Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Odesláno

Trochu se připarazituju do tohoto topicu, mám obvod 18.7cm a chtěl bych hodinky co mají průměr 44,5mm, zatím jsem neměl možnost je vyzkoušet, nechci v tom vypadat jako kašpar, leč mám rád, když jsou hodinky "kus nábytku". Kdo nosí 45ky - kolik máte obvod pařát ???

Já mám zápěstí 17,7 a nosím Breitling Avenger s 45 mm. Vypadá to podle mě dobře. Mám ještě Tissoty s 43 mm a ty mi příjdou tak jako že ještě jo, ale menší už bych nechtěl. Někomu se líbí menší hodinky na větším zápěstí, ale já toho tolik příznivce nejsem.

Návštěvník Radius
Odesláno (upraveno)

Já mám zápěstí 17,7 a nosím Breitling Avenger s 45 mm. Vypadá to podle mě dobře. Mám ještě Tissoty s 43 mm a ty mi příjdou tak jako že ještě jo, ale menší už bych nechtěl. Někomu se líbí menší hodinky na větším zápěstí, ale já toho tolik příznivce nejsem.

No já chci právě taky Avenger, ty jsi můj člověk :) , mohl by jsi mi prosím poslat nějakou fotku na ruce, jak to vypadá, kdyby tě to neotravovalo? Teď nosím 42, ale už mi to přijde malý...

Upraveno uživatelem Radius
Odesláno

Už je tedy nemám, ale zasílám fotku Seawolfů na zápěstí 175 mm.

Nosily se mi celkem komfortně, na ruce seděly dobře. Jen dýnko mi přišlo vyšší. Na mém kostěném zápěstí totiž nemělo do čeho sednout.:)

post-13378-016019300 1355911485.jpg

Návštěvník Radius
Odesláno

Pánové moc Vám děkuju za fotky, docela jste mě nakopli do nich jít! Omlouvám se za parazitování v topicu.

Odesláno

Možná ti při rozhodování pomůže tohle vlákno . Mě ty Avengery přijdou už na hraně(175mm),ale foto může klamat

Fotka samozřejmě trochu klame, ale defacto souhlas. Pokud se pohybujeme už takto na hraně, tak o to více záleží na tvaru pouzdra. Třeba Armida A1 (podobné rozměry a větší hmotnost) setí naprosto skvěle.

Odesláno

Ahoj, já si myslím, že rozpětí 42-45 je tak akorát a záleží na tom co se ti líbí jestli menší nebo větší hodinky...je to jenom o tvém pocitu, hlavně ti nikdo neřekne že vypadáš ňák podivně třeba, tak hodně zdaru při výběru..:)

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...