Jeronimo Odesláno 14. ledna 2024 Nahlásit Odesláno 14. ledna 2024 Právě teď, sido napsal: Přesně jak psal někdo nahore proc sem sem lezl, objednáno, sem zvědav bylo to na hraně jestli 38 nebo 40 ale nakonec sem vzal 40, ale pokud sem spravne pochopil není problém udělat výměnu Když tak můžeme měnit spolu. Já mám 38 a prubl bych 40.
sido Odesláno 14. ledna 2024 Nahlásit Odesláno 14. ledna 2024 před 38 minutami, Jeronimo napsal: Když tak můžeme měnit spolu. Já mám 38 a prubl bych 40. to zní fajn, šel sem do velmi podobne konfigurace jako mas ty, jen sem zvažoval zda nejit do nějaký jiný podsivky ale nakonec sem tam taky nechal tu svetlehnedou bavlnu
Jeronimo Odesláno 14. ledna 2024 Nahlásit Odesláno 14. ledna 2024 Právě teď, sido napsal: to zní fajn, šel sem do velmi podobne konfigurace jako mas ty, jen sem zvažoval zda nejit do nějaký jiný podsivky ale nakonec sem tam taky nechal tu svetlehnedou bavlnu Jasné, pak dej vědět jak to dopadlo
sido Odesláno 14. ledna 2024 Nahlásit Odesláno 14. ledna 2024 před 29 minutami, Jeronimo napsal: Jasné, pak dej vědět jak to dopadlo dam, sem zvědav kdy dorazí
Kuba558 Odesláno 14. ledna 2024 Nahlásit Odesláno 14. ledna 2024 Panove panove.. Ze jsem sem lez.. Uz do toho tyden cumim, studuju a asi ji taky musim mit.
rado74 Odesláno 14. ledna 2024 Nahlásit Odesláno 14. ledna 2024 aj ja by som potreboval , u nás sa nedá nič normálne zohnať .........
sido Odesláno 14. ledna 2024 Nahlásit Odesláno 14. ledna 2024 @Jeronimo tjn inspiroval si mě už v druhý věci, nazouváky do redwingu a teď bunda, resp samozřejmě sem si objednal i rukavice
Conrad Odesláno 15. ledna 2024 Nahlásit Odesláno 15. ledna 2024 A kdo se chce bundou pokochat dnes Prima max Velký útěk 20.00
Jeronimo Odesláno 15. ledna 2024 Nahlásit Odesláno 15. ledna 2024 (upraveno) @sido Rukavice nesmí chybět. Já bych potřeboval nějaký fajn batoh. Na Velký útěk jsem se díval v pátek. V sobobu na Bitvu u Midway, na neděli jsem měl naplánováno Red Tails, ale vlezly mi do toho hodinky. Už se moc těším jak tady budeme mezi sebou točit jeté bundy a bude se dostávat pojeb jako ve vlákně Red Wing Dnes jsem fotil co jiného než hodinky, tak jsem jednu bliknout musel. Upraveno 15. ledna 2024 uživatelem Jeronimo
sido Odesláno 15. ledna 2024 Nahlásit Odesláno 15. ledna 2024 Před hodinou, Jeronimo napsal: @sido Rukavice nesmí chybět. Já bych potřeboval nějaký fajn batoh. Na Velký útěk jsem se díval v pátek. V sobobu na Bitvu u Midway, na neděli jsem měl naplánováno Red Tails, ale vlezly mi do toho hodinky. Už se moc těším jak tady budeme mezi sebou točit jeté bundy a bude se dostávat pojeb jako ve vlákně Red Wing Dnes jsem fotil co jiného než hodinky, tak jsem jednu bliknout musel. ty jo batoh neporadim, to pouzivam jedine na skialpy, jinak to nesnasim jinak amen fotka suprova
teg Odesláno 22. ledna 2024 Nahlásit Odesláno 22. ledna 2024 @JeronimoRikam si, ze bych taky jednu objednal :-). Uz jsem i vybral, ale v kosiku se mi to najednou objevilo v dolarech. To jde z ameru a mam pocitat s dph, nebo me to jen hodilo na blbou distribuci? Dole maji psanou nejakou nemeckou adresu, tak jsem predpokladal, ze to bude z nemecka (v eur).
