Návštěvník beeep Odesláno 11. října 2012 Nahlásit Odesláno 11. října 2012 Tak dnes jsem celkem náhodou koupil tyhle krásky,jen jsem vyměnil řemen a myslím,že jsou celkem k světu . A hlavně,mé první automaty . Omluvám se za fotky,lépe to neumim
Návštěvník beeep Odesláno 11. října 2012 Nahlásit Odesláno 11. října 2012 třetí foto je mého hodinkového portfolia
jankoxxx Odesláno 11. října 2012 Nahlásit Odesláno 11. října 2012 do tretice vsetko dobre. si nadseny, ale aky mas dojem z mechaniky? budes moct este nasadit na ruku qartz po tejto skusenosti?
Návštěvník beeep Odesláno 11. října 2012 Nahlásit Odesláno 11. října 2012 (upraveno) upřímně nevim,mechaniku mam chvilku ale mohu říct,že jsem nadšený,na druhou stranu ty omegy v quartzu jsem si zamiloval kvuli jejich designu ! tudiž až bude trochu víc peněz chtěl bych ty stejné ale automaty Upraveno 11. října 2012 uživatelem beeep
cretino Odesláno 11. října 2012 Nahlásit Odesláno 11. října 2012 su podarene, gratulujem ku kupe.. Janko pise dobre, chce to obmenit portfolio za mechaniky
huhu4d Odesláno 12. října 2012 Nahlásit Odesláno 12. října 2012 Nepocuvaj ich urcite si nechaj aj nejake quartzy aspon budes mat podla coho nastavovat vsetky tie mechaniky :)
Daemonultimate Odesláno 12. října 2012 Nahlásit Odesláno 12. října 2012 Tak at se Ti s mechanikou žije stejně dobře jako s baterkou.Takovej rozdíl to neni,kvrdlat musíš (pakliže nemáš rádio) se všema.Jinak dobrý portfolio,po těch Omegách v baterce ted bude shánka.Gratulace podařený výběr.Němci uměj!
kabi4 Odesláno 1. listopadu 2012 Nahlásit Odesláno 1. listopadu 2012 gratuluju k automatice....zapamatuj si ten první pocit...už se to nebude opakovat jinak povedená sbírka ...pěkný
Roman1208 Odesláno 8. listopadu 2012 Nahlásit Odesláno 8. listopadu 2012 Moc pekny hodinky. Gratulace. Taky zastavan nazor nechat si urcite jedny quartzky. Ja jsem vsechny pustil do sveta, prave kvuli prvnim mechanikam, ale ted zas shanim taky jeste neco s baterkou, abych porad netrapil jen ty moje mazliky...
vrcan Odesláno 15. listopadu 2012 Nahlásit Odesláno 15. listopadu 2012 do tretice vsetko dobre. si nadseny, ale aky mas dojem z mechaniky? budes moct este nasadit na ruku qartz po tejto skusenosti? preco nie, ja si z casu na cas doprajem aj quartz, napriklad stare modely beciek alebo omega bond v quartze. A poslednu dobu ma velmi laka poriadne termokompenzovany quartz od beciek, model colt II, oznacovany ako najrobustnejsie becka. Lakaju ma najma koli 8 rocnej zivotnosti baterky. Je ale fakt, ze ked uz kvartzky mam, skokovy pohyb sekundovky mi trochu vadi, ale kedze som dlho nemal, neviem ci by mi vadil aj teraz skoda ze omega uz nepouziva quartz do novych modelov.
petr0793 Odesláno 17. listopadu 2012 Nahlásit Odesláno 17. listopadu 2012 Nechápu, jak si může někdo, kdo má Omegy Seamastr (byť i v quartzu) pořídit něco jako Junkers...?! Trh je zaplaven pseudoznačkama, které uvnitř sice tikají, povětšinou je ale ten tikot buď asijský nebo se jedná o to nejstandarnější provedení machaniky jaké lze pořídit. A když je to navíc zabaleno do humpoláckého obalu (kdo měl Omega Seamaster v ruce a srovnal by to s něčím jako Junkers apod. .... ví o čem píši) je nesmysl se rozlývat nad tím, že je to mechanika. No nevím, jak se Omegy budou v takovéto "vybrané" společnosti cítit... asi dosti rozpačitě ... jako hosté, kterým byste servíroval po fantastickým stejku párek z Lidlu...
Jiribartl Odesláno 18. listopadu 2012 Nahlásit Odesláno 18. listopadu 2012 Každý má svůj vkus, a obecně "možnosti". Fotky opravdu nic moc, není pořádně vidět, zda jsou to orienty, seika či junkrsy. Důležité, že majiteli se líbí, a že má snahu nás seznámit s hodinkami zde méně běžné značky. Pro příště to chce makro, aby byly vidět detaily ...
kuncák7 Odesláno 18. listopadu 2012 Nahlásit Odesláno 18. listopadu 2012 Gratuluji ke"sbírce" . Za mě jsou nejlepší ty Tissot PRS516. Jestli nejsi ignorant jako já, tak věřím, že ve focení se rozhodně zlepšíš a sbírku natuty rozšíříš.
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se