Přejít na obsah

dětská autosedačka


Gustaf

Doporučené příspěvky

Zdravím chronomagy a chronootce smile_anim.gif Nastal čas, kdy je potřeba pro našeho prcka koupit nějakou autosedačku 9 - 18kg. Vyhledl jsem typ, který i podle testů vychází celkem výborně, a to Romer Duo Plus. Jištěná ISOFIXEM a výborně hodnocená ADAC testy 2012. Máte někdo zkušenost či nějaký jiný nápad? Díky

post-13404-021378100 1354910465.jpg

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Zdravím, tuto sedačku již nějaký měsíc používáme a neshledal jsem nic negativního. Dobrá manipulace, váha a možnost polohování. Vcelku jsem se v té době výběru autosedačky věnoval, hodně jsem toho načetl a volba padla na tento typ.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Gustafe, ty uz jsi vybral, tak ti doufam nevadi maly thread hijack. Byl tu zajem o tu, o ktere jsem se tu zminoval a neumim do SZ davat fotky, tak je hodim sem. Postnul jsem ale spatny typ. Ted jsem na to kouknul a vyfotil to a je to Britax Multi Tech. Jde instalovat ve smeru i proti smeru jizdy. Koupena tady v Norsku za 2700,-NOK. Jetou jsem tu videl za 1500,- coz je 5150,- CZK.

 

http://m.finn.no/bap/forsale/ad.html?finnkode=38670408&sort=5&keyword=britax+multi+tech&from_view=search

 

Nechal bych ji za 4000,-CZK. Za 9 dnu pojedu skrz celou republiku, takze k predani muze dojit kdekoliv na trase Cheb, Praha, Brno, Ostrava, Tesin. Momentalne je jeden zajemce, pokud to nepriklepne dam vedet. Junior v ni asi desetkrat sedel, tak doufam, ze nedostanu ban, protoze se vlastne jedna o pouzite zbozi.

post-606-1355061028,5.jpg

post-606-1355061046,5.jpg

post-606-1355061062,34.jpg

Upraveno uživatelem Hasňa
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

  • Po letech...

Ahoj, nezna nekdo sedacku Recaro Zero.1 Elite i-Size?
Mel jsem moznost si ji prohlidnout na veletrhu a vypada dost zajimave, jednoducha, otocna, vajicko lehke.. Bohuzel se mi nedari o ni dohledat nejake bezpecnostni testy apod., tak treba ji nekdo znate..

 
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

V tyhle kategorii jsme meli sedacku Maxi Cosi Pearl vcetne 3bodovy isofix elektricky polohovatelny zakladny. Pipa kdyz je nejakej bod isofixu a sedacky spatne ukotvenej. Dite jde v sedacce polozit takze kdyz se jelo na dovcu stacilo jen vzit za madlo a malou jednoduse polozit.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
×
×
  • Vytvořit...