haky73 Posted November 16, 2012 Author Report Share Posted November 16, 2012 Z profilu je to megamrcha, žádný oblekový tintítko.Designově moc povedený. A ten bicompax tomu nahrává. no tintítka to nejsou,už jsem začal posilovat zápěstí a do obleku fakt ne Link to comment Share on other sites More sharing options...
Radek K Posted November 16, 2012 Report Share Posted November 16, 2012 Tak to je myslím první kalibr 9300 na fóru! Velká gratulace!!! Řekl bych, že myslíš špatně haky73: Gratulace. Link to comment Share on other sites More sharing options...
sashator Posted November 16, 2012 Report Share Posted November 16, 2012 Gratuluju a docela ti nezávidím to čekání ... jak chronograf u potápek moc nemusím, tak tady se to machrům z Omegy povedlo, jen dva budíky a datumovku šikovně na 6 miluju... ať ti to uteče a už jsou ty Vánoce Jinak to už skoro vypadá, že v chlubícím vláknu může vzniknout samostatné podvlákno Omega a nebude mít nouzi o příspěvky Link to comment Share on other sites More sharing options...
Chosef76 Posted November 17, 2012 Report Share Posted November 17, 2012 Už je představa, že na tyhle krásky musím 1,5 měsíce jen čekat a potajmu se dívat, je devastující . Gratuluji ke skvělým hodinkám. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Daemonultimate Posted November 17, 2012 Report Share Posted November 17, 2012 Pánové,tohle čekání Hakyho jen posílí. Moc pěkný to máš. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Traveller Posted November 17, 2012 Report Share Posted November 17, 2012 Pěkný kousek - přeji pevné nervy Link to comment Share on other sites More sharing options...
haky73 Posted November 17, 2012 Author Report Share Posted November 17, 2012 Kluci, já s tím opravdu nemám problém to vydržet, horší bylo to čekání. Teď už je mám a nikam mi neutečou. Kecal bych ale kdybych tvrdil že se na netěším. Link to comment Share on other sites More sharing options...
ZdenekS Posted November 20, 2012 Report Share Posted November 20, 2012 Gratulace (pozdě - byl jsem mimo).Další POčka. V chronu jsou také úžasné.Užij si nových hodinek a také i toho čekání, i čekání je fajn. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Georf Posted November 23, 2012 Report Share Posted November 23, 2012 Nádhera, ty POčka mi leží v žaudku už delší dobu...Gratuluji ! Link to comment Share on other sites More sharing options...
haky73 Posted November 25, 2012 Author Report Share Posted November 25, 2012 ty POčka mi leží v žaudku už delší dobu...Gratuluji ! no aby mi je moje neusadila na vánoce ještě hloubějc Link to comment Share on other sites More sharing options...
haky73 Posted January 1, 2013 Author Report Share Posted January 1, 2013 Tak vážení, jak jsem si hodinky nadělil pod stromeček, tak vězte že jsem je na Štědrý den nastavil a včera jsem si při loučení se starým rokem zkontroloval odchylku která za ten týden vznikla a rozdíl činí 5 sek..d (jdou napřed), takže já jsem spokojen. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Daemonultimate Posted January 1, 2013 Report Share Posted January 1, 2013 Kdyby to bylo jinak tak bych je použil jako hodně drahý kladívko Hezkej Novej rok,kamaráde. Link to comment Share on other sites More sharing options...
VITASS Posted January 2, 2013 Report Share Posted January 2, 2013 To lumino se mi moc líbí. Mám TH carrery a v noci ani nepoznám kolik je hodin :/ Link to comment Share on other sites More sharing options...
lastam Posted January 3, 2013 Report Share Posted January 3, 2013 Tak vážení, jak jsem si hodinky nadělil pod stromeček, tak vězte že jsem je na Štědrý den nastavil a včera jsem si při loučení se starým rokem zkontroloval odchylku která za ten týden vznikla a rozdíl činí 5 sek..d (jdou napřed), takže já jsem spokojen.hodně slušná odchylka, mě po roce nechrona dělají cca 1s denně do mínusu, Link to comment Share on other sites More sharing options...
haky73 Posted January 3, 2013 Author Report Share Posted January 3, 2013 To lumino se mi moc líbí. Mám TH carrery a v noci ani nepoznám kolik je hodin :/ tak před focením jsem dal hodinky na světlo aby to bylo výraznější. Jinak to tak nezáří ale v noci to přečtu. Link to comment Share on other sites More sharing options...
ZdenekS Posted January 3, 2013 Report Share Posted January 3, 2013 tak před focením jsem dal hodinky na světlo aby to bylo výraznější. Jinak to tak nezáří ale v noci to přečtu. Nové POčka (nevím jak starší model) svítí celou noc parádně, perfektní čitelnost. Link to comment Share on other sites More sharing options...
palmone1 Posted February 17, 2013 Report Share Posted February 17, 2013 boze tie maju krasnu lumi... Link to comment Share on other sites More sharing options...
jogurt Posted February 17, 2013 Report Share Posted February 17, 2013 Krasne hodinky. Jaky mas obvod zapesti? Link to comment Share on other sites More sharing options...
haky73 Posted February 19, 2013 Author Report Share Posted February 19, 2013 Jaky mas obvod zapesti?něco k 18 cm.Kdybych byl krapet soudnej, tak možná že mi je ten průměr trochu větší. Link to comment Share on other sites More sharing options...
dissidentagressor Posted February 22, 2013 Report Share Posted February 22, 2013 Parádníííí Možná jsem se blbě díval, ale velikost hodinek?? Díky a gratuluji Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts