straspol Odesláno 22. prosince 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. prosince 2013 No to jo- ale to přiznání je vždycky skličující... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Nodus Odesláno 22. prosince 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. prosince 2013 Skličující je když musíš chorobu tajit ... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
straspol Odesláno 22. prosince 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. prosince 2013 Zkusil jsem to přechodit, ale cesty vedly vždycky kolem bazárků a zastaváren. Zkusil jsem to vyležet, ale musel jsem se válet s krabičkama a kufříčkama kolem postele a časákama o hodinkách pod polštářem. Jsem ztracenej... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Honza.manta Odesláno 22. prosince 2013 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 22. prosince 2013 Takže vlastně nová závislost - chronoholismus? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
straspol Odesláno 23. prosince 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. prosince 2013 Takže vlastně nová závislost - chronoholismus? No..vlastně asi jo...sáááákryš... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
warann Odesláno 24. prosince 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. prosince 2013 Tak nevím, jestli bych neměl vyhledat nějakýho Freudova nástupce. Dnes opět hodinkový sen, v něm vystupoval Antik - GSM (se kterým neznám a pochopitelně ani nevím jak vypadá) a slíbil mi, že má pěkný Elton Sporty, který mi klidně nechá. Akorát něřekl cenu, nebo jsem jí zapomněl. Jo a mám dojem, že mě ještě varoval, že se Vám s nima nesmím pochlubit. No, je to normální? Podle mý manželky rozhodně ne . Tak Vám pěkně děkuju, že jsem sem kdy lezl. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
villain83 Odesláno 24. prosince 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. prosince 2013 Tak nevím, jestli bych neměl vyhledat nějakýho Freudova nástupce. Dnes opět hodinkový sen, v něm vystupoval Antik - GSM (se kterým neznám a pochopitelně ani nevím jak vypadá) a slíbil mi, že má pěkný Elton Sporty, který mi klidně nechá. Akorát něřekl cenu, nebo jsem jí zapomněl. Jo a mám dojem, že mě ještě varoval, že se Vám s nima nesmím pochlubit. No, je to normální? Podle mý manželky rozhodně ne . Tak Vám pěkně děkuju, že jsem sem kdy lezl. Antik hodinkam urcite dost rozumi,ovsem nektery ty moudra,co z nej padaly...bud rad,ze te ve snu nemlati,bojovnik:-)))) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
warann Odesláno 24. prosince 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. prosince 2013 No to mě sice nemlátil, ale i tak mi to přijde dost úchylný - takovýhle sny, zvlášť když jsou docela častý. A navíc se ráno probludím a je mi líto, že to byl jen sen a žádný hodinky nebudou Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
straspol Odesláno 24. prosince 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. prosince 2013 No to mě sice nemlátil, ale i tak mi to přijde dost úchylný - takovýhle sny, zvlášť když jsou docela častý. A navíc se ráno probludím a je mi líto, že to byl jen sen a žádný hodinky nebudou Jen nemysli- já se domnívám že podobný sny jsou prorocký. Jednou to přijde. My svoje Orlíky potkáme. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
warann Odesláno 24. prosince 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. prosince 2013 Jen nemysli- já se domnívám že podobný sny jsou prorocký. Jednou to přijde. My svoje Orlíky potkáme.Myslíš? No, tak teda já tomu budu věřit. A vůbec, už na Vás kašlu a jdu se věnovat rodině. Tož krásný svátky, hodinkám zdar a PRIMkám zvlášť. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
odjinud Odesláno 24. prosince 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. prosince 2013 Já mám sny o hodinkách často a lejno z toho... ... holt blbý, když si pamatuju 3-4 sny z každý noci... Jen nemysli- já se domnívám že podobný sny jsou prorocký. Jednou to přijde. My svoje Orlíky potkáme. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Honza.manta Odesláno 24. prosince 2013 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 24. prosince 2013 Mně se sny nezdají žádné a je mi to pytel platné. Naštěstí, protože mně by asi při mém štěstí dál Antik rovnou preventivně přes hubu a k hodinkám ani čuchnout. To není nic proti Antikovi, to je o mém štěstí. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
straspol Odesláno 24. prosince 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. prosince 2013 Mně se sny nezdají žádné a je mi to pytel platné. Naštěstí, protože mně by asi při mém štěstí dál Antik rovnou preventivně přes hubu a k hodinkám ani čuchnout. To není nic proti Antikovi, to je o mém štěstí.Ty nezasahuj do debaty ubožáků, protože Orlíky už Ti hyzdí zápěstí několik měsíců a tak už vůbec nemůžeš tušit, jak vypadají naše sny- už jsi ten pocit dávno zapomněl Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
odjinud Odesláno 24. prosince 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. prosince 2013 Já bych uvítal, kdyby se mi zdálo, kam pro ně mám jít. To ale ne... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Honza.manta Odesláno 24. prosince 2013 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 24. prosince 2013 Ty nezasahuj do debaty ubožáků, protože Orlíky už Ti hyzdí zápěstí několik měsíců a tak už vůbec nemůžeš tušit, jak vypadají naše sny- už jsi ten pocit dávno zapomněl Jenže já bych rád ještě jedny z té třístovkové řady - tak jsem na to stejně jako vy. Tak mne vemte do party, prosím. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
straspol Odesláno 24. prosince 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. prosince 2013 Jenže já bych rád ještě jedny z té třístovkové řady - tak jsem na to stejně jako vy. Tak mne vemte do party, prosím.Tak to máš teda hustý. Myslím ale že už bych si taky nějaký zasloužil už je tu má skoro každej... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se