Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Pro mě byl obchod s Tombedem vůbec prvni zkušenost s nákupem hodinek zde na fóru. Domluva byla rychlá, bezproblémová a na moje četné ditazy odpovídal rychle a trpělivě :-) Hodinky odeslány ihned po obdržení platby, krásně zabaleny a potěšily mě náhradní články k tahu o kterých nebyla v inzerci řeč.

Za mě všechny palce hore!!!

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

  • po měsících...
  • po měsících...
  • po měsících...
  • Po letech...

Jsem od přírody pozitivně naladěný člověk a rozhodně nejsem kverulant. Proto by mne nikdy nenapadlo, že budu někomu psát negativní recenzi. A už vůbec ne zde a navíc na dlouholetého člena. V dubnu jsme s @tombed realizovali transakci, v rámci které si ode mne koupil hodinky Seiko "Arnie".  Hodinky jsem mu, dle dohody, poslal aniž bych (já hlupák) čekal na připsání platby na účet. Ale jedná se o dlouholetého člena, tak co by se mohlo stát. Hodinky dorazily v pořádku s tím, že peníze dorazí max do konce týdne nebo následujícího pondělí. Bohužel, od dubna již uplynula pěkná řádka týdnů a peníze stále nemám. Navíc kupující se mnou přestal jakkoli komunikovat (telefony nebere, na zprávy neodpovídá, a ani na dopis neregaoval), a pro jistotu si mne na sociálních sítích dokonce zablokoval. Asi abych neviděl, jak mu má Seika na ruce sluší. To byla již poslední kapka, která mne vedla k sepsání této recenze. Nemám z toho radost, a netěší mne to, ale obchodování s tombedem tedy rozhodně doporučit nemohu. 

Aktuálně zvažuji své možnosti, neboť nepředpokládám, že by tombed dostál svému závazku a za hodinky mi zaplatil. Nabízí se tedy podat žalobu a domáhat se své pohledávky u soudu (což asi, vzhledem k výsledku lustrace v centrální evidenci exekucí, nikam nepovede) a/nebo podat TO a nechat příslušné orgány prověřit zda takové jeho jednání nenaplňuje znaky nějakého trestného činu. Tím vás ale zatěžovat nebudu. Tak či tak, s tombedem již zcela jistě žádný obchod v budoucnu neudělám. A Vám radím to samé. 

 

Edit: oprava překlepů

Upraveno uživatelem HondzaX
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

No TWL, s Tombedem jsem se potkal párkrát, vždy jen očumovačka, nečekal bych, že se zachová takhle ..... Je to letitý člen, asi bych udělal to samé a bohužel už to asi nikdy neudělám. Je vidět, že ani předchozí pozitivní hodnocení není zárukou, že se někdo takhle nezachová 😞

Upraveno uživatelem Tikal
Zbytečná vulgarita
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

  • po měsíci...
  • po měsících...
Výše zmíněné Seiko Arnie jsou v současnou dobu u mě. Tombed je HondzoviX vrátil, ten je prodal jinému členovi a oklikou se dostaly zpět k Tombedovi.
 
Já jsem hodinky od Tombeda koupil minulý týden a dorazily mi včera. Dávám tři hvězdy z pěti. Hodinky jsou v kompletním balení a stav a popis odpovídá tomu, co bylo inzerováno. Odeslání mohlo být rychlejší, případně lepší komunikace pokud to nestíhal, ale díky pomoci místního gentlemana vše dobře dopadlo.
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
×
×
  • Vytvořit...