Peter78 Odesláno 27. července 2012 Nahlásit Odesláno 27. července 2012 (upraveno) cau kuci, tak je to v pr.i Vypada to, ze i ja skoncim u Rolad (a to jsem se tomu branil zuby nechty ) Chci vas ale poprosit o pomoc, nejak nemuzu najit, co bych rad.. 1, jubilee tah2, no day, no date (cili asi jenom oyster perpetual)3, 36mm vite o necem v teto kombinaci? Nb to ani neni? Kdyz jsem se ptal we Wempe, tak mi pani rikala, ze tahy jsou od vyroby specificky nakombinovany k urcitym modelum a neni mozne udelat to jinak.. Predem dik za odpovedi Upraveno 27. července 2012 uživatelem Peter78
tenge Odesláno 27. července 2012 Nahlásit Odesláno 27. července 2012 cau kuci, tak je to v pr.i Vypada to, ze i ja skoncim u Rolad (a to jsem se tomu branil zuby nechty ) Chci vas ale poprosit o pomoc, nejak nemuzu najit, co bych rad.. 1, jubilee tah 2, no day, no date (cili asi jenom oyster perpetual) 3, 36mm vite o necem v teto kombinaci? Nb to ani neni? Kdyz jsem se ptal we Wempe, tak mi pani rikala, ze tahy jsou od vyroby specificky nakombinovany k urcitym modelum a neni mozne udelat to jinak.. Predem dik za odpovedi I já jsem na tom podobně,jen bych rád průměr nad36..ale pravda,nezkoušel jsem si je,neb v Pařížské jsem nemel na to vkročil do obchodu s pohledy prodavaču..
Návštěvník dlubix Odesláno 27. července 2012 Nahlásit Odesláno 27. července 2012 Vykasli se na jubilee a jdi do Exp 1. Ty jsou bozi. Oyster tah je stejnak lepsi.Jinak s jub a no date me nenapada nic.
Peter78 Odesláno 27. července 2012 Autor Nahlásit Odesláno 27. července 2012 I já jsem na tom podobně,jen bych rád průměr nad36..ale pravda,nezkoušel jsem si je,neb v Pařížské jsem nemel na to vkročil do obchodu s pohledy prodavaču.. kamo, na to pozor, nenech se zmast! ono tech 36 je fakt dost, s tim "strihem", co oni delaj
tenge Odesláno 27. července 2012 Nahlásit Odesláno 27. července 2012 Pravé proto jsem tady do diskuze psal zda neni někdo v HK,který je ma a byl by ochoten za pivko či kafe je ukázat..v tom obchode se ně tvářící nadšeně ze by kolemjdoucí mu ukázali a půjčili na ruku.. To mě přijde porad strašně odlišné od zbytku světa,kde se k tobě chovají jako k zákazníkovi.
Peter78 Odesláno 27. července 2012 Autor Nahlásit Odesláno 27. července 2012 Pravé proto jsem tady do diskuze psal zda neni někdo v HK,který je ma a byl by ochoten za pivko či kafe je ukázat..v tom obchode se ně tvářící nadšeně ze by kolemjdoucí mu ukázali a půjčili na ruku.. To mě přijde porad strašně odlišné od zbytku světa,kde se k tobě chovají jako k zákazníkovi. jak se tvari, na to se vykasli chce to trochu hrosi kuzi, ale o nic nejde.. a odmitnout ne nemuzou klidne tam vlitni a rekni si
tenge Odesláno 27. července 2012 Nahlásit Odesláno 27. července 2012 No zkusím to.. Sice to poslední dobou budu mít namířené spis na Moravu ale uvidíme A co tě vede k jubilee? Mě se líbí příběh rolexu a vlastně mě k tomu vede hlavně Hillaryho cesta.. Ale typ nevim..nechci ani nijak výrazné..
