Přejít na obsah

Prim závislost - konečné stadium

Doporučené příspěvky

Tak nevím, jestli bych neměl vyhledat nějakýho Freudova nástupce. Dnes opět hodinkový sen, v něm vystupoval Antik - GSM (se kterým neznám a pochopitelně ani nevím jak vypadá) a slíbil mi, že má pěkný Elton Sporty, který mi klidně nechá. Akorát něřekl cenu, nebo jsem jí zapomněl. Jo a mám dojem, že mě ještě varoval, že se Vám s nima nesmím pochlubit. No, je to normální? Podle mý manželky rozhodně ne :death:. Tak Vám pěkně děkuju, že jsem sem kdy lezl. :bangin:

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Tak nevím, jestli bych neměl vyhledat nějakýho Freudova nástupce. Dnes opět hodinkový sen, v něm vystupoval Antik - GSM (se kterým neznám a pochopitelně ani nevím jak vypadá) a slíbil mi, že má pěkný Elton Sporty, který mi klidně nechá. Akorát něřekl cenu, nebo jsem jí zapomněl. Jo a mám dojem, že mě ještě varoval, že se Vám s nima nesmím pochlubit. No, je to normální? Podle mý manželky rozhodně ne :death:. Tak Vám pěkně děkuju, že jsem sem kdy lezl. :bangin:

Antik hodinkam urcite dost rozumi,ovsem nektery ty moudra,co z nej padaly...bud rad,ze te ve snu nemlati,bojovnik:-))))

Odkaz ke komentáři

No to mě sice nemlátil, ale i tak mi to přijde dost úchylný - takovýhle sny, zvlášť když jsou docela častý. A navíc se ráno probludím a je mi líto, že to byl jen sen a žádný hodinky nebudou :unsure:

Jen nemysli- já se domnívám že podobný sny jsou prorocký. Jednou to přijde. My svoje Orlíky potkáme.

Odkaz ke komentáři

Mně se sny nezdají žádné a je mi to pytel platné. Naštěstí, protože mně by asi při mém štěstí dál Antik rovnou preventivně přes hubu a k hodinkám ani čuchnout. To není nic proti Antikovi, to je o mém štěstí.

Ty nezasahuj do debaty ubožáků, protože Orlíky už Ti hyzdí zápěstí několik měsíců a tak už vůbec nemůžeš tušit, jak vypadají naše sny- už jsi ten pocit dávno zapomněl  :pokey:

Odkaz ke komentáři

Ty nezasahuj do debaty ubožáků, protože Orlíky už Ti hyzdí zápěstí několik měsíců a tak už vůbec nemůžeš tušit, jak vypadají naše sny- už jsi ten pocit dávno zapomněl :pokey:

Jenže já bych rád ještě jedny z té třístovkové řady - tak jsem na to stejně jako vy. Tak mne vemte do party, prosím.

Odkaz ke komentáři

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...