mzy Posted November 9, 2012 Report Share Posted November 9, 2012 Dobry den,Rad bych se vas vsech hodinkarskych nadsencu zeptal, jake hodinky si mam poridit. Libi se mi typu Junghans 030/2900 Anytime Voyager nebo Citizen AS4035-04E.Junghansky se mi libi opravdu dost, a jedine co me mrzi ze nemaji je solarni napajeni.Moje pozadavky jsou safir, titan, titan, solar.Cena do 16 000. Za pripadne rady a namety opravdu dekuji. Uz vybiram asi druhym mesicem, a neustale se nemuzu rozhodnout. Link to comment Share on other sites More sharing options...
milan79 Posted November 9, 2012 Report Share Posted November 9, 2012 (edited) Dnes som ich videl naživo. Vypadajú veľmi dobre. Tu sú aj so solárnym napájaním, ale nie titánové a sú trošku drahšie, ale majú keramickú lunetu http://www.hodinky-j...0897387471.html Edited November 9, 2012 by milan79 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Chorche Posted November 9, 2012 Report Share Posted November 9, 2012 Vykašlal bych se na solar a šel bych do Junghansů, pro mě je to jiná liga než Citizen. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Quido Morava Posted November 9, 2012 Report Share Posted November 9, 2012 jednoznačně Junghans... a jsou modely se solarem, tak te argumentaci "Junghansky se mi libi opravdu dost, a jedine co me mrzi ze nemaji je solarni napajeni" moc nerozumím... Link to comment Share on other sites More sharing options...
klaucz Posted November 10, 2012 Report Share Posted November 10, 2012 Vykašlal bych se na solar a šel bych do Junghansů, pro mě je to jiná liga než Citizen. Dle mě je to stejná liga a to po všech stránkách. Dokonce bych řekl, že jsou si dost podobné a oboje jdou svou vlastní cestou. Jde o klasické hodinářské značky, které otevřely a otevírají další dimenzi hodinařiny. Snad jen Citizen k tomu má větší strojařské předpolady, což se projevuje v jejich spolehlivosti danou výborným zpracováním. Link to comment Share on other sites More sharing options...
valis Posted November 10, 2012 Report Share Posted November 10, 2012 Souhlasím s Chorchem! Link to comment Share on other sites More sharing options...
bandicoot Posted November 10, 2012 Report Share Posted November 10, 2012 Taky bych radši sahl na Mega Solar.Já osobně jsem nadšený z chrona na tahu a upřímně tu cenu toho nabušenýho stroje nechápu. Link to comment Share on other sites More sharing options...
mzy Posted November 11, 2012 Author Report Share Posted November 11, 2012 jednoznačně Junghans... a jsou modely se solarem, tak te argumentaci "Junghansky se mi libi opravdu dost, a jedine co me mrzi ze nemaji je solarni napajeni" moc nerozumím... Cena je jina, nez jsem ochotnej dat. A u Junghans Spektrum se mi nelibi material z ceho je reminek. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts