Přejít na obsah

Junkers 6772/1335

Doporučené příspěvky

Návštěvník beeep
Odesláno

Tak dnes jsem celkem náhodou koupil tyhle krásky,jen jsem vyměnil řemen a myslím,že jsou celkem k světu . A hlavně,mé první automaty .

Omluvám se za fotky,lépe to neumim :D

post-22760-046291600 1349986721.jpg

post-22760-040564700 1349986732.jpg

post-22760-033066200 1349987371.jpg

Návštěvník beeep
Odesláno (upraveno)

upřímně nevim,mechaniku mam chvilku ale mohu říct,že jsem nadšený,na druhou stranu ty omegy v quartzu jsem si zamiloval kvuli jejich designu ! tudiž až bude trochu víc peněz chtěl bych ty stejné ale automaty

Upraveno uživatelem beeep
  • po 3 týdnech...
Odesláno

Moc pekny hodinky. Gratulace. Taky zastavan nazor nechat si urcite jedny quartzky. Ja jsem vsechny pustil do sveta, prave kvuli prvnim mechanikam, ale ted zas shanim taky jeste neco s baterkou, abych porad netrapil jen ty moje mazliky...

Odesláno

do tretice vsetko dobre. si nadseny, ale aky mas dojem z mechaniky? budes moct este nasadit na ruku qartz po tejto skusenosti?

preco nie, ja si z casu na cas doprajem aj quartz, napriklad stare modely beciek alebo omega bond v quartze. A poslednu dobu ma velmi laka poriadne termokompenzovany quartz od beciek, model colt II, oznacovany ako najrobustnejsie becka. Lakaju ma najma koli 8 rocnej zivotnosti baterky. Je ale fakt, ze ked uz kvartzky mam, skokovy pohyb sekundovky mi trochu vadi, ale kedze som dlho nemal, neviem ci by mi vadil aj teraz :)

skoda ze omega uz nepouziva quartz do novych modelov.

Odesláno

Nechápu, jak si může někdo, kdo má Omegy Seamastr (byť i v quartzu) pořídit něco jako Junkers...?! Trh je zaplaven pseudoznačkama, které uvnitř sice tikají, povětšinou je ale ten tikot buď asijský nebo se jedná o to nejstandarnější provedení machaniky jaké lze pořídit. A když je to navíc zabaleno do humpoláckého obalu (kdo měl Omega Seamaster v ruce a srovnal by to s něčím jako Junkers apod. .... ví o čem píši) je nesmysl se rozlývat nad tím, že je to mechanika.

No nevím, jak se Omegy budou v takovéto "vybrané" společnosti cítit... asi dosti rozpačitě ... jako hosté, kterým byste servíroval po fantastickým stejku párek z Lidlu...

Odesláno

Každý má svůj vkus, a obecně "možnosti". Fotky opravdu nic moc, není pořádně vidět, zda jsou to orienty, seika či junkrsy. Důležité, že majiteli se líbí, a že má snahu nás seznámit s hodinkami zde méně běžné značky. Pro příště to chce makro, aby byly vidět detaily ...

Odesláno

Gratuluji ke"sbírce" . Za mě jsou nejlepší ty Tissot PRS516. Jestli nejsi ignorant jako já, tak věřím, že ve focení se rozhodně zlepšíš a sbírku natuty rozšíříš.

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...