Přejít na obsah

Panerai


obchodnik-o3

Doporučené příspěvky

Tak hodinek bude vyrobeno 99 kusu, a dle informaci je rytina delana rucne trva to dele nez jeden tyden. A budou vyhradne prodavany v Officine Panerai's historic Florence boutique in Piazza San Giovanni.

Nejde mi upravit prispevek,

 

To Baker: to zdobeny pouzdro se mi taky hrozne libi, tak jsem volal primo do Panerai a vyroba zacne nekdy v cervnu uz je mozne se nahlasit na cekacku.

 

Ale ta cena, slecna rikala cca 18.800 EUR (neni definitivni a muze se trosku lisit) takze ja jsem out :-( (tajne jsem doufal ze to bude do 10.000 EUR, bohuzel)

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

  • Po roku...
  • Odpovědi 171
  • Vytvořeno
  • Poslední odpověď

Uživatelé s nejvíce příspěvky v tomto témátu

  • po měsících...

No tak pro 2 miliardy asiatů angažovali místního populárního herce - v čem je problém, že není po obrně lícního nervu a nebo že v reklamě nemluví česky?

Osobně znám několik číňanů vyšších než já - i zdejších "chlapáků" kterým se Panerai ukrutně líbí, ale 44-45mm je na jejich konfekční "rolex-pařátek" prostě příliš...  ;)

K tomu fraku (nebo co to má) jsou retro-potápky s uchem samozřejmě jak pěst na oko - ale v Asii se odjakživa hraje na císařskou červenou+zlatou a na okázalé vystavování úspěchu a bohatství na odiv, i když to tamní komouši aspoň na oko oficiálně pranýřují. Komu se to nelíbí, pusťte si třeba kung-fu melu a dál je mějte za kašpary...

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Napadlo me to samy. Mike Horn uz asi netahne, tak tam nastrcili mistniho sampona :). Velkej trh s rustovym potencialem, kazdej chce ukousnout kus kolace.

chápu, že tam žije spousta zákazníků, ale nějak mě ten panerai začíná srát

Upraveno uživatelem skalis
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Návštěvník YPO

No tak pro 2 miliardy asiatů angažovali místního populárního herce - v čem je problém, .......

v zásadě asi v ničem .... mám panerai zafixovanej se starým kontinentem, itálií, "evropskou historií" .....  tohle PR už zavání prodejem hrnců starejm babičkám v duchu urvi co můžeš 

 

ale OK .... je to obchod

 

edit: vono to vlastně ucho má, takže moje doměnka sedí jako prdel na hrnec

Upraveno uživatelem YPO
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Druhé ucho toho hrnce prý kdysi upadlo při neopatrné manipulaci jistému pánovi z Florencie - ale protože to byl pohodový Ital, tak už to tak nechal a kunčafti si zvykli že na machrování v potápěčském jim stačí i jedno  :cool02:

 

Když si odmyslíme ne úplně italské kořeny jejich nejslavnějšího hollywoodského ambassadora, nebylo provedení 1950 určeno pro Egypťany, tj. ne Evropany ale Turko/Araby? I když už to dneska místo taliánů strouhají německá CNCčka ve Švýcarsku, můžeme být v podstatě rádi, že na úžasně předražený evropský produkt se stále najdou dostatečně praštění propagátoři a kupci i v "komunistické" Číně, místo aby nám sem sami jen cpali svou "OEM produkci" (=fíky)  <_<  

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

  • po měsících...

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se

×
×
  • Vytvořit...