Přejít na obsah

hodinky pre manzelku 300-400?


Doporučené příspěvky

  • Odpovědi 95
  • Vytvořeno
  • Poslední odpověď

Uživatelé s nejvíce příspěvky v tomto témátu

Uživatelé s nejvíce příspěvky v tomto témátu

Tie mi prídu už také moc pánske.

 

To Miraclei: Tie junghans sa pozdávajú aj mne čo sa týka veľkosti, tvaru aj vzhľadu. Jediná vec z ktorej mám obavy je to plastové sklíčko.

Čo sa týka tých hnedých Certin, tak tie som videl naživo a sú úplne iné ako na obrázku. Videl som aj biele, ale na tých hnedých boli tie tri diamanty oveľa výraznejšie ako na bielych

a ten hnedý ciferník hádže na svetle veľmi zaujímavé odtiene. Ak máš ako žena nejaký dobrý tip tak sem s ním.

 

Milane, viděl jsi je v krámě? Jsou opravdu moc hezký, já zkoušela ty Junghans v růžový barvičce (takový letničky), měli ještě světle modrý, ty smetanový neměli, pamatuji se, že mi slečna prodavačka říkala právě o tom sklíčku. Je z plastu, ale je nějak potáhlý proti poškrabání a prý to dělá snad jen ten Junghans.Jo a to sklíčko je zakulacený, malinko vypouklý, dle mého na obrázku nevypadají tak hezky jako naživo.

 

Mně se ty Certina nelíbí, snad ty černý, ale sama bych do nich nikdy nešla. Víš jak, sto lidí, sto chutí.

 

Paní má teď jaký hodinky? Co se jí líbí?

 

Tip na hodinky nemám, sama vybírám a vůbec si nejsem jistá.Vím jen značku, chci Tag Heuer.

post-17458-091570800 1351095029.jpg

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Veď práve, že tie Junghansy som nevidel a ani netuším či ich vôbec niekto na Slovenku predáva. Tie sa páčia aj manželke. Ja som už komunikoval so zastúpením pre Českú republiku ohľadne tých hodiniek a tiež mi povedali o tej vrstve na sklíčku a vraj je to zhruba na úrovni minerálneho skla. Inak čo sa týka veľkosti, designu, ciferníka, tak spĺňajú všetky manželkine požiadavky. Ten remienok je kožený? Mala si ich aj na ruke? Ako sedeli? Inak pozeral som aj na tie s ťahom a neviem ktoré sú krajšie. Videla si aj tie? Čo sa týka tých Certín, tak tie naživo tiež vypadajú velice slušne, teda aspoň podľa mňa a páči sa mi na nich , že nožičky prechádzajú plynuke do púzdra. Prosím ťa kde v Čechách si ich videla?

 

junghans-0474252-max-bill-damen.jpgjunghans-0474250-max-bill-damen.jpg

Upraveno uživatelem milan79
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Přestože na obrázcích vypadají velikostně stejně, ty světlý jsou dámský (menší), ty kovový jsou pánský. Koukala jsem i na ty, velikostně by mi vyhovovaly i tyto. Ty dámský jsou opravdu snad jen ve třech provedeních, právě ty růžovky, tyrkysový a ty světlý,co se líbí tvý paní.

Na ruce se mi líbily moc, zkoušela jsem si je v Olmiku u Helvetia. http://www.helvetia-hodinky.cz/prodejna-helvetia.asp

 

Info o hodinkách i o tý úpravě sklíčka je tady http://www.helvetia-hodinky.cz/junghans-047-4253-d-1545.html

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Každopádně ty bílé Certiny (já bych volil též bez kamínků) ale o tom koženém tahu bych ještě popřemýšlel, moc praktické to asi nebude (co se týká pohodlí nošení - což je můj osobní názor, a určitě na něm půjde mnohem výrazněji vidět amortizace). Ten kovový tah vypadá perfektně a bude sloužit hodně dlouho a taky bude hodně dlouho dobře vypadat..... a je pohodlnější :-)

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

milan79 + Miraclei:

Dámské Junghansy se vyrábějí v pěti variantách (plus limitka ve zlatě, ale o tu vám asi nejde :) ), tři varianty na barevné kůži + jedny na černé kůži + jedny s kovovým řemínkem viz odkaz http://www.hodinky-junghans.cz/604-damen

Sklíčko je sice plastové, ale je potažené speciální vrstvou SICRALAN, která zvyšuje odolnost sklíčka proti poškrábání. Skutečně je Junghans jediný, kdo tuto vrstvu na plastových sklíčcích používá. Je to dobře protože SICRALAN skutečně funguje a plastové sklíčko je mnohem odolnější (ale odolnosti minerálu nebo safíru ani s touto vrstvou nedosahuje). Použití plastového sklíčka je z konstrukčních důvodů u hodinek Max Bill nutností, díky velmi malému okraji pouzdra v místě spojení se sklíčkem, je síla sklíčka v místě spojení natolik tenká, že klasické minerální nebo safírové sklo by praskalo, jedině plast to vydrží. A plastové sklíčko má ještě jednu výhodu, jeho cena je oproti minerálu nebo safíru výrazně nižší, takže i když se stane, že se sklíčko poškrábe, tak výměna sklíčka vyjde na několik set korun a ne na tisíce.

 

Kdybyste měli ještě nějaké otázky, tak sem s nimi, rád vám odpovím.

 

Miraclei: Všechny dámské Max Billy mají stejnou velikost, paní v prodejně ti zřejmě ukazovala tyto pánské Max Billy http://www.hodinky-junghans.cz/luxusni-hodinky/3020003-junghans-0274002-max-bill-automatic-4000897387259.html , které jsou o něco větší než dámské (38 mm pánské / 32,7 mm dámské).

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

MarvinXi, díky za vyčerpávající info.

 

Ano, paní mi ukazovala i tyhle pánský, na prodejně měli dámský jen ty růžový a její info bylo opravdu takový, že se dělají jen ve třech barvičkách. Mně se moc líbí, ale mám malinko jinou představu.

 

Milane, tobě taky doporučuji Marvinxe, koukám, že je u zdroje Junghans .

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Ešte ma zaujali tieto. Sú rádiom riadené bez korunky , so safírovým sklíčkom. Trošku väčšie 41mm. Čo na ne hovoríte? Má niekto skúsenosť s tým predajcom?

 

http://www.chrono24....facturerIds=134

 

2010537.jpg

 

 

 

milan79: Bacha na ty hodinky, ta fotka je fake, respektive je to inverzní fotografie. Ve skutečnosti nejsou ty hodinky bílé, ale černé, je to tento model http://www.hodinky-junghans.cz/spolecenske-hodinky/4090001-junghans-0304940-anytime-milano-4000897386764.html

Takže za mně rozhodně prodejce nedoporučuji!

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se

×
×
  • Vytvořit...