Přejít na obsah

Garmin Fenix


Doporučené příspěvky

  • Odpovědi 1,1tis.
  • Vytvořeno
  • Poslední odpověď

Uživatelé s nejvíce příspěvky v tomto témátu

Uživatelé s nejvíce příspěvky v tomto témátu

Pocet kroku je v poradku. Pokud ujdu 20000 kroku a jeden meri 0,8 m, tak ve skutecnosti ujdu 16 km a ne 22,86, jak ukazuje aplikace. Nebo pokud ujdu 1400 kroku, tak by vysledek nemel byt 370 m, to bych cupital jak gejsa

Jsem si tě představil  :lol2:  Ministerstvo švihlé chůze  :lol2:

Upraveno uživatelem organic
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

  • po 4 týdnech...

Také jsem již upgradoval a od místního člena pořídil fénixy páté řady. Vyhovuje mi menší velikost, ale přijde mi, že by si zasloužili širší řemínek. Na trojkách mi šířka řemínku vyhovovala, ale ta zůstala u páté řady zachována jen u modelu 5x. Jsem spokojen se svižnějším systémem, jiným provedením stříbrné lunety, která by měla být obtížněji poškrabatelná, a díky zapuštěnému snímači tepu už nebudu mít po celodenním nošení takový důlek v kůži :-) . Včera jsem poprvé zkusil GPS a chytla se velice rychle. Zbytek funkcí a přesnost měření budu muset dále otestovat. Za mě se upgrade vyplatil.   

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

  • po 2 týdnech...

Mam chvilku fénixe 5 a před týdne se mi stalo, že se mi zasekla obrazovka na ukazování srdečního tepu (aktuál ukazovaly, ale ten graf byl zaseklej). Dále se mi při nabíjení, nezobrazovalo aktuální procento nabití, ale jen počáteční hodnota a až po odpojení kabelu, se mi zobrazil aktuální stav nabití. V neposlední řadě se mi daleko rychleji vybíneji, což připisuji nějaké chybě, která zatěžovala akumulátor. Hodinky jsem hodil do továrního a od té doby cajk. Software mám aktuální 4,1. Snad se to s příštím softvarem vyladí. Máte někdo podobné zkušenosti?

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se

×
×
  • Vytvořit...