Přejít na obsah

Pračka


zid

Doporučené příspěvky

Tak pračku Lg už ne. Dvakrát jsem měnil ložisko a gufero na bubnu. Neskutečnej voser. Lože pro ložisko jen plast na hovno udělanej a originál spešl gufero nesehnatelný. Překvapilo mě, že gufero je daný obráceně než má být, ale to proto aby pružinka nebyla ve vodě. Kamarád měl podobný model a zkušenosti stejné.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

  • Odpovědi 525
  • Vytvořeno
  • Poslední odpověď

Uživatelé s nejvíce příspěvky v tomto témátu

Uživatelé s nejvíce příspěvky v tomto témátu

Měl jsem Tatramatku, Whirpolku, Lg. Životnost s opravami...ložiska, čerpadla a topný tělíska vše cca8-10 let. Tu Lg mám ještě na chalupě ve venkovním přístřešku a ložisko hučí jak když startuje stíhačka. Po konzultaci s klukama co dělaj servis tak prý Mielle ale za ty prachy..... nebo Beko, to vydrži taky cca 10 let, ale nestojí majlant. Tak mám už třetím rokem Beko za cca 8 litrů a zatím ok. Než jednu Mielle tak radši každých 8-10 let novou za stejný prachy. Toť můj názor.

Jo dřív se to vše dělalo kvalitnější. Tu Tatramatku jsem nechal v bytě při prodeji, byla to taková cestovatelka po koupelně.

Upraveno uživatelem Oplt
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

před 18 minutami, miguel napsal:

Fakt kupite nieco od Turka a este si myslite, ze je to kvalitne??? Akoze fakt??? To uz aspon posporte vyrobu v Europe… 😕

No nevím myčka AEG já i soused stejnou a taky na hovno oba. Vydržela mi o půl roku déle. Dnešní výrobky jsou spotřebka.

Ostatně všechny díly budou made in PRC

Co sis koupil ty za spotřebiče a jak je máš dlouho a jak jste velká rodina??? U nás to běží skoro denně.

Upraveno uživatelem Oplt
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

před 5 minutami, shaggy napsal:

Nechcem sa opakovat ale...
Beko spotrebic som vyskusal raz. Nikdy viac!

Pracka AEG zhora plnena fici niekolkokrat tyzdenne uz presne 11 rokov. No mam pocit, ze sa coskoro odporuca. Pranie niekedy trva ovela dlhsie ako by malo.

Nic tu nechci propagovat, píšu jen svojí zkušenost.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Ok, skusme este raz. Domace spotrebice su dnes konstruovane (snad s vynimkou Miele) striktne na cenu. Zalaznik to chce co najlacnejsie a tak to aj vyzera. Viem, o com hovorim, ako sef vyroby som par rokov v tomto biznise stravil.
Ak si niekto mysli, ze Bosch je lepsi ako AEG, lebo Whirlpool sa mu pokazil tri razy, nic o tom nevie. Dodavatelske retazce su vacsinou spolocne, ide hlavne o to, ako vykradnuta je samotna platforma..

Za mna: hladam vyrobok, ktory sa montuje v Europe (Turecko nie je Europa), ZASADNE sa vyhybam Cine a Turkom, priplacam si patrocnu zaruku, idem do co najvyssej energetickej triedy a zvysok neriesim.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Mam zhora plnenu Whirpool uz 13 rokov, a az na zodratu hriadel otocneho ovladaca maka skoro denne. Ale - hrdzaveju vonkajsie plechy, zacala krytom veka a postupne odhnivaju bocne kryty odspodu. Uz sme ju chceli n krat vymenit, ale povedali sme si ze pockame, snad sa pokazi, ale ta potvora stale ide.
A tot moja otazka - kedze mame doma vysoku vzdusnu vlhkost, hladam pracku s co najlepsou antikoroznou ochranou. Pozinkovane plechy a tak podobne. Neviem sa dopatrat info k tejto otazke, u ziadneho vyrobcu.

Inak, mozem len suhlasit s dorazom na vyrobu v Europe, urcite nebudem podporovat Turka.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se

×
×
  • Vytvořit...