Peter78 Odesláno 27. července 2012 Autor Nahlásit Odesláno 27. července 2012 No zkusím to.. Sice to poslední dobou budu mít namířené spis na Moravu ale uvidíme A co tě vede k jubilee? Mě se líbí příběh rolexu a vlastně mě k tomu vede hlavně Hillaryho cesta.. Ale typ nevim..nechci ani nijak výrazné.. Mne se to proste libi, je to takove elegantni, ma to vetsi MI ..ale kdo vi, treba zvolim nakonec oyster
sibirnaya Odesláno 29. července 2012 Nahlásit Odesláno 29. července 2012 kup si 14060 a udelas nejlip..
Jay Doll Odesláno 29. července 2012 Nahlásit Odesláno 29. července 2012 Opravím sibiřana, 114060 a uděláš nejlíp
organic Odesláno 29. července 2012 Nahlásit Odesláno 29. července 2012 Opravím sibiřana, 114060 a uděláš nejlíp Nene, sibirnaya ma recht
Jay Doll Odesláno 29. července 2012 Nahlásit Odesláno 29. července 2012 Vy jste se sibiřem zaujatí pozorovatelé, bo 14060M máte doma. A máte je určitě jenom proto, že 114060 ještě nejsou k dostání . Protože keramický jsou prostě hežčí
tenge Odesláno 29. července 2012 Nahlásit Odesláno 29. července 2012 A to se tu preferuji jen suby? Určitě jsou zajímavější kousky ne?
zekon7302 Odesláno 29. července 2012 Nahlásit Odesláno 29. července 2012 (upraveno) Je to mimo moji mýsu,ale tohle je aspoň pro mně,to co na mně zapůsobilo. Upraveno 29. července 2012 uživatelem zekon7302
organic Odesláno 30. července 2012 Nahlásit Odesláno 30. července 2012 Vy jste se sibiřem zaujatí pozorovatelé, bo 14060M máte doma. A máte je určitě jenom proto, že 114060 ještě nejsou k dostání . Protože keramický jsou prostě hežčí Tak je pravda, že mám 14060 a jsem tím ovlivněný, ale mě obecně keramická luneta nic neříká a nový tvar Rolex pouzdra mě neoslovil. Pouzdro 14060 je prostě klasika.
sibirnaya Odesláno 30. července 2012 Nahlásit Odesláno 30. července 2012 Vy jste se sibiřem zaujatí pozorovatelé, bo 14060M máte doma. A máte je určitě jenom proto, že 114060 ještě nejsou k dostání . Protože keramický jsou prostě hežčí 114060 uz samozrejme k sehnani sou, minulej tyden jsem je mel na ruce, a stejne me za srdce nechytly, stejne jako obyc keramicky suby. 14060, to je jina kava, jsou tak jednoduchy, az to boli, ale pritom do detailu promysleny..
Jakubisko Odesláno 30. července 2012 Nahlásit Odesláno 30. července 2012 Naprosto souhlasím se Sibiřem! 114060 je sterilní konzerva. Něco jako nadupaná S-kláda, kterou může mít každý, kdo na to má. Na druhou stranu sehnat třeba 14060 bez toho románu na ciferníku chce už trochu píle. Hlavně to jsou jedny z nejdéle vyráběných hodinek vůbec! Proč asi... Ale pravda, že rozhodovat se mezi Exp I 39mm a Aqua Terra 39mm, skočím bez rozmyslu po Omegách.
sibirnaya Odesláno 30. července 2012 Nahlásit Odesláno 30. července 2012 explorer 39mm urcite ne, protoze nemaj 3 6 9 cisla lumi, lesknou se jak psi kule a vypada to hrozne.
organic Odesláno 30. července 2012 Nahlásit Odesláno 30. července 2012 explorer 39mm urcite ne, protoze nemaj 3 6 9 cisla lumi, lesknou se jak psi kule a vypada to hrozne. Tak ty prostřední ExI bych třeba i ponosil...Ještě bych zkousl černé Milgaussy v celomatu. Nemám rád leštěnky.
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se