Otto Odesláno 1. listopadu 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. listopadu 2012 V německém jazyce. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kalbien Odesláno 1. listopadu 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. listopadu 2012 To je parada. Jen koukam, ze TH daydate vypadaj naprosto stejne jako ty uplne posledni a to jsou to uplne soucasny hodinky. Zajimavy jak se trendy pohybujou. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kuncák7 Odesláno 1. listopadu 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. listopadu 2012 To je parada. Jen koukam, ze TH daydate vypadaj naprosto stejne jako ty uplne posledni a to jsou to uplne soucasny hodinky. Zajimavy jak se trendy pohybujou. Podle mého je to naprosto vpořádku. Buďme rádi, že firma nepropadá modním vlnám za každou cenu. Sice jsem na to potřeboval už slovník, ale super počtení i pokoukání. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
IWCmann Odesláno 5. listopadu 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. listopadu 2012 V německém jazyce.Můžu se zeptat, z jak starého katalogu to je? Řekl bych 1994/95. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Otto Odesláno 6. listopadu 2012 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 6. listopadu 2012 Můžu se zeptat, z jak starého katalogu to je? Řekl bych 1994/95. Ať se koukám, jak se koukám, nevídím datum. Je to taková malá knížečka formátu A5. Ale ten odhad by mohl sedět. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
IWCmann Odesláno 6. listopadu 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. listopadu 2012 Mark XII ref. 3241 se dělaly od r. 1994, tipnul jsem si podle rozložení fotek a textu, porovnával jsem se starými katalogy, co mám. Jestli máš jen tenkou brožurku a ne tlustý, asi 180. stránkový katalog, tak by mě to moc zajímalo. Pokud by si mohl poslat scan, třeba jako SZ celé brožury. Na oplátku nafotím zase něco já ze svých sbírek. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Otto Odesláno 8. listopadu 2012 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 8. listopadu 2012 Mark XII ref. 3241 se dělaly od r. 1994, tipnul jsem si podle rozložení fotek a textu, porovnával jsem se starými katalogy, co mám. Jestli máš jen tenkou brožurku a ne tlustý, asi 180. stránkový katalog, tak by mě to moc zajímalo. Pokud by si mohl poslat scan, třeba jako SZ celé brožury. Na oplátku nafotím zase něco já ze svých sbírek. Jo jo, je to tenká brožura. Pošli mi mejlíka a pošlu ti scany. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se