Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

• Odpovědi 275
  • Vytvořeno
  • Poslední odpověď

Uživatelé s nejvíce příspěvky v tomto témátu

Uživatelé s nejvíce příspěvky v tomto témátu

Odesláno

Ja si osobne myslim ze velmi zalezi na obvodu a tvaru ruky schvalne kdyz porovnate tyto 2 fotky:

45mm

post-4253-076970700%201288385618.jpg

42mm

post-4253-068173600 1350333682.jpg

Tak na prvnim foto 45mm naprosto v pohode a spokojenost a na druhem foto nyni 42mm a jsou mi nejak velky asi si vezmu Mido ty pri 42mm jsou opticky mensi.

Ano zmenil se mi trochu obvod ruky ( - 2,5cm ), no zacal jsem cvicit a snad mi zase trochu doroste.

• po 2 týdnech...
Odesláno

Tak po precteni tohoto vlakna jsem uplne klidnej a jdu si na svou vyhublou ruku se zapestim tak 18 cm koupit nejaky 44tky. Ono je to jedno, budu to mit sice jako plavaci kridelko, ale alespon nikdo nemuze rict ze neco maskuju...... Upozornuji, ze jsem presne ten typ co se mu velky cibule libi a vubec nevi proc.

• Po roku...
Odesláno

Chci kupovat Breitling SOH ....jenže nevím jestli SOH42 nebo SOH46. Zápěstí lehce pod 18cm a šířka 5,5cm.

takhle na mě vypada suunto core (cca 48mm)

post-23865-0-86109900-1388564191_thumb.jpg

Odesláno (upraveno)

Jo to je dilema.Vybíral jsem s přibližně stejnou rukou mezi 42 a 45 a vybral Big Size.Čas ukázal,že to byla chyba,nepohodlný,velký,překážející,to nemluvim o rukávech.Ale je to pořád o vlastním pocitu,někdo by prcky na ruce nesnesl,jinej nevidí důvod proč se tahat s nějakym divadlem.Musíš vyzkoušet oboje a zaměřit se jak Ti sedí na ruce včetně nožiček pouzdra.To hodně napoví.Rozhodně předpokládám,že se Ti budou víc líbit ty větší i na ruce.Nedej se zmást.Přečti si třeba tenhle příběh,kdy frajer utíká pro Big a ještě rychleji pak pro 42.Líbí se mi jeden z názorů,kdy pisatel říká,chceš-li tool hodinky pro jejich účel,musíš brát big,jestli chceš hodinky na každodenní nošení,elegantní a pohodlný,ber malý.Stejně už tu máš své vlákno,ve kterém nějaké názory padly.

http://forum.chronomag.cz/index.php?/topic/67966-breitling-soh-46-vs-tag-heuer-monaco/page-2

http://forums.watchuseek.com/f74/omega-planet-ocean-42mm-45-5mm-epilogue-493101-4.html

http://forums.watchuseek.com/f20/po-42-vs-45-a-484557-3.html

Upraveno uživatelem Daemonultimate
Odesláno

myslis pro rok 2016? ;)

2014 & 2015 bude urcite ve znameni cim dal vetsich casomericu. ti, kterym se trend vetsich nebude libit, pujdou cestou vintage a bude trvat min 2 roky nez na to budou schopni vyrobci zareagovat.

(tak a za dva roky tu budu bud za blba nebo za proroka :))

Odesláno

viz zde: http://forum.chronomag.cz/index.php?/topic/67966-breitling-soh-46-vs-tag-heuer-monaco/?p=1069571

Jo a nesouhlasim se zazitou predstavou tool hodinky = velke. Pro me osobne tool znamena hodinky, ktere muzu mit neustale na ruce bez toho, aby me zacaly obtezovat nebo abych se o ne zacal strachovat (vodotesnost). Musi byt odolne (kvalitni provedeni 100 m WR bohate staci), dobre citelne a ne velka cihla, kterou pri nejblizsi prilezitosti nekde rozbiju. Urcite se budu opakovat, ale idealni tool jsou IWC Mark XV (38 mm) nebo Rolex Explorer 36/39 mm. Splnuji vsechna kriteria, ktera mam na tool hodinky. Koneckoncu i ty Suby maji "jen" 40 mm :).

Odesláno

Souhlasím s názorem,že průměr 38-40mm je dostačující a na mé tlapce vypadá 42mm už komicky /necítím se pohodově a zkrátka mi to vadí/.

Odesláno

Taky se mi moc nezdá, že by tool hodinky musely bejt velký...Ultimátní tool jsou podle mě hodinky typu Casio F91. Malý, lehký, čitelný, odolný a za cenu nějakejch jakožetool hodinek do města si jich člověk může koupit plnej kbelík.

post-987-0-68780500-1369384766.jpg

Odesláno (upraveno)

Na velký hodinky nemaj proste všichni koule.

ne kazdy ma koule na to nosit 'maly' hodinky :)

Upraveno uživatelem IzTaPa
Odesláno

Na velký hodinky nemaj proste všichni koule.

ne kazdy ma koule na to nosit 'maly' hodinky :)

To neni problém, malych hodinek je všude dost. I malých zápěstí.

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se

• Vytvořit...