Přejít na obsah

Pračka


zid

Doporučené příspěvky

  • po měsíci...
  • Odpovědi 525
  • Vytvořeno
  • Poslední odpověď

Uživatelé s nejvíce příspěvky v tomto témátu

Uživatelé s nejvíce příspěvky v tomto témátu

Ahoj, potřebovala bych poradit s nákupem nové pračky. Odstěhovala jsem se od rodičů do nového bytu a právě pračka nám tu zatím chybí. Nikdy jsem se tím nezabývala, protože doteď jsem vždycky měla pračku doma a nemusela se o ni příliš starat, ale teď moc nevím, podle čeho do vlastního vybírat. Dívala jsem se na nějaké recenze na internetu ( https://vas-pomocnik.cz/pracky/ ), ale raději bych si vybírala na základě nějaké osobní rady nebo zkušenosti :) Díky :)

 
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

  • Po letech...
V 23. 5. 2021 v 18:04, jovani napsal:

zhanam slim verziu pracky, pozeram Haier HW80-B14979, vyzera docela fajn(chyba program tenisky ...), bude ok?
zn. Haier nepoznam ...
mate vhodny typ na slim pracku?

Slim pracku jsem mel nedavno zkusenost na jinem byte - pral jsem v nejake Candy a nelibilo se mi to. Relativne nova pracka a pradlo nebylo vyprane dobre. Kdyz jsem pak pocitove porovnal s jinou prackou, slim verze sla pryc a navrat ke klasice. Pak zase spokojenost. 60 cm je 60 cm 😆

Dnes neni vyrobce, ktery by pracku nenavrhoval jako spotrebak. Kamaradi maji AEG, koupili to v setu se susickou. Pracka nejaky problem na dvirkach (opraveno v ramci zaruky) a susicka myslim problem s trubickama (spatne nalisovany spoj hlinik/med). Vim, ze jsme na to s kamaradem koukali a divili se, jak takovovy spoj dvou trubicek muze byt v susicce za 20 tis.... posledni dobou mam pocit, ze jediny vyrobce, ktery dela neco pro trvalou udrzitelnost, je Miele. Verim ji, ze to navrhuji na 20 let, ty produkty jsou mnohem tezsi a bytelnejsi.

Mrkni na direct drive tady a vyber pracky si procti zde. Ja uz do tech novych modelu moc nevidim.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

  • po 3 týdnech...

sháním standardní pračku na chalupu 60cm hlubokou, co doporučíte? Invertorový motor? Energetická třída...? Jak se v tom zorientovat... Naše 10 let stará Bosh  má plno programů okolo 1 hod, mám obavu, že nové pračky perou běžně 2,5 hod atd.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se

×
×
  • Vytvořit...