kalbien Odesláno 25. října 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. října 2012 Potom co jsem asi pred dvema roky zjistil, ze hodinky nejsou jen na ukazovani casu... zacal jsem se koukat kde co a jak a zjistil, ze se mi fakt libej carrery, Protoze mi prislo jako nesmysl koupit si prvni hodinky za padesat tisic, po dlouhem uvazovani jsem si koupil Certiny, ktery jsou carreram trosku podobne, abych zjistil, jestli me hodinky bavej. po roce a pul a vlastnictvi nekolika ruznych quartzu jsem se rozhodl, ze uz nastal cas. Zkontroloval konto jestli tam jsou dostatecne prostredky a oprel se do vybirani. Moznosti je miliarda, ale nakonec jsem se vzdycky vratil k TH a Carreram (cesta vedla pres omegy, chronoswissy s lehkou odbockou k IWC). Dlouhou dobu byly ve vedeni Hnede Day Date. Moje vyhoda je, ze je mi uplne u p....e, ze TH je mozna zprofanovana znacka a ma to na ruce kazdej prodavac popcornu (nebo jak tady tu vetu nejaky ostrileny profik prohlasil) a dulezite pro me je, jestli se ty hodinky libej me. potom se vyskytla moznost, ze kamarad v lehke financni tisni chtel prodat svoje Grand Carrery. Prisly mi z fotek osklivy, takze me to nezajimalo... nez jsem s nim zasel na veceri a dal si je na ruku. Tezkej kus kovu a uslechtile mechaniky, jemny pohyb vterinove rucicky, okamzite jsem se zamiloval... Kdyz mi ten parchant rekl at si je vezmu na par dni na ruku a pak mu je klidne vratim, nebo zaplatim... moc dobre vedel, ze je z ruky uz nesundam. Takze jsem hrdym vlastnikem svych prvnich Hodinek. jsem nadsenej a fakt si je uzivam. Prvni krucky a poznavani typu ze vikend nekde litam a opijim se, tak mam na ruce radsi quartzy, prijdu domu a ejhle, automaty stojej... takze jsem je naridil a po dvou dnech zjistil ze o hodinu pozdeji )) no nic... zpozduji se podle mych amaterskych mereni s atomovejma hodinama na netu zhruba o sekundu za den, coz jak jsem pochopil je hodne dobry vykon... Zkouset vyfotit neco, co se ze vsech stran leskne jak psi kulky bez polarizacniho filtru ( a asi i s nim) je pomerne slusna porce... ale snad se neco povedlo... Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Micey Odesláno 25. října 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. října 2012 Pěknej cifr, na tý druhý fotce.. gratulace, hodně dobrej začátek. Víc fotek! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kulix Odesláno 25. října 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. října 2012 S prichodem TH Grand C udelala tato firma velky krok kupredu..Tato kolekce je velmi vydarena a TH zacina byt moji oblibenou znackou..Gratulace velika.. Jsou super.. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
African Odesláno 25. října 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. října 2012 Jsou famózní, takže velká gratulace Můžeš je cvaknout ze zadu? Děkuji" Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kalbien Odesláno 25. října 2012 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 25. října 2012 Zezadu, cvaknu az se dostanu domu k fotaku. Jeste nejaky prani? ja bych je chtel vyfoceny na brise Olivie Wild, ale nevim jestli to klapne... zkusim to dohodnout Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
belkov Odesláno 26. října 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. října 2012 A na řemenu budou ještě krásnější. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kalbien Odesláno 26. října 2012 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 26. října 2012 Tak zkousim nejaky fotky zezadu... nic moc pres ten tah... fakt je, ze kozenej remen by to chtelo zkusit... jen s kuzi mam problem ze se docela rychle osoupe... a karbonovej pasek, s cervenejma nitkama mi k tomu uplne nejde... Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kalbien Odesláno 26. října 2012 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 26. října 2012 a jeste jedna fotka, jak vypadaj na ruce... jeste ze mam obri paraty, protoze vypadaj jako celkem maly hodinky Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
JaVo1 Odesláno 26. října 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. října 2012 Pěkný kukačky,gratulace. Ať ti hodně dlouho tikaj. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Daemonultimate Odesláno 26. října 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. října 2012 Tvůj příběh se zapůjčením od vykutáleného kamaráda(pěkně to na Tebe navlík) jsem tu už v nějakém vláknu postřehl a mohu Ti jen pogratulovat ke skvělým hodinkám,Carrera jsou parráda Máš si co užívat,ten průhled závidim At sloužej dobře Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kalbien Odesláno 29. října 2012 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 29. října 2012 Urpimne jsem hrozne zvedavej, jak dlouho me budou bavit a kdy zacnu pokukovat po necem dalsim a dekuju za prani Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
hejdik Odesláno 29. října 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. října 2012 Jsou krásný z obou stran.Líbí se mi,že jsou pěkně čitelné i přes to,že je to chrono Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jencekgs Odesláno 29. října 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. října 2012 Fakt pěkné, tak ti přěju ať dlouho nenajdeš žádné jiné, které by je nahradily a ať ti dělají dlouho radost Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
RadekB Odesláno 29. října 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. října 2012 Jsou super, Monaco a tyhle krásky jsou od TH podle mně nejhezčí. Mají koule. Grand Carrera Calibre 17 jsem viděl jednou na někom v kavárně ve Vaňkovce v Brně a nemohl z nich strhnout oči. Gratulace. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kalbien Odesláno 30. října 2012 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 30. října 2012 Ja vlastne nevim, proc by chrona mely bejt citelny min :-PP fakt je, ze jak jsem u certin ty stopky obcas pouzival, tak tagy si na zavody uplne nevezmu a tudiz odpada jakakoliv potreba cokoliv merit.... nejvic se mi na nich libi, ze v tyhle barevny kombinaci, si je muzu vzit fakt uplne ke vsemu... do toho mam stribrnej prstynek a titanovy svetly bryle, takze kombinace parada... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Elmagico Odesláno 2. listopadu 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. listopadu 2012 Sú prarádne. Máš k nim aj kaučuk? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Matthew Odesláno 4. listopadu 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. listopadu 2012 Grand Carrery jsou krásný hodinky, mám na ně hezký vzpomínky... škoda nekompromisní cenové politiky, mohly by být trochu dostupnějšíale na první Hodinky je to rozhodně ve velkym stylu Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kabi4 Odesláno 4. listopadu 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. listopadu 2012 Gratuluju.....a vzhledem k tomu, jak jsme začínal já , smekám zároveň .Vynikající vkus ... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kalbien Odesláno 7. listopadu 2012 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 7. listopadu 2012 Dik a tady takova picovinka vyfocena... akorad jsem si nemohl vzpomenout, na kterou stranu di caprio kouka, tak takova improvizace doufam ze pobavi Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se