Jump to content

Omega PO Chrono

Recommended Posts

Z profilu je to megamrcha, žádný oblekový tintítko.

Designově moc povedený. A ten bicompax tomu nahrává.

no tintítka to nejsou,už jsem začal posilovat zápěstísmile_anim.gif a do obleku fakt ne

Gratuluju a docela ti nezávidím to čekání ... jak chronograf u potápek moc nemusím, tak tady se to machrům z Omegy povedlo, jen dva budíky a datumovku šikovně na 6 miluju... ať ti to uteče a už jsou ty Vánoce biggrin.gif

Jinak to už skoro vypadá, že v chlubícím vláknu může vzniknout samostatné podvlákno Omega a nebude mít nouzi o příspěvky

• 1 month later...

Tak vážení, jak jsem si hodinky nadělil pod stromeček, tak vězte že jsem je na Štědrý den nastavil a včera jsem si při loučení se starým rokem zkontroloval odchylku která za ten týden vznikla a rozdíl činí 5 sek..d (jdou napřed), takže já jsem spokojen.smile_anim.gif

Tak vážení, jak jsem si hodinky nadělil pod stromeček, tak vězte že jsem je na Štědrý den nastavil a včera jsem si při loučení se starým rokem zkontroloval odchylku která za ten týden vznikla a rozdíl činí 5 sek..d (jdou napřed), takže já jsem spokojen.smile_anim.gif

hodně slušná odchylka, mě po roce nechrona dělají cca 1s denně do mínusu,

To lumino se mi moc líbí. Mám TH carrery a v noci ani nepoznám kolik je hodin :/

tak před focením jsem dal hodinky na světlo aby to bylo výraznější. Jinak to tak nezáří ale v noci to přečtu.

• 1 month later...