Přejít na obsah

Chronomag posilovna


Doporučené příspěvky

  • Odpovědi 520
  • Vytvořeno
  • Poslední odpověď

Uživatelé s nejvíce příspěvky v tomto témátu

Uživatelé s nejvíce příspěvky v tomto témátu

před 6 hodinami, Bert napsal:

Borci, dotaz. Potřeboval bych samostatně koupit pojezd na multipres. Tedy ten bazmek, který jezdí po tyči. Samozřejmě kusy dva. Nemohu to nikde najít. Nevíte někdo?

Taky ne každý multipres má stejný průměr týče po který to jezdí. Mě se to jednou zlomilo a celej kus mi vyrobil jeden známý zámečník. Bohužel už není mezi námi. Ale určitě by to někdo dokázal vyrobit. 

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Vždycky začátkem roku jsem si dával pro stávající rok nějaký cíl. Nějakou váhu, počet opakování atd. 2019 jsem si dal za cíl biceps 50 cm. Už jsem měl 49,5 cm a přišel Covid. Dva roky už cvičím v lesoparku s TRX a odporovýma gumama. Cítím se mnohem lépe, než při tahání železa. Ten vzduch, na rozdíl od zaprášené posilovny... Kulich, rukavice a jde to i v -10℃. Už se dovnitř asi nevrátím. Jediné, po čem se mi stýská, jsou diskuze s kolegy po cvičení u kávy. Jo a biceps 46 cm 🤣

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

  • po měsíci...

Přátelé, zkusim se zeptat zde. Moje OCD mi opět nedá spát.

 

Nevíte náhodou, kde by se nechal dát vyrobit polstr, respektive podložka/opěrka na posilovací lavici na míru?

Se svou lavicí jsem spokojený co se týče stability a konstrukce, ale... Ta opěrka se zužuje z nějakých 28 na 24cm nahoře. A já bych potřeboval mít po celé délce šířku 30cm jako má pořádná rovná lavička.

Nejsem sice žádné obří hovado a ani nezvedám tuny, ale mám docela velkou kostru a u benche bych potřeboval trochu širší oporu zad.

Zkoušel jsem hledat všude možně a nenašel. U nás totiž všichni prodávají/dělají (nechápu proč) polohovatelné lavice užší. Respektive abych byl spravedlivý, tak VAS construct dělá podobnou šířku, ale ta lavička má i v rovném stavu zvednutý podsedák. A ještě jsem narazil na Gregor Gym, který tuhle šířku dělá, ale dávat 20 tisíc za lavici se mi (zatím) úplně nechce..

Tak bych prostě jenom potřeboval někam přinést opěrku ze svojí lavice s tím, že potřebuju vyrobit opěrku stejně dlouhou, stejně tlustou, ale širší. A se závity na stejném místě, abych jí mohl našroubovat na svou lavici (která mi jinak plně vyhovuje)..

Samozřejmě by bylo jednodušší (a asi i levnější) si koupit druhou (rovnou) lavici, které většinou 30cm mají, ale zase když už jsem si tolik vyhrál se svojí místností, abych tam měl co nejvíc místa, tak mi to přijde škoda 🙂

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

  • po 2 týdnech...
  • po 5 týdnech...

Mate nekdo zkusenost z veslovacimi trenazery? Rad bych poridil a vubec tomu nerozumim. Ras bych aby ten pohyb na tom byl co nejplynulejsi. Za kvalitu jsem ochoten zaplatit. Dejte prosim nejaky tipy, zkusenosti, na co se zaměřit, kterou znacku ano kterou ne... diky

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Ja behem covidu shanel docela dlouho po bazarech Kettler Coach E... uz se nedela, ale chtel jsem s elektro magnetickym odporem, aby byl co nejtissi. Je to uz starsi model, ale na to moje 2x za mesic spojenost... Libi se mi, ze ma intervalovy programy a dokaze menit zatez behem veslovani, nemusim rucne prenastavovat.

Concept2 podle me bude napr o dost hlasitejsi...v gymu se to ztrati, doma v tichu to muze vadit...

edit: tak jsem schvalne zkusit zagooglit a domu bych Concept2 asi nechtel... je to fakt hukot.

 

Upraveno uživatelem kloubik
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se

×
×
  • Vytvořit...