Přejít na obsah

Majitelé Conquestů sem


amadeus

Doporučené příspěvky

Takže je vše OK, včera mě napadlo, že by to mohlo být to, co mi potvrdili mailem, ale měl jsem pochybnosti. Takže stanovisko Longines :

 

Dear Mr. X,

 

We thank you very much for your e-mail, we are really happy to learn that you are the owner of a Longines Conquest.

 

As per your request, please be kindly informed that the gap you can see between the bezel and the case, is something normal for your particular model of watch. This gap will permit to pass the tool for changing your bezel, without damaging the case of your Longines timepiece.

 

We hope to be of help with this reply and please do not hesitate to contact us at any time if you may need any further information or assistance.

 

Yours sincerely, ZY

 

Tím je tedy záhada vyřešena a chtěl jsem toto vlákno dokončit. Ten papírek je opravdu velmi tenký a není ani vidět z boku nějaká mezera, pouze malinká škvírka proti světlu. Ten člověk, co to zkoušel by možná měl zkusit leták z Kika, jiné letáky jsou třeba hrubší :-). Některé mi tam nevešly. Takže mějte se fajn a nechť Vám letá strojky tikají +-0.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Návštěvník Tomáš Drahoňovský

Diky za rozreseni! Planuju si Conquesty nebo Hydroconquesty koupit jako prvni "lepsi" kousek, a ted, kdyz to tak dobre dopadlo, mi tak trochu spadl kamen ze srdce:)

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Velice doporučuji, jdi do nich. Předtím jsem měl Mido Baroncelli II, jasně, byly hezké, ale co se týče konstrukce jsou Conquesty na tom lépe podle mě. Je to dáno i tou vodotěsností. Detaily jsou famozní... Zvuk krásný. A nevěř tomu, že se dají používat pouze černé. Náhodou moje provedení, co vidíš na foce je úžasně elegantní a hodí se ke všemu. Čtou se dobře kdykoliv, nevidím problém. Ocelová luneta je jak zrcadlo, ta keramická taková nebude :-). Vím, asi se to za léta ošoupe, nosím každodenně a jen tyto, ale za ten pocit to stojí... nač mít vše jen ve vitrínce, věci se mají užít. A třeba až do krajních možností, viz hodinky Butche z Pulp Fiction...

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Návštěvník Tomáš Drahoňovský
:) ted si jen rikam, ze z toho dopisu vlastne vyplynulo, ze blbe smontovany to maji ti, co tam zadnou skviru nemaji. Treba Jevidlo... Takze to vlastne az tak dobre nedopadlo...
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

On možná měl jenom špatný papírek. Jak říkám, nebýt tolika typů letáků v poště, tak nevím nevím. Nebudu zkoušet, které letáky jsou ok :-D. I ta škvíra je špatně vidět... Jak je luneta zkosená, tak se to chvílema i zdálo jen jakoby odraz od ní a mátlo to. Otázka je, jaký má Jevidlo přesný typ (ve formuláři jsem psal i výrobní číslo, klidně je možné, že tohle začali dělat později? nevím.)... jestli to jsou hydro, může to být zase trochu jinak... Ale jak říkám, je to hodně tenká škvíra, dá se přehlédnout - Kika leták je hodně tenký, což je šlechtí, aspoň trochu více chrání přírodu než ostatní, ostuda jim.

 

Osobně si myslím, že tohle bude asi všude. Možná může mít otočenou tu škvíru jinam, taky možnost. Ale pokud to je tak konstruováno, což dává smysl, tak to bude všude. Je to určitě lepší možnost než u jiných hodinek, kde je jakoby trochu výřez, pak je jasně znatelné, k čemu slouží a je to vidět jasně. Tady toho si fakt všimnete jen po velikém zkoumání a na první až šestý pohled to není poznatelné. Chce to dobrý zrak.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
×
×
  • Vytvořit...