Jeronimo Odesláno 22. ledna 2024 Nahlásit Odesláno 22. ledna 2024 před 46 minutami, teg napsal: @JeronimoRikam si, ze bych taky jednu objednal :-). Uz jsem i vybral, ale v kosiku se mi to najednou objevilo v dolarech. To jde z ameru a mam pocitat s dph, nebo me to jen hodilo na blbou distribuci? Dole maji psanou nejakou nemeckou adresu, tak jsem predpokladal, ze to bude z nemecka (v eur). Mají pobočku v Německu, USA, Británii. Výroba je v Pakistánu. Takže já jsem platil clo a DPH. Bundu mi šili na míru, ale nevyšlo to, takže druhou mi poslali kofekční skladovku z Německa a tam jsem neplatil nic ani dopravu. Jen jsem jim tu původní posílal do Německa, pošta vyšla asi na 650,- Prioritně.
Jeronimo Odesláno 22. ledna 2024 Nahlásit Odesláno 22. ledna 2024 V 15. 1. 2024 v 16:33, sido napsal: ty jo batoh neporadim, to pouzivam jedine na skialpy, jinak to nesnasim jinak amen fotka suprova Něco nového ve věci A-2 ? Slušela i němcům.... Asi kořist nebo vyměna za hodinky nebo Parabellu.
teg Odesláno 22. ledna 2024 Nahlásit Odesláno 22. ledna 2024 @Jeronimo Ja jsem dnes uz asi unavenej a moc to nechapu. Takze, pokud budu brat z toho eshopu a nebudu chtit nejake upravy, pojede to odkud? Z nemecka bez dph, nebo od jinud?
Jeronimo Odesláno 22. ledna 2024 Nahlásit Odesláno 22. ledna 2024 před 7 minutami, teg napsal: @Jeronimo Ja jsem dnes uz asi unavenej a moc to nechapu. Takze, pokud budu brat z toho eshopu a nebudu chtit nejake upravy, pojede to odkud? Z nemecka bez dph, nebo od jinud? Pokud bude ta konkrétní co chceš v konfekčním provedení, tak klidně z Německa, pokud tam skladem nebude, tak přijde z venku, ale to by bylo lepší se doptat na jejich podpoře.
teg Odesláno 22. ledna 2024 Nahlásit Odesláno 22. ledna 2024 Jo tak. No je to trochu neprehledny. Diky za info, zkusim to s nima nejak vykomunikovat.
sido Odesláno 23. ledna 2024 Nahlásit Odesláno 23. ledna 2024 před 14 hodinami, Jeronimo napsal: Něco nového ve věci A-2 ? Slušela i němcům.... Asi kořist nebo vyměna za hodinky nebo Parabellu. Ahoj, minuly tyden sem si dopisoval s Farghamem Alim, velikost atd. mno a až prý bude ušitá posle prý fotky a pak ji odeslou. Už bych jako rad, protože příští středu zmizim na 14dnu do Alp.
sido Odesláno 24. ledna 2024 Nahlásit Odesláno 24. ledna 2024 @Jeronimo tak dnes poslal Ali fotky, pry odesilaji, tak hadam v pondeli bude doma
Jeronimo Odesláno 24. ledna 2024 Nahlásit Odesláno 24. ledna 2024 (upraveno) před 1 hodinou, sido napsal: @Jeronimo tak dnes poslal Ali fotky, pry odesilaji, tak hadam v pondeli bude doma Paráda, tak jsem zvědav, preji ať to sedne. Upraveno 24. ledna 2024 uživatelem Jeronimo
